Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ

annoulen

Recommended Posts

Ανοίγω νέο θέμα ως συνέχεια του παλαιότερου θέματός μου, σας το επισυνάπτω. 

Πήγαμε λοιπόν σε αλλεργιολόγο δημοσίου νοσοκομείου και ο γιος μου βρέθηκε με αλλεργία στα ακάρεα. Μας έδωσε να κάνουμε μία τρίμηνη θεραπεία, αλλά θα ξανασυναντηθώ με τον γιατρό για να συζητήσουμε εάν θέλουμε να κάνει το παιδί ανοσοθεραπεία (ο γιατρός μας το πρότεινε). Μπαίνω στο ιντερνετ, βλέπω ότι πρόκειται για θεραπεία 3-5 ετών, με ενέσεις ανά εβδομάδα τον πρώτο χρόνο και μετά ανά μήνα. Ο γιατρός μου είπε ότι η αλλεργία του δεν είναι σε μεγάλο βαθμό. 

Θα πάω και στην παιδίατρό μας για περαιτέρω συμβουλές, αλλά πραγματικά έχω αγχωθεί,  είναι όντως σκόπιμο όλο αυτό ? Ή μήπως είναι κάποια "μόδα"?

Το θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία για το παιδί (ψυχική και σωματική), και δεν ξέρω και τι ουσίες θα είναι αυτές που θα μπαίνουν στο σώμα του. Έχει καμμία μητέρα παρόμοια εμπειρία, είτε από το παιδί της είτε από την ίδια ? 

Σας ευχαριστώ. 

Διαφημίσεις

Καλό απόγευμα!

Κάνω ανοσοθεραπεία 4,5 χρόνια και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το Πασχα τελειώνω. 

Καταρχήν τα εμβόλια είναι 1 κάθε εβδομάδα για τον πρώτο μήνα και μετά γίνονται μηνιαία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στον γιατρό που με παρακολουθεί, σε δημόσιο επίσης νοσοκομείο. Μήπως δεν κατάλαβες καλά? Εκτός κι αν στην περίπτωσή σας ισχύει κάτι άλλο. 

Η αλλεργία είχε επηρεάσει το αναπνευστικό μου και μετά από 4 χρόνια ανοσοθεραπείας έχω βελτίωση κατά 45%. 

Σε περιόδους με υψηλά ποσοστά υγρασίας δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είχα περάσει και 1-2 κρίσεις πανικού.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που πέρασα τις έντονες υγρασίες χωρίς δυσκολία στην αναπνοή και με υπιότερα συμπτώματα σε 1-2 ιώσεις που πέρασα. 

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα σου πω ότι αξίζει η ανοσοθεραπεία. Τουλάχιστον εγώ είδα πραγματικά βελτίωση. 

BdmAp3.png

15 ώρες πρίν, Αγγελική2 είπε:

......

Καταρχήν τα εμβόλια είναι 1 κάθε εβδομάδα για τον πρώτο μήνα και μετά γίνονται μηνιαία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στον γιατρό που με παρακολουθεί, σε δημόσιο επίσης νοσοκομείο. Μήπως δεν κατάλαβες καλά? ...... 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ραντεβού με τον γιατρό τον οκτώβριο για να μου εξηγήσει ακριβώς την διαδικασία,  μπορεί να είναι και όπως τα λες.

Just now, annoulen είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ραντεβού με τον γιατρό τον οκτώβριο για να μου εξηγήσει ακριβώς την διαδικασία,  μπορεί να είναι και όπως τα λες.

Να είσαι καλά! Σε ποιό νοσοκομείο είναι ο γιατρός?

BdmAp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...