Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ?

garidoula

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

λοιπόν ακούστε προβληματισμό....

πιστεύεται πως είναι δυνατόν ένας άντρας που έκανε έρωτα με μία γυναίκα μόνο, την γυναίκα που παντρεύτηκε τελικά να της είναι πιστός μια ζωή?

Εννοώ πως η γυναίκα του ήταν η πρώτη του εμπειρία και μοναδική άραγε?

Τί ρωτάω πρωί πρωί ε????

Ακούω...για να δούμε!

Διαφημίσεις

:!::!::!: Δυσκολη ερωτηση!! Μα τι πας και σκεφτεσαι!!

Θα το επεξεργαστω λιγο...

Ας μας πουν οι αντρες του φορουμ καλυτερα τη γνωμη τους αν και νομιζω οτι η απιστια ειναι και λιγο θεμα χαρακτηρα...

Απο την αλλη, καπιος θα ελεγε: οι πειρασμοι ειναι πολλοι και 40 χρονια καθε μερα "μακαρονια"...ειναι πολλα!

Μηπως ομως να προβληματιστουμε και για τις γυναικες που παντρευτηκαν τον πρωτο τους; Μηπως και γι' αυτες 40 χρονια καθε μερα "μακαρονια" ειναι πολλα;

Ενδιαφερον θεμα, με πολλα μηπως και αν και ποικιλες οπτικες γωνιες , αλλα δεν νομιζω να βρουμε απαντηση... Ας το συζητησουμε ωστοσο.

φίλη μου εξομολογήθηκε πως....σσσσ.....ο άντρας της ήταν ο πρώτος και μετά από 15 χρόνια που ήταν μαζί (γνωρίστηκαν στα 15 της)στα 30 λοιπόν το έκανε μόνο και μόνο για να δει πως είναι με κάποιον άλλον :roll:

Δεν της άρεσε καθόλου και το μετάνιωσε..από τότε λέει ο αντρούλης μου μόνο.

Για τους άντρες όμως δεν το πιστεύω πως μένουν πιστοί, σ' αυτή την περίπτωση!

Εσείς τί λέτε?

Υπαρχουν αρκετοι δρομοι για να φτασει κανεις στον χ προορισμο. Αν επιλεγεις καθημερινα την ιδια διαδρομη καποια στιγμη θα την βαρεθεις. Αν ομως διαφοροποιεις καθε τρεις και λιγο τη διαδρομη σου για να δεις και καποια αλλα μερη (παντα για τον ιδιο προορισμο) τοτε δεν θα βαρεθεις ευκολα (εκτος κι αν το χει η παστα του ανθρωπου)

Θελω να πω μ' αυτο οτι η ανατομια του ανθρωπινου σωματος πανω κατι ειναι η ιδια. Αυτο που διαφοροποιει τα πραγματα δεν ειναι ο αριθμος των συντροφων αλλα η ποικιλια στην ερωτικη ζωή (με τον ιδιο εννοω συντροφο)

και στη δικια μας περιπτωση το ιδιο συμβαινει... (και με θεωρω πολυ τυχερη) και απο τους 2... εγω πριν ακομα κανω κατι παντα σκεφτομουν οτι θα ηθελα αυτος ο οποιος θα ηταν οο 1ος μου, να ειναι και ο τελευταιος.. με το σκεπτικο του οτι δεν θελω να "αναλλωθω" με διαφορους. ο αντρας μου -αν και πολλες ισως πουν πως εισαι σιγουρη κτλ- ξερω οτι τα πιστευω του ειναι τετοια ωστε να μην ξενοκοιταγε -και οχι μονο :wink: - ποτε. και δεν μιλαω απλως για λογια που εχει πει πχ και με πειθουν. απο κει και περα, οκ ολοι μπορει να εχουμε δει καποιον και να εχουμε πει "α, ωραιος/α αυτος/η" αλλα, τουλαχιστον μιλοντας για τον εαυτο μου, μενω εκει στη σκεψη μου. οτι δηλ. αυτη η εικονα που εχω μπροστα μου ειναι ωραια, δεν το προχωραω δηλ. παραπανω να σκεφτω "πονηρα". και θεωρω οτι αν ο ενας απατησει τον αλλον, δεν θα εχει απατησει απλα τον συντροφο του, αλλα το παιδι του. δεν θα εχει σεβαστει την οικογενεια του.

me and my men...

Διαφημίσεις

δεν θα εχει απατησει απλα τον συντροφο του, αλλα το παιδι του.

Ως προς αυτο εχω μια μικρουτσικη ενσταση... Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να εμπλεκουμε τα παιδια στην ερωτικη σχεση των γονιων. Αν καποιος ανθρωπος απατησει το συντροφο του η προδωσια ειναι ερωτικης φυσεως και στρεφεται κατα του ερωτικου συντροφου. Το παιδι δεν εχει καμια δουλεια σ' αυτο. Δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει πια το παιδι του ή οτι δεν θα ειναι πια καλος γονιος. Καπως ετσι ξερεις την παταμε και εμπλεκουμε τα παιδια στη διαδικασια του διαζυγιου με εκατερωθεν κατηγοριες και το παιδι καπου στη μεση να μην ξερει τι να πιστεψει και τι να κανει.

Αλλα ας μην το παμε αλλου. Στο θεμα μας. Χαιρομαι που εισαι τοσο καλα με τον αντρα σου.

Δεν βλεπω το λογο να βαρεθει..

Αλλωστε το ιδιο δεν ειναι οταν καποιος εχει μια εντονη ερωτικη ζωη και ξαφνικα παντρευτει?

ισα ισα πιστευω πως μαλλον το αντιθετο συμβαινει.. Γι αυτον που ειναι πολλα χρονια με την ιδια γυναικα ειναι πιο φυσιολογικο απο καποιον που ξαφνικα πρεπει να μπει σε αυτη τη διαδικασια..

Αλλα κυριως εχει σχεση με τον χαρακτηρα του ατομου και το ποσο σημαντικο ιεωρει το σεξ..

Εγω πχ δεν το θεωρω και πολυ σημαντικο και ποτε δεν χαλασα μια σχεση επειδη υπηρχε κατι που δεν με ικανοποιουσε στο κρεβατι.. Αλλωστε αυτο δινει νοημα στη σεξουαλικη πραξη ειναι το συναισθηματικο μερος της σχεσης, η επικοινωνια κλπ κλπ..

Αν εχεις βρει ολα τα αλλα το σεξουαλικο μερος μπορει να διορθωθει (αν εχει προβλημα) και να βρεθουν τροποι να περνανε και οι δυο καλα..

Εχω ακουσει γυναικες να λενε οτι τον χωρισα γιατι ηταν γαιδαρος, αλλα ποτε γιατι ηταν πχ "ελλειπης" στο μεγεθος (να το γραψω ευγενικα.. :lol::lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δεν θα εχει απατησει απλα τον συντροφο του, αλλα το παιδι του.

Ως προς αυτο εχω μια μικρουτσικη ενσταση... Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να εμπλεκουμε τα παιδια στην ερωτικη σχεση των γονιων. Αν καποιος ανθρωπος απατησει το συντροφο του η προδωσια ειναι ερωτικης φυσεως και στρεφεται κατα του ερωτικου συντροφου. Το παιδι δεν εχει καμια δουλεια σ' αυτο. Δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει πια το παιδι του ή οτι δεν θα ειναι πια καλος γονιος. Καπως ετσι ξερεις την παταμε και εμπλεκουμε τα παιδια στη διαδικασια του διαζυγιου με εκατερωθεν κατηγοριες και το παιδι καπου στη μεση να μην ξερει τι να πιστεψει και τι να κανει.

Αλλα ας μην το παμε αλλου. Στο θεμα μας. Χαιρομαι που εισαι τοσο καλα με τον αντρα σου.

καταλαβαινω την αντιρηση σου. απλα για μενα η εκφραση "κανω σεξ" ακουγεται πολυ "ψυχρη". εγω μιλαω παντα για το "κανω ερωτα" οπου εκει βαζω ολη την ψυχη του καθε ατομου την συγκεκριμενη στιγμη. οταν λοιπον (χωρις να κρινω αυτον που το κανει, απλα μιλαω για το πως το λαμβανω εγω) μιλαω τετοια σχεση θεωρω οτι ολος ο ψυχισμος σου και ολα τα συναισθηματα που εχεις για την γυναικα σου, που "εδωσες" πραγματα οταν εκανες μαζι της το παιδι και ειναι αποτελεσμα μιας αγαπης, δεν μπορουν να πανε στραφι εξαιτιας μιας "κατω κεφαλιου" λογικης... αυτα για μενα που ισως ειμαι λιγο παραπανω ρομαντικη! :roll:

me and my men...

Μαργαριτα μου να σου πω κατι; Γνωμη μου παντα... το σεξ ειναι σεξ. Δεν μπορω να αντιληφθω την εννοια του ρομαντικου σεξ, ουτε του σεξ με "ευχαριστω" και "παρακαλω" Συμφωνω οτι το συναισθημα ειναι απαραιτητο (τουλαχιστον οσο με αφορα, δεν μπορω να φανταστω το σεξ με εναν αγνωστο, δεν το εχω κανει ποτε) αλλα δεν θεωρω ψυχρη λεξη οπως λες το σεξ, ουτε το διαχωριζω σε "κανω σεξ" και "κανω ερωτα" . Ποια η διαφορα δηλαδη , τι εννοεις; Λες κανω σεξ οταν δεν υπαρχει συναισθημα και κανω ερωτα οταν υπαρχει; Η εννοεις οτι διαφερει σε κατι η πραξη; Δεν καταλαβα.

Βρε συμπεθερα, εισαι και υπερανω σεξ πια; Μα τιποτα δεν εχεις αναγκη εσυ; Σε θυμαμαι οταν ειμασταν ακομη εγκυες εγω να εχω λυσσαξει κι εσυ να εισαι τελειωας αδιαφορη μ' αυτην την πολυμηνη στερηση και τρελαινομαι!!!

Εγω παντως το θεωρω πολυ σημαντικο να ταιριαζει ενα ζευγαρι στο κρεβατι.

Μαργαριτα μου να σου πω κατι; Γνωμη μου παντα... το σεξ ειναι σεξ. Δεν μπορω να αντιληφθω την εννοια του ρομαντικου σεξ, ουτε του σεξ με "ευχαριστω" και "παρακαλω" Συμφωνω οτι το συναισθημα ειναι απαραιτητο (τουλαχιστον οσο με αφορα, δεν μπορω να φανταστω το σεξ με εναν αγνωστο, δεν το εχω κανει ποτε) αλλα δεν θεωρω ψυχρη λεξη οπως λες το σεξ, ουτε το διαχωριζω σε "κανω σεξ" και "κανω ερωτα" . Ποια η διαφορα δηλαδη , τι εννοεις; Λες κανω σεξ οταν δεν υπαρχει συναισθημα και κανω ερωτα οταν υπαρχει; Η εννοεις οτι διαφερει σε κατι η πραξη; Δεν καταλαβα.

για μενα ναι... το ""σεξ" το αντιλαμβανομαι ως κατι που καλυπτει καθαρα σωματικη αναγκη.. ενω το "ερωτας" το παιρνω διαφορετικα... πιο γλυκα, πιο τρυφερα. οχι στον τροπο, στην λογικη του... μη βαρας βρε Jean! ειπαμε ρομαντικη!

me and my men...

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβα καλε, γι' αυτο ρωταω! Αλλωστε σε αυτα τα θεμα περι ορεξεως ουδεις λογος!

Δεν καταλαβα αν το διαχωριζες ως προς τον τροπο...

Δεν βαραω ποτε!

Ωραίο θέμα μου ανοιξατε πάλι :lol::lol::lol: !!!

Κοίτα Τhimioula έτσι γενικά που ρωτάς, αν δηλαδή κάποιος μπορεί να μείνει πιστός στον ένα και μοναδικό σύντροφό του όσα χρόνια και αν περάσουν, θα σου απαντήσω ναι μπορεί .... Δεν έχει σημασία για μένα αν είναι άνδρας ή γυναίκα ... είναι θέμα χαρακτήρα κυρίως πιστεύω και όχι φύλου.

Τώρα αν αυτό ειναι καλό ή σωστό μη με ρωτήσεις :lol:....

Γνώμη μου είναι ότι καλό είναι να έχουν και οι δυο σύντροφοι εμπειρία στις ερωτικές σχέσεις πρωτού προχωρήσουν σε γάμου κοινωνία ... να είναι συνειδητοποιημένοι και να μην κουβαλούν απωθημένα για όσα δεν έκαναν ή δεν πρόλαβαν να κάνουν ...

Επίσης πιστεύω πως το σεξ ειναι καθαρά θέμα χημείας μεταξύ δυο ανθρώπων και εγκεφαλικών διεργασιών ...

Δηλαδή μπορεί να κάνω καλό ή κακό σεξ με κάποιον άσχετα με το αν τον αγαπώ ή όχι ..

Ή μπορεί να αγαπώ κάποιον τρελά και να ειμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά στο σεξ να είναι αγαπησιάρικα και χλιαρά τα πράγματα ... να μην παίρνει φωτιά το Κορδελλιό που λένε ....

Το ιδανικό φυσικά είναι να κάνεις τέλειο σεξ με τον άνθρωπο που αγαπάς!!! Όταν το πετύχεις αυτό τότε ξέρεις πως έχεις πιάσει τζακ ποτ :lol::lol::lol: !!!

Αχχχχχχχχχ με κολάζετε μεσημεριάτικα την ετοιμογεννηηηηηηηη!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Eνω Ολγακι, το βραδυ εχεις μια δυσκολια να κολαστεις ε; Που μου εχεις δει ολο το sex and the city σε επαναληψη... και εισαι και εγκυος...

Πρεπει να στο αναγνωρισω παντως, εχεις τσαγανο... εγω αυτες τις 4 σεξοεξαρτωμενες οσο ημουν εγκυος τις απεφευγα οπως αποφευγει η γατα το νερο...

Οσο για το σεχ τυπου "παιρνει φωτια το Κορδελιο" νομιζω οτι ειναι πολυ σπανιο πια... Με τους ρυθμους που ζουμε και με την ενταση και το αγχος... το πολυ πολυ να πιασει φωτια το σεντονι απο τα κερια που αναψες για να κανεις ατμοσφαιρα μπας και σου ερθει η ορεξη αλλα τα κερια καηκαν κι εσυ ακομη προσπαθεις να θυμηθεις πως το εκανες παλια. Ποιος ειπε οτι ειναι σαν το ποδηλατο; :evil:

Γιατί καλέ τα κορίτσια τι έχουν μια χαρά ειναι :lol::lol::lol: ...

Είδα και δις την ταινία προς εμπέδωση ... μια στα αγγλικά και μια με ελληνικούς υπότιλους , μη χάσω και καμιά ατάκα :lol: ...

Όσο για το Κορδελλιό που δεν φλέγεται πια όπως πριν ... δεν νομίζω ότι φταίνε κυρίως οι καθημερινοί ρυθμοί μας που έχουν αλλάξει ...

Φταίει το μυαλουδάκι μας, κυρίως εμάς των γυναικών, που αποπροσανατολίζεται πιο εύκολα και βάζει άλλου τύπου προτεραιότητες ... τώρα ειμαι μάνα κλπ κλπ ... Δύσκολα πια μπορούμε να αφεθούμε και να απολαύσουμε ... θέλει μεγάλη μαεστρία και διπλό κόπο πια από το έτερον ήμισυ ώστε να καταφέρει να μας αποπλανήσει ... αν τα καταφέρει όμως :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Αχ βρε κορίτσια βλέπω τι γράψατε!Ωραία τα λέτε κι εγώ είμαι η πιο ρομαντική απ' όλους... αλλά ,βλέπω άλλα να γίνονται στον κόσμο!

Μα τί στο καλό , συνέχεια πετυχαίνω ιστορίες με φίλους άνδρες/γυναίκες που απιστούν ή μου εκμηστηρεύονται τις ακολασίες????

Και εμείς οι γυναικούλες που έχουμε το μυαλό μας στα παιδιά κοιμόμαστε στον ύπνο του δικαίου? ή μήπως εθελοτυφλούμε σε όσα συμβαίνουν δίπλα μας?

Καταλάβατε τίποτα απ' ότι έγραψα παραπάνω?

Εμένα η απορία μου είναι, όχι περί απιστίας γενικώς, αλλά ειδικά για τους άντρες που έχουν πάει μόνο με μία.Υπάρχουν τέτοιοι άντρες?Συγνώμη αλλά εγώ δεν το πιστεύω.Η φύση βλέπεται και η κοινωνία(φίλοι , σχόλια κ.τ.λ.) πιστεύω πως επηρεάζουν...

Τέτοια περίπτωση φίλου έσκασε πρόσφατα.Παντρεύτηκε την πρώτη του ,που αγάπησε ,έλα όμως που μου εκμηστηρεύτηκε πως υπήρξαν και άλλες δύο πολύ σύντομες περιπετειούλες...βλέπεται τι εννοώ?

Διαφημίσεις

Bρε συ Θυμιούλα τι ρωτάς ακριβώς; Για καντο μας πιο συγκεκριμένο να καταλάβουμε δηλαδή ... γιατί εγω ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο :roll: ...

Αν ρωτάς θεωρητικά πάντως είναι πολύ δύσκολο να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση τύπου ναι ή όχι ... η απάντηση είναι εξαρτάται από το άτομο ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Α, και συμφωνώ απόλυτα με την Jean σχετικά με την απιστία και τα παιδιά.Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η ερωτική ζωή του ζευγαριού με τα παιδιά.Αν π.χ ο άλλος δεν νοιάζεται για μένα, να περνάω καλά και μετά από χρόνια υπομονής και συζητήσεων εγώ βρω άλλον τότε τί θα φταίνε τα παιδιά?

Πόσο μάλλον να το θέσω αυτό από την πλευρά ενός άντρα!Ναι , μας σέβονται ως μάνες....κτλ αλλά είναι και άνθρωποι, μετά από υπομονή, εγκυμοσύνη, ορμόνες, ανατροφή παιδιών θέλουν κι αυτοί την προσοχή μας :wink:

Kι εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα. Μπορει καποιος που παντρευτηκε την πρωτη του να :

1. Την απατησει γιατι στα 40 του θυμηθηκε οτι θελει κι αλλες εμπειριες.

2. Να κολλησει στην πρωτη και να αισθανεται τοση ασφαλεια και σταθεροτητα μαζι της που να μην ξεκολλαει απο πανω της.

Ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω κι εγω.

Την ωρα που ειδα το θεμα,μιλουσα με τον αντρα μου στο τηλεφωνο και τον ρωτησα...Η αποψη του ειναι οτι αποκλειεται ο αντρας να μην αποζητησει καινουργιες εμπειριες...Και,μεχρι τωρα,εχει δωσει τα καλυτερα δειγματα ανθρωπου και συζυγου.Παντως,οφειλω να του αναγνωρισω οτι ηθελε παλικαρια να μου πει κατι τετοιο,ως γνωστον ειμαι λιγο κολλημενη σε τετοια θεματα...Ακολουθησε μια μικρη ανακριση του τυπου "Δεν φανταζομαι να μην ειχες παει με πολλες πριν απο μενα( :evil::evil::evil::evil::evil: ) και να μου ξημερωσει καμια ιστορια....".Παντως εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κι εγώ κι ο σύζυγος ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία (για το σύζυγο έτσι θέλω να πιστεύω :lol: ). Ευτυχώς δεν έχει τεθεί θέμα βαρεμάρας ακόμα :cool: (και πάλι έτσι θέλω να πιστεύω). Υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να την βαρέσει σε έναν από μας και να θελήσει να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε, αλλά εξίσου πιθανό είναι ένα άτομο με περισσή εμπειριά να αποζητήσει περισσότερες. Θεωρώ ότι αν ένας από τους 2 μας απατήσει τον άλλον, δεν θα είναι λόγω περιέργειας, αλλά λόγω άλλων προβλημάτων στη σχέση.

Οπότε κι εγώ καταλήγω στο ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός.

εγω στον κυκλο μου εχω πολλα παραδειγματα .

Ζευγαρια που γνωριστηκαν στο σχολειο , εκαναν οικογενεια και ειναι μεσα στον τρελο ερωτα και στην τρελη χαρα, η αληθεια ειναι οτι ενα ζευγαρι ειναι σε αυτην την κατηγορια.

Αλλοι που ειχαν και οι δυο εμπειριες πριν τον γαμο και ειναι μια χαρα .

Αλλοι που δεν ειχαν εμπειριες και κυριως γυναικες που μπαινουν πολλες φορες στο διλλημα , < και τελικα τι καταλαβα που δεν πηγα και με αλλον αντρα?>.

Εγω θεωρω και αυτο ισχυει και στην περιπτωση του δικου μου γαμου οτι δεν υπαρχει συνταγη.Ολα ειναι θεμα συγκηριων , χημειας και χαρακτηρα.

Και οι δυο ειχαμε εμπειριες πριν το γαμο αλλα οπως σας εχω ξαναγραψει η κακια στιγμη δεν ειναι δυσκολο να ερθει και ο τριτος ανθρωπος να κανει το κακο ( εστω και χωρις θυματα)

Κορίτσια ότι και να λέμε,

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ :!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Δεν πάει να'σαι η Αλεξανδράτου, εαν θέλει ο άλλος να στην κάνει τη λαδιά, θα στην κάνει, όσο γυναικάρα και να είσαι, όσο καλή και να είσαι απέναντι στον άλλον... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

433965qzur0la2nd.gif

Βρε mor@ki μου όλα καλά και άγια, αλλά την ...Αλεξανδράτου την κρυοκ_λη σκέφτηκες σαν παράδειγμα για την λαδιά??? :D

.....χάθηκε μια Αντζελίνα Τζολί , μια Μόνικα Μπελούτσι...:wink::lol:

Όσο για το αν ένας άντρας μπορεί να είναι μια ζωή πιστός στην μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του,

πιστεύω πως όσο απίθανο κι αν ακούγεται, δεν αποκλείεται να συμβεί.

Θα συμφωνήσω κι εγώ πως είναι θέμα χαρακτήρα

και νομίζω πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, το πόσο καλή είναι η σχέση με την γυναίκα του σε όλους τους τομείς.

.png.png

Βρε mor@ki μου όλα καλά και άγια, αλλά την ...Αλεξανδράτου την κρυοκ_λη σκέφτηκες σαν παράδειγμα για την λαδιά??? :D

.....χάθηκε μια Αντζελίνα Τζολί , μια Μόνικα Μπελούτσι...:wink::lol:

Οκ κοριτσάρες μου θα σας χαλάσω εγώ χατίρι?

Απλά αυτήν σκέφτηκα, αυτή είπα... Και μεταξύ μας, ποια δε θα'θελε την κορμάρα της? :wink:

433965qzur0la2nd.gif

Kι εγω πιστευω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα. Μπορει καποιος που παντρευτηκε την πρωτη του να :

1. Την απατησει γιατι στα 40 του θυμηθηκε οτι θελει κι αλλες εμπειριες.

2. Να κολλησει στην πρωτη και να αισθανεται τοση ασφαλεια και σταθεροτητα μαζι της που να μην ξεκολλαει απο πανω της.

Ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω κι εγω.

Η Jean κάλυψε όλες τις περιπτώσεις. :)

Η μικρότερη αδερφή μου παντρεύτηκε τον "πρώτο" της και εκείνος την "πρώτη" του. Είναι μια χαρά.

Ένας δε συνάδελφός μου, που παντρεύτηκε στα 19, μου είπε το ίδιο. Μάλιστα το είχε και λίγο κόμπλεξ, επειδή οι άλλοι άντρες το έπαιζαν γ@μ@ω. Και αυτός είναι μια χαρά πάντως.

Ένας γνωστός μου που παντρεύτηκε στα 20, αποφάσισε στα 40, κι έχοντας 3 παιδιά, να αφήσει την γυναίκα του και να γλεντήσει την ζωή του! :shock:

Συνεπώς είναι θέμα χαρακτήρα. :idea:

Στην περίπτωση που αναφέρεις, πιστεύω πως παίζει το εξής σενάριο:

Ο κύριος αυτός παντρεύτηκε την κοπέλα, επειδή πίστευε πως του ταίριαζε. Έτυχε να είναι και η "πρώτη" του. Τα χρόνια πέρασαν, ήρθαν τα παιδιά και οι ευθύνες. Λίγο μπερδεμένος, λίγο μπαϊλντισμένος από τις ευθύνες σκέφτηκε να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Να έχει κάποιες περιπετειούλες με μικρές. Θεωρεί πως οι πιτσιρίκες του ανακουφίζουν την καθημερινότητα. Όμως, όταν καταλάβει πως παίζει με την φωτιά, θα είναι ίσως πολύ αργά...

Δεν του φταίει πως παντρεύτηκε την "πρώτη" του. Φταίει που είναι μπερμπάντης. Τα ίδια θα έκανε κι αν είχε παντρευτεί την χιλιοστή του. :wink:

Grow up and get a life!