Recommended Posts

  Καλησπέρα σε όλους. Μπήκα στην 32 εβδομάδα και σήμερα το πρωί πηγαίνοντας τουαλέτα είδα αρκετό αίμα τόσο στο χαρτί όσο και στη λεκάνη της τουαλέτας από τις αιμορροΐδες. Η αλήθεια είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί εδώ και μήνες με τη δυσκοιλιότητα και μου έχουν πεταχτεί έξω εδώ και καιρό. Την τελευταία εβδομάδα όμως πήγαινα τουαλέτα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σχεδόν καθημερινά. Πόνο δεν είχα τις τελευταίες μέρες  καθόλου Γενικά με πονούσαν όταν είχα έντονη δυσκοιλιότητα αλλά μόνο όσο ήμουν τουαλέτα. . Ξαφνικά σήμερα είδα τόσο αίμα και επαθα σοκ. Φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσει και κάθε φορά που θα πηγαίνω θα έχω τα ίδια. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Έχετε πάρει κάτι? Θα πάρω και τον ιατρό μου το απόγευμα. Έχω θορυβηθεί πολύ. 

  Σας φιλώ! 

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  Καλησπέρα! Σου εύχομαι καλή δύναμη και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. Είχα κι εγώ θέμα με τις αιμορροΐδες από τον έκτο μήνα και μετά. Στη δική μου περίπτωση δεν αιμοραγουσαν αλλά ο πόνος και η ενόχληση μου έφεραν σχεδόν κατάθλιψη. Σε νιώθω, να ξέρεις! Πληροφοριακά οι αιμορροΐδες "ερεθιζονται" όχι μόνο από δυσκοιλιότητα αλλά και από το αντίθετο. Επίσης με την αύξηση της ενδοκοιλιακης πίεσης ,λόγω του ότι μεγαλώνει το μωρό και σπρώχνει τα ζωτικά μας όργανα, ζορίζονται ακόμα περισσότερο. Η διατροφή παίζει ρόλο αλλά όχι αποκλειστικό. Η αιμορραγία δεν είναι απαραίτητο ότι θα επαναλαμβάνεται, αλλά αν δεις ότι επιμένει, γρήγορα στο γιατρό για οδηγίες γιατί μπορεί να προκαλέσει αναιμία και δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση στην εγκυμοσύνη. Να ξεκουράζεσαι, να πίνεις νεράκι, να κινήσε όσο μπορείς για να ενεργοποιείτε το έντερο. 

  • Ευχαριστώ! 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. το είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σε σημείο που είχα τρέξει δύο τρεις φορές στο ιατρείο  πανικόβλητη γιατί δεν μπορούσα να ξεχωρίσω από πού είναι το αίμα.επινα πολύ νερό πολλά φρούτα και στεκομουν όσο το δυνατόν λιγότερο όρθια προς το τέλος για να μην επιδεινώνεται η κατάσταση .επίσης ο γιατρός παρακολουθούσε πιο συχνά τον αιματοκρίτη μου.μετα την γέννα δε με ξαναενοχλησαν.στη δεύτερη και στην τρίτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα θέμα .

  • Ευχαριστώ! 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Κατάλληλη διατροφή, σωστή περιποίηση της περιοχής και υπομονή καθώς η τάση που δέχεται η περιοχή ολοένα και αυξάνεται με αποτέλεσμα τέτοιου είδους αιμορραγίες. Ωστόσο, μην ανησυχείτε η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη. Υπάρχει και τοπική αγωγή (κρέμα) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανακούφιση των συμπτωμάτων. Θα σας ενημερώσει ο ιατρός σας σχετικά.

  • Ευχαριστώ! 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
  Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

  Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Σύνδεση

  Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

  Συνδεθείτε τώρα