Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωράκια πάρτυ - Χριστουγεννιάτικα βιβλιαράκια

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Δυο κουκλες μονο εχει η δικια μου. Μια μπαλαρινα κι εναν κουκλο μπεμπη για την ακριβεια. Του εχουμε παρει και καροτσακι (φουξια, χαχα). Αλλα δεν ξερω, άλλα κοριτσακια μπορει να εχουν πιο πολλα τετοια "κοριτσιστικα". Εγω δεν ειμαι πολυ φαν (αντιστοιχα ουτε των πολυ "αγοριστικων"). Να σου πω πανω κατω τι εχει να παρεις ιδεες: αντι για κουκλες εχει παρα πολλα ζωακια (λουτρινα), πολλες μικρες φιγουριτσες (playmobil και αλλα ανθρωπακια και ζωακια, ξυλινα, πεππα κλπ), πολλα παζλ, τουβλακια, διαφορα ξυλινα δεξιοτητων (σφυρακι, ισορροπια, σχηματα που περνανε στα συρματα κλπ), πιανακι, κρουστά, απο ρολους παγωτατζιδικο μονο προς το παρον αλλα θελω να παρω και τιποτα κουζινικο, μία barbie, μαγνητικο ψαρεμα, μπαμπουσκες, κουκλοθεατρο και ασχολειται πολυ και με ζωγραφικη, πλαστελινες, βιβλια. 

Μια ωραια ιδεα που εχω παρει για τα Χριστουγεννα που θα ειναι μεταξυ 2,5-3 ειναι ντομινο (με ζωακια). Djeco πηρα εγω. Κατι τετοιο ψιλοεπιτραπεζιο ή δεξιοτητων ή παζλ ή οπως ειπες τουβλακια και playmobil θα επαιρνα νομιζω σε τριχρονο.

Αα ωραία τέλεια. Αν θες πάντως να πάρεις τίποτα κουζινικο εγώ έχω πάρει στον δικό μου κουζίνα ξύλινη και κατσαρολικά και δεν ξεκολλάει από αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή αγορά. Φαντάσου και είναι και αγόρι αλλά του αρέσει πολύ να μαγειρεύει. Και εγώ όταν μαγειρεύω θέλει να με βοηθάει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Super.mum είπε:

Αα ωραία τέλεια. Αν θες πάντως να πάρεις τίποτα κουζινικο εγώ έχω πάρει στον δικό μου κουζίνα ξύλινη και κατσαρολικά και δεν ξεκολλάει από αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή αγορά. Φαντάσου και είναι και αγόρι αλλά του αρέσει πολύ να μαγειρεύει. Και εγώ όταν μαγειρεύω θέλει να με βοηθάει. 

Ναι συμφωνώ κ εγώ. Κ εμένα ο δικός μου ασχολείται πολύ με τα κατσαρολικα, ταιζει κ το μωράκι του όπως λέει γιατί είναι μπαμπάς κ όταν βγαίνουμε έξω παίρνει το παλιό καρότσι της μεγάλης μου κόρης που πλέον έχει γίνει δικό του για να το πάει βόλτα το μωράκι. Είναι απ' τους ενεργούς μπαμπάδες!!! :lol:

1 hour ago, Super.mum είπε:

Ναι τους αρεσουν αυτα. Κουζινα δεν εχουμε χωρο αλλα τροφιμα κλπ θα παρω μεσα στη χρονια σιγουρα. Οταν μαγειρευουμε εμεις ειναι η μονη ωρα που μας αφηνει και κανει τα δικα της! Ολες τις αλλες ωρες θελει να ειμαστε παρεα και σε ολες τις αλλες δουλειες πχ καθαριοτητα, απλωμα, θελει να συμμετεχει. Μαλλον δεν ειναι φαν της μαγειρικης, οπως κι εγω :P

10 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Ναι συμφωνώ κ εγώ. Κ εμένα ο δικός μου ασχολείται πολύ με τα κατσαρολικα, ταιζει κ το μωράκι του όπως λέει γιατί είναι μπαμπάς κ όταν βγαίνουμε έξω παίρνει το παλιό καρότσι της μεγάλης μου κόρης που πλέον έχει γίνει δικό του για να το πάει βόλτα το μωράκι. Είναι απ' τους ενεργούς μπαμπάδες!!! :lol:

Μπράβο το αγόρι! Σκεφτόμουν να πάρω τώρα πάγκο εργασίας γιατί από όσο βλέπω το τελευταίο διάστημα ασχολείται με διαφορα εργαλεία και ψεύτικες βίδες. Εσείς έχετε κάτι παρόμοιο ; Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του γιατί θέλω να πάρω ξύλινο που είναι περισσότερο αντοχής δεν βρίσκω κάτι της προκοπής που να μην ξεπερνάει τα 70 ευρώ. Γιατί θέλω να του πάρω και κάτι λεγκο και βιβλία για Χριστούγεννα. Και έχω και τον μικρό που θέλω κάνα ξύλινο μουσικό όργανο και κάτι άλλο να προσθέσω. Όποτε τώρα αν δώσω σε αυτό 70 πάμε λίγο πίσω σε αλλα που ήθελα να πάρω. Μήπως έχετε κάτι παρόμοιο ; 

1 hour ago, Super.mum είπε:

Μπράβο το αγόρι! Σκεφτόμουν να πάρω τώρα πάγκο εργασίας γιατί από όσο βλέπω το τελευταίο διάστημα ασχολείται με διαφορα εργαλεία και ψεύτικες βίδες. Εσείς έχετε κάτι παρόμοιο ; Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του γιατί θέλω να πάρω ξύλινο που είναι περισσότερο αντοχής δεν βρίσκω κάτι της προκοπής που να μην ξεπερνάει τα 70 ευρώ. Γιατί θέλω να του πάρω και κάτι λεγκο και βιβλία για Χριστούγεννα. Και έχω και τον μικρό που θέλω κάνα ξύλινο μουσικό όργανο και κάτι άλλο να προσθέσω. Όποτε τώρα αν δώσω σε αυτό 70 πάμε λίγο πίσω σε αλλα που ήθελα να πάρω. Μήπως έχετε κάτι παρόμοιο ; 

Καλημέρα εμείς έχουμε πάγκο εργασίας,όντως οι ξύλινοι είναι λίγο ακριβοί,αν θυμάμαι καλά αυτος που εχουμε κόστιζε  πάνω από 100 ευρώ.Ο γιος μου πάντως παίζει πολύ περισσότερο  με την κουζίνα παρά με το  πάγκο εργασίας,από τον πάγκο θα πάρει τα εργαλεία και θα φύγει ενώ στην κουζίνα παίζει εκεί.Νομιζω πως δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά,αν και εσύ έχεις και άλλο παιδακι που αργότερα μπορεί να παίζει και αυτό.

Διαφημίσεις

Εχει το lidl ξυλινο παγκο εργασιας, ειχε εναν την προηγουμενη βδομαδα και θα φερει εναν και την επομενη, δεν θυμαμαι αν ειναι ο ιδιος. Αυτος που ειχε την προηγουμενη νομιζω ειχε 45 ευρω

κ εμεις μονο εργαλεια πηραμε.το προτιμω που εχει κ καποια πολυ αληθοφανη

(ελεγε να κανει ο αντρας μου εναν παγκο με κτ ξυλα που ειχαμε,αλλα μονο αυτο ελειπε απο το δωματιο,τωρα εφυγε κ η κουζινα αλλα χρειαζομαστε βιβλιοθηκες πλεον)

για βιδες κ τετοια εχει διαφορα οχηματα που τα διαλυεις κ τα ξαναφτιαχνεις ,πολυ ωραια,για λιγο πιο μεγαλα,3-4χρ να τα εμπιστευεσαι με μικρα κομματια,εμενα δ εβαζαν στομα οποτε κ τα πλειμπομπιλ ηταν ασφαλη

για μεγαλυτερα κοριτσακια κ τα πολυ ποκετ ειναι ωραια

πρίν από 20 λεπτά , little lamb είπε:

Αχ υπαρχουν ακομα πολυ ποκετ; Εχω κρατημενο το δικο μου, Παναγια των Παρισιων!

ναι ναι

κ εγω ειχα μια κασετινα,δ την κρατησα

γενικα δ ειχα παιχνιδια

13 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Εχει το lidl ξυλινο παγκο εργασιας, ειχε εναν την προηγουμενη βδομαδα και θα φερει εναν και την επομενη, δεν θυμαμαι αν ειναι ο ιδιος. Αυτος που ειχε την προηγουμενη νομιζω ειχε 45 ευρω

Είσαι τέλεια! Ευχαριστω θα πάω Δευτέρα να το πάρω το είδα στο ηλεκτρονικό φυλλάδιο. Ελπίζω να φέρουν στο κατάστημα το δικό μας μόνο :/

10 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

κ εμεις μονο εργαλεια πηραμε.το προτιμω που εχει κ καποια πολυ αληθοφανη

(ελεγε να κανει ο αντρας μου εναν παγκο με κτ ξυλα που ειχαμε,αλλα μονο αυτο ελειπε απο το δωματιο,τωρα εφυγε κ η κουζινα αλλα χρειαζομαστε βιβλιοθηκες πλεον)

για βιδες κ τετοια εχει διαφορα οχηματα που τα διαλυεις κ τα ξαναφτιαχνεις ,πολυ ωραια,για λιγο πιο μεγαλα,3-4χρ να τα εμπιστευεσαι με μικρα κομματια,εμενα δ εβαζαν στομα οποτε κ τα πλειμπομπιλ ηταν ασφαλη

για μεγαλυτερα κοριτσακια κ τα πολυ ποκετ ειναι ωραια

Α πολύ ωραία μήπως μπορείς να μου πεις μάρκα ;;;; Έψαχνα και εγώ σε ξύλινα βέβαια αλλά δεν είναι τόσο αληθοφανή 

14 ώρες πρίν, Mamaloulou είπε:

Καλημέρα εμείς έχουμε πάγκο εργασίας,όντως οι ξύλινοι είναι λίγο ακριβοί,αν θυμάμαι καλά αυτος που εχουμε κόστιζε  πάνω από 100 ευρώ.Ο γιος μου πάντως παίζει πολύ περισσότερο  με την κουζίνα παρά με το  πάγκο εργασίας,από τον πάγκο θα πάρει τα εργαλεία και θα φύγει ενώ στην κουζίνα παίζει εκεί.Νομιζω πως δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά,αν και εσύ έχεις και άλλο παιδακι που αργότερα μπορεί να παίζει και αυτό.

Κοιτα με 100 ευρώ τώρα δεν θα πάρω γιατί έχω να πάρω και αλλά παιχνίδια και δεν μπορώ να διαθέσω τόσα αυτό το μήνα. Με 50 όμως που είπε η litlle θα πάω να το πάρω ελπίζω μόνο να φέρουν και σε εμάς 

Διαφημίσεις

On 4/12/2021 at 8:35 ΠΜ, Super.mum είπε:

Όχι πάγκο κουζίνας δεν του έχω πάρει αν κ πιστεύω ότι αν έπαιρνα θα έπαιζε. Του είχα πάρει πέρυσι βαλιτσακι με εργαλεία κ έπαιζε με αυτά

14 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

σορυ εννοούσα την εταιρία η κάποια ονομασία πως μπορώ να τα βρω αυτά τα εργαλεια

πολυ αληθοφανη,αλλα κ πιο ακριβα,ειναι της klein τα bosch

υπαρχουν πολλες μαρκες,εμεις ειχαμε κ πιο καλα κ πιο φθηνα απο τζαμπο ισως

γενικα αν ψαξεις παιδικα εργαλεια-παιχνιδια εχει παρα πολλα

22 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

πολυ αληθοφανη,αλλα κ πιο ακριβα,ειναι της klein τα bosch

υπαρχουν πολλες μαρκες,εμεις ειχαμε κ πιο καλα κ πιο φθηνα απο τζαμπο ισως

γενικα αν ψαξεις παιδικα εργαλεια-παιχνιδια εχει παρα πολλα

Πολύ καλά αυτά της klein φαίνονται , τα είδα. Λέω να πάρω κάποια , ειδικά το κατσαβίδι :p 

Πήγα σήμερα το πρωί στα λιντλ και δεν βρήκα τον πάγκο εργασίας που λέγαμε .. αυτόν που είχαν στο φυλλάδιο. Αλλά είχαν φέρει ένα άλλο λίγο πιο μικρό πάλι ξύλινο με 30 ευρώ. Σκέφτηκα ότι είναι λίγα για ξύλινο πάγκο όπως τα είδα και το πήρα. Το θέμα είναι ότι ήταν ανοιχτή η συσκευασία :( και ήταν το τελευταίο. Ελπίζω να μην λείπει κομμάτι χρήσιμο για την συναρμολόγηση του πάγκου. Αν λείπει τώρα καμία ξύλινη βίδα η εργαλείο δεν με πολύ νοιάζει. 

Διαφημίσεις

On 6/12/2021 at 12:46 ΜΜ, Super.mum είπε:

Πολύ καλά αυτά της klein φαίνονται , τα είδα. Λέω να πάρω κάποια , ειδικά το κατσαβίδι :p 

Πήγα σήμερα το πρωί στα λιντλ και δεν βρήκα τον πάγκο εργασίας που λέγαμε .. αυτόν που είχαν στο φυλλάδιο. Αλλά είχαν φέρει ένα άλλο λίγο πιο μικρό πάλι ξύλινο με 30 ευρώ. Σκέφτηκα ότι είναι λίγα για ξύλινο πάγκο όπως τα είδα και το πήρα. Το θέμα είναι ότι ήταν ανοιχτή η συσκευασία :( και ήταν το τελευταίο. Ελπίζω να μην λείπει κομμάτι χρήσιμο για την συναρμολόγηση του πάγκου. Αν λείπει τώρα καμία ξύλινη βίδα η εργαλείο δεν με πολύ νοιάζει. 

Τελικά όλα τέλεια. Τον φτιάξαμε τον πάγκο και σήμερα από το πρωί είναι και οι δυο από πάνω του και παίζουν ασταμάτητα :p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...