Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.

Recommended Posts

Κορίτσια, όλες τις γνώμες σας για να δούμε και αυτό το θέμα, το οποίο δεν το θίγουμε αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί οι σύζυγοι είναι αυτοί που μας ζουν όλη την μέρα, μας ακούνε όλη την μέρα, μας αγαπάνε και τους αγαπάμε πιο πολύ από όλους. Λοιπόν πείτε μου, ειδικά οι μανούλες που είναι έγκυες στο πρώτο τους παιδάκι, έτσι για να το κάνουμε ακόμη πιο δύσκολο , που ο σύζυγος δεν γνωρίζει τίποτα από αυτή την κατάσταση.

1) Σας φέρεται τρυφερά, τρέχει να σας φέρει ότι σας μύρισε, σας κάνει όλα τα χατήρια, κάνει ζουζουνιές με εσάς αλλά και με την κοιλίτσα σας, σας κάνει να αισθάνεστε η πιο όμορφη και σημαντική κ.α. ( πείτε κι άλλες αντιδράσεις)

2) Δεν έχει καταλάβει καν ότι είστε έγκυος, θα το καταλάβει παρά μόνο όταν δει το μωρό στο μαιευτήριο κι αν, νομίζει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή σας, και έχει τις ίδιες απαιτήσεις από εσάς όπως και άλλοτε κ.α. ( και εδώ ποικίλες αντιδράσεις).

3) Κάτι άλλο???

Διαφημίσεις

στη δικη μου περιπτωση εκεινος επεμενε να κανουμε γρηγορα το 1ο μας παιδακι.... και δεν θα ειχε προβλημα να ειχε και καμια ντουζινα!

γενικοτερα με βοηθουσε, εκανε οσο μπορουσε υπομονη γιατι ειμαι και λιγο τρελλη, και αν και δεν ειναι το στυλ του χαζομπαμπα που μολις γεννηθει το μωρο θα κανει τις παραλογες αγορες και τετοια τρελλα, παρολα αυτα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και στη γεννα και στο μεγαλωμα ηταν πολυ τρυφερος. και το ιδιο γινεται και τωρα... ερχεται χαιδευει την κοιλιτσα, μιλαει, κολλαει το αυτι...

me and my men...

Ο αντρας μου ειναι γεννημενος για πατέρας. Το καταλαβα απο τη στιγμη που τον γνωρισα και το εχει επιβεβαιωσει και τωρα. Βασίζομαι πολύ σε αυτόν για μετα τον τοκετο. Οσον αφορα τις αντιδρασεις του... ειναι πολυ τρυφερος και προσεκτικός μαζί μου.Δεν θέλει να κουράζομαι καθόλου αν γίνεται και ωρες ωρες με μαλώνει αν κανω κάτι που θεωρεί υπερβολικό. Απο την πλευρα μου προσπαθω να μην τον εκμεταλεύομαι. έπισης φοβαται πολύ να μην με χτυπησει κατα λάθπς την κοιλιά. Τέλος χαμογιελιεται καθε φορά που αναφερόμαστε στη μπέμπα... Καλός είναι!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Ο δικος μου ειναι απλα Μπαμπας με ολη τη σημασια της λεξης!!! Ηταν το αγορι μου εγινε ο αντρας μου και τωρα ειναι ο μπαμπας μας!!! Δεν νομιζω οτι με ξεχωριζει απο την κορη του!!! Ελπιζω ολα αυτα μεχρι να γεννηθει η μπεμπουλιτσα! Ειναι πολυ στοργικος, τρυφερος αγαπησιαρης, μπεμπης ωρες ωρες αλλα υπερπροστατευτικος!! Ειμαι 6 μηνων και με βλεπει σα πορσελανη!! Γιατι σα Γυναικα μαλλον θα περασει καιρος!!!! Αφου δεν μου αγορασε και καμια κουδουνιστρα να με ψυχαγωγει παλι καλα να λεω!!!Μαλλον θα φταιει που ειμαι μονο 24! :wink:

Διαφημίσεις

Είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη χάρη στον σύζυγό μου! Βοηθούσε σε όλα, με πρόσεχε, μιλούσε στην κοιλιά μου, με έκανε να αισθάνομαι όμορφα όταν είχα σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά και μπορεί και με κάνει να γελάω! Ζούσε την κάθε στιγμή μαζί μου! Εκτός απο υπέροχος σύζυγος αποδείχτηκε και καταπληκτικός πατέρας! Πρώτα θα σκεφτεί το μωρό κ μένα και μετά τον εαυτό του! Τον ευχαριστώ που μπορεί και με κάνει ευτυχισμένη!

Και μιας και γιορτάζει σήμερα,

Αγάπη μου και Μπαμπά μας σε λατρευουμε,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Το μωράκι μου περνάει μαζί μου τα πάντα. Από τις ημέρες που υποπτεύομασταν την εγκυμοσύνη, απ το τέστ, τις επισκέψεις στον γιατρό, τα υπερηχογραφήματα, τις απορίες και τις ανησυχίες μου, τη γκρίνια μου.

Με βοηθάει σε όλα, μου φωνάζει όταν κουράζομαι και ενδιαφέρεται να μάθει για την κατάστασή μου τόσο από περιοδικά και ίντερνετ όσο και με ερωτήσεις του στον γιατρό.

Το ήθελε πολύ το ζουζουνάκι μας και το δείχνει και στη μαμά του!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αυτό που εκτίμησα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ιδιαίτερα ήταν ότι δεν έδειξε καθόλου να ενοχλήται από την αλλαγή στο σώμα μου! Εγώ από την άλλη έτρωγα τις φρίκες μου, πως μεγάλωσε έτσι η κοιλιά μου, πως έγινε το στήθος μου τί ρούχα θα βάλω τώρα, ότι θα κοιτάει άλλες γυναίκες και όλες οι ανασφάλειες του κόσμου. :oops: Εκείνος αντίθετα πάντα μου έλεγε πόσο του αρέσω, πόσο γλυκούλα με βρίσκει και ότι δεν κοιτάει παραπέρα καθόλου και το ενοουσε! Και μετά με το μωρό είναι πολύ στοργικός, το φροντίζει ισάξια με μένα, παίζουνε και γενικά το λατρεύει. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή του πατέρα στην ανατροφή του μωρού και πολύ μ'αρέσει αυτό!!!

ΥΓ Δεν έχω νιώσει να το ζηλεύει αν και αγόρι και έχουμε και τα οιδιποδειά μας!!!

Κωνκων να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

θα σας αλλάξω το ύφος...εμένα μόνο όταν εμεινα στο κρεβατι στην αρχη με βοηθούσε. Μετά που πηρα και άδεια και δεν πηγαινα για δουλειά έκανα όλα στο σπιτι, δεν σηκωνε πολλές φορες το πιατο του για να το παει στο νεροχυτη, πηγαινα σουπερμαρκετ με σακούλες, σκουπιζα, σφουγγαριζα, εκανα μπανια, τα παντα στο σπιτι, μαγειρευα και ειχα αναγουλες, δεν με ετριβε ποτε...τα ποδια που πονουσαν ,την πλατη και ολα τα σχετικά, με το θεμα σου, ε ,ξου μπα γιατι φοβοταν αν και εγω ηθελα τρελα...για το μωρο ουτε που ελεγε τι ηταν ,ειναι κοριτσι και ηθελε αγορι, ουτε χαιδεψε ποτε την κοιλια μου...και αλλα μπορω να λεω πολλα...

αλλα τις πρωτες μερες (μπορω να πω αυτες) βοηθησε πολύ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Καλός σύζυγος στην εγκυμοσύνη και τρυφερός πατέρας! Μαζί σε όλα! Ήρεμος όπου εγω νευρική, αισιόδοξος όπου εγω ηττοπαθής. Αυτό που λέμε θετικός άνθρωπος. Μιλώντας και με φίλες νομίζω ότι οι πατεράδες νέας κοπής διαφέρουν από τις παλιότερες γενιές και θέλουν να απολαύσουν το ρόλο τους ως γονέων. Θέλουν να μάθουν και να βοηθούν και σε πρακτικό επίπεδο.

επισης, ξεχασα να πω οτι επαιζε όλη μερα κατι σκ@τοπαιχνιδα στον υπολογιστη τα οποια τα παιζει ακόμα...

τυχερες οι προλαλησασσες

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Εμένα ο δικός μου είναι κάπου στη μέση, δηλαδή τώρα που περιμένουμε το δεύτερο και τρίτο παιδί μαζί είναι λίγο πιο συνειδητοποιημένος (τώρα είναι 30) και καταλαβαίνει ότι χρειάζομαι βοήθεια άσχετα ότι δεν την παρέχει. Είναι τρυφερός όσο ήταν πριν, δε μπορώ να πω ότι άλλαξε ιδιαίτερα. Αν θυμώσει μαζί μου, μου τα λέει έξω από τα δόντια, όσο το μου μύρισε και μου ήρθε... επιφοίτηση για να φάω κάτι .... όπως μου έρχεται έτσι μου φεύγει.

ʼλλαξε όμως 180° όταν γεννήθηκε ο γιος μου, έγινε ΠΑΤΕΡΑΣ με όλη τη σημασία της λέξης, τρυφερός, γλυκός, υπομονετικός, εμένα με άφησε λίγο στο περιθώριο, όπως τον άφησα και εγώ, αλλά τον λατρεύω όταν τον βλέπω να παίζει με το γιο μας. ʼρα και να μην είναι τόσο τρυφεροί στην εγκυμοσύνη γίνονται μετά κάτι χαζομπαμπάδες....

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΗΜΟΥΝ 3 ΜΗΝΩΝ! ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ). ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ! Η ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!! ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΤΟ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!! ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΟ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ!!!ΑΧ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ Ε???

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Εμένα ο γλυκούλης μου είναι πάρα πολύ καλός!!!!

Δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο. Τα θέτω αναλυτικά:

Με βοηθάει πάρα πολυ σε όλες τις δουλειές του σπιτιού,(είμαι και λίγο μανιώδης με την καθαριότητα :D:D ) ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγαρισμα, σιδέρωμα, άπλωμα ρούχων, πλυντήριο, βάζει να φάμε, πλένει τα πιάτα, μαζεύει πάντα τα ρούχα του, κάνει πατόκορφα το μπάνιο και άλλα πολλά!!!! Δεν φέρνει ποτέ αντίρρηση και το κάνει με όλη του την αγάπη. Αλλά με βοηθούσε και πριν την εγκυμοσύνη...

Είναι πολύ τρυφερός, χαιδεύει συνεχεια την κοιλιά μου, βάζει συνέχεια το αυτί του στην κοιλίτσα μου,όταν πέφτουμε για ύπνο πάντα πιάνει την κοιλίτσα μου, μου λέει ότι έχω ομορφύνει πολύ :oops::oops:, βέβαια δεν έχω αφήσει καθόλου τον ευατό μου ... αλλά με βλέπει και λίγο σαν πορσελάνη.... δεν αγγίζουμε, καταλαβαίνετε :oops::oops: .

Αν και είχα τρομάξει στην αρχή όταν του είπε ο γιατρός ότι έχουμε αγοράκι, κατέβασε λίγο τα μουτράκια του, ήθελε κορίτσι ο αντρούλης μου, όταν φύγαμε από τον γιατρό του λέω δεν χάρηκες που έχουμε αγοράκι???

Πως χάρηκα,!! αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω τα σαλιαρίσματα σας :shock::shock::shock: . Το ξεπέρασε όμως πολύ γρήγορα!!!

Του χρωστάω μια κόρη, πρώτα ο θεός βέβαια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το δικό μου το καμάρι, δεν έχω παράπονο, γαϊδαρος να ήταν θα τα είχε τινάξει έως τώρα...

Και δουλειές του σπιτιού κάνει, μιάς και έγώ δεν μπορώ, και όλες τις εξωτερικές εργασίες έχει αναλάβει (π.χ. δεν ξέρω τι θα πει σακούλα του σουπερ μαρκετ), και μαζί μου στο γιατρό και στις εξετάσει και άλλα πολλά...εκτός απο μασάζ (ποτέ του δεν έκανε, τώρα θα κάνει?) και την διατροφική μου διαστροφή δεν καλύπτει (τι σου μύρισε αγάπη μου, ΄κεμπαπ? Μπά λάθος κάνεις, τα γιουβαρλάκια στην κουζίνα μυρίζουν...και επίσης έχει ένα κάτι με τα γλυκά, για να μην μάθει λεεί το μωρό απο τώρα...αχχχχχχχχχχχχχ)

Επίσης το σημαντικότερο απο όλα...προσπαθεί τα άγχη του και τις ανησυχίες του να μην μου τις ματαδίδει καθόλου...αφήστε που λέει ότι έχω γίνει κούκλα με την κοιλιά και ότι έχω ομορφήνει, και εγώ αναρωτιέμαι αν με δουλεύει λίγο ή πολυ!!!!!

z4X6p2.png

εγω δεν θα ελεγα και τα καλυτερα......δυστυχως ,το πολυ αγχος ,τον εχει κανει απομακρο!η οικονομικη ανησυχια,μας εχει δημιουργησει ενα αγχος!παρα τάυτα,προσπαθει να ειναι καλος,οταν του το ζηταω με τριβει,που και που δινει κανα φιλακι στην κοιλιτσα μου,συνεχως με ρωταει αν κουνιεται το μωρο.....οσο για δουλειες δεν κανει κ πολλα,περα απο το τιναγμα των παπλωματων.....βεβαια!ε που και που ,μαγειρευει ομως,κουβαλαει βαρια πραγματα,αλλα μου βγαζει λιγο και την ψυχη με τα ξεφυσηματα του...λες και κανει αγγαρεια μερικες φορες............πιστευω πως ακομα δεν εχει καταλαβει πως ερχετααι το μωρο ,και συντομα......νιωθω ομως πως οταν δει τον μπεμπη θα λιωσει σαν το κερακι ο καλος μου!και αυτο παρακαλαω απο μεσα μου!να γινει αλος μπαμπας !!!!!αυτη θα ειναι η ευχη μου για τα χριστουγεννα!

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

εμενα εχει φαει δυο φρικες στο παρελθον μιας και χασαμε δυο κυησεις αδοξα και με μεγαλη ταλαιπωρια συνεπως τωρα (που δοξα το Θεο κοντευουμε) ειναι και στοργικος και με προσεχει σε μεγαλο βαθμο και βοηθαει σημαντικα στο σπιτι ΚΑΙ μαγειρευει φοβερα συμπασχοντας και παχαινοντας μαζι μου ..ξερω καλυτερα απο εκεινον οτι θα ειναι σουπερ μπαμπας (δεν ξερω ως συζυγος μετα τη γεννηση της κορης του) και οτι δεν θα μαζευονται τα μελια του οταν θα ειναι με την μικρη αλλα ειναι το καλυτερο δωρο που εχω να του κανω (ελπιζω και εναν γιο αργοτερα να συνεχιστει η παραδοση..)..βεβαια δεν προβλεπω να αντιδρα σαν το Ρουβα κατα τον τοκετο αλλα δεν το καταδικαζω κιολας..οι εσωστρεφεις ανδρες συνηθως κανουν την εκπληξη!!

Δοξα το Θεο, ομως δεν εχω κανενα παραπονο..ελπίζω μονο να με βοηθα εστω και στο 1/4 μετα τον τοκετο και να μην γινουν αληθεια οι απειλες μιας φιλης περι της μετα τοκετου αδιαφοριας των ανδρων..ειδομεν!

Χαίρομαι πάρα πολύ που οι περισσότερες έχετε συζύγους που βλέπουμε σε ρομαντικές ταινίες, τόσο τρυφερούς και γλυκούς όσο θα τους ήθελε μια γυναίκα!!Μπράβο τους!!