Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΝΑΚΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα σε ποιο θέμα να εντάξω την ερώτηση...

Μου έφεραν δώρο μια πινακιδούλα ξύλινη που γράφει MY ROOM για το δωμάτιο του Άγγελου. Θέλω να τη στερεώσω έξω από την ξύλινη πόρτα του δωματίου του αλλά όχι να την καρφώσω... Καμία ιδέα;;;

:)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Αυτή την ταμπελίτσα εννοείς?

http://s469.photobucket.com/albums/rr54/smaraki78/?action=view&current=DSC00123.jpg

Εμείς τη στερεώσαμε με την ειδική πλαστελινούλα της uhu το pata fix. Βάλαμε αρκετή ποσότητα και μέχρι τώρα είναι πολύ σταθερό (το κολλήσαμε πριν δυο μήνες). Βέβαια την πόρτα δεν την ανοιγοκλείνουμε συνέχεια..

age.png

υπάρχει ένα υλικό της UHU που ειναι σαν τσίχλα και είναι για τέτοιες δουλειές. Δεν αφήνει σημάδια και είναι πολύ γερό. :wink: Νομίζω θα το βρείς και στο σούπερ και στα βιβλιοπωλεία και στα χρωματοπωλεία.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου είστε σούπερ!

Θα το δοκιμάσω με κολλητική διπλής όψης, που έχω πρόχειρη (αλλά δεν έφτασε ως εκεί το μυαλό μου :oops: )...

Ευχαριστώ πολύ! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Πρόσεξε με την ταινία διπλής όψης όμως γιατι είναι πολύ γερή μερικές φορές και μη σου δημιουργήσει πρόβλημα όταν θέλεις να το βγάλεις ... πχ να χαλάσει το λούστρο της πόρτας :roll: ...

Δηλαδή αν νοικιάζεις είναι ένα θέμα ... και εγώ έτσι ήθελα να κολλήσω κάτι στην πόρτα του δωματίου της Κατερίνας και το σκεφτόμουνα ...

Αυτό της uhu το pantafix που λέτε είναι κάτι σαν το blue tac :?:

1aLup3.png

BtUIp3.png

τι έχεις βάλει πάλι στο μυαλό σου να κάνεις εσύ κυρία μας ; :lol:

Ολγάκι μου νομίζω πως το blue-tac είναι μόνο για χαρτί , αφίσες κλτ... και κολλάει σε τοίχο ... :? (δεν πέρνω και όρκο βεβαιά , αλλά αυτο θυμάμαι απο τότε του τα έψαχνα )

με uhu το pantafix , έχω βάλει τα γράμματα του ονόματος στην πόρτα του Χαρλαμπάκου μου και είναι μια χαρά εδω και 2,5 χρόνια σχεδόν! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

τι έχεις βάλει πάλι στο μυαλό σου να κάνεις εσύ κυρία μας ; :lol:

:lol::lol::lol: Τώρα τώρα που θα κατέβω θα δεις εσύ :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

ενας άλλος τρόπος που χρησιμοποιήσαμε για να κρεμμάσουμε το χριστουγενιάτικο στεφάνι στην πόρτα μας είναι ο εξής

Καρφιτσώσαμε μια καρφίτσα ή μια πολύ μικρή σπόντα στο πάνω μέρος της πόρτας (δηλαδή εκεί που ενώνεται η πόρτα με το γύρω γύρω- το frame- της πόρτας) και κρεμάσαμε το στεφάνι μας με μισίνα!

Και είναι μια χαρά!

Αλλά στο δωμάτιο του Μανώλη βάλαμε γράμματα απο το Jumbo τα οποία είναι πολύ φτηνά σε σχέση με του ELC που μπορεί να είναι -γνώμη μου- ποιοτικώς καλύτερα, αλλά πολύ ακριβά. Σχεδόν πενταπλάσια τιμή για το κάθε γράμμα! Και τα γράμματα αυτά έχουν διπλής όψεως ταινία και είναι τέλεια!

αλλά φοβάμαι ότι χαλάσαμε την πόρτα.. :?:? [/img]

ισως βολεψουν κ της tesa τα power strips (εχει μεγαλη ποικιλια στο πρακτικερ) αλλά αυτα δεν κανουν για τοίχο κ πορτα με σαγρε υφή...

μετα απο πολυ πολυ καιρο ξεκολλαει κ το χρωμα...

καλο ειναι να παρεις τα μικρα (ειναι σαν αυτοκολλητο blue tack πολυ δυνατο αλλα δεν κανει για βαρια αντικειμενα) κ να τα κρυψεις με προσοχη πισω απο την ταμπελα (θα θελει λιγο προσοχη στο ξεκολλημα μετα)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png