Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΙΑ Κ'ΕΞΩ!!!!

Recommended Posts

Σκέφτηκα να σας γράψω την περιπέτεια μας μπας και γλιτώσετε εσείς απο το οοοοοοοοολο αυτο ΜΠΑΧΑΛΟ που υπάρχει.....και δεν το βλέπω να το λύνουμε και ποτέ!!!

Την Τρίτη το απόγευμα γυρίζει ο Γιάννης μου απο το γραφείο στα μαύρα χάλια!

-Πονάει πολύ το στομάχι μου και δεν είμαι καθόλου καλά

-Μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε?

-οχι! ενα τσάι ήπια στο γραφείο και απο εκεί την στιγμή πονάω πολύ και όσο πάει πονάει περισσότερο.

Τον ξαπλώνω στον καναπέ και τον ρωτάω ακριβώς που πονάει! Μου λέει στο στομάχι και λίγο δεξιά!! Ευτυχώς (και θα καταλάβετε αργότερα γιατί λέω ευτυχώς) τον πάτησα ακριβώς κάτω απο τα πλευρά και μόλις τον άφησα μου είπε ότι έτσι όπως το έκανα πόνεσε περισσότερο!!!

Παίρνω λοιπόν, την Παθολόγο μας τηλ της είπα πως του έκανα την συγκεκριμένη κίνηση και μου λέει ότι λόγο ηλικίας (38 ετών) παίζει και το σενάριο για καρδιά!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΓΩ!!! (σημαντική σημείωση ότι η πεθερός μου πέθανε 50 χρονών απο καρδιά)!!! Φυσικά δεν του είπα τίποτα και το μόνο που του είπα ότι φεύγουμε για νοσοκομείο ΤΩΡΑ!!! Εντωμεταξύ το παιδί να έχει 38 πυρετό! Ευτυχώς την πήρα και την πήγα στην μητέρα μου και εμείς γραμμή για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ (ώρα άφιξης 21:45)!!! (βέβαια δεν απέκλεισε και το γεγονός ότι μπορεί να είναι και σκωληκοειδίτιδα!!)

Για να μην τα πολυλογώ ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΙΓΚΑ!!! Αφου οι ασθενείς έπαιρναν μόνη τους το φορείο γιατί δεν υπήρχε προσωπικό!! Τέλος πάντων..... μας λένε οτι πρέπει να πάμε στο παλιό το κτήριο να πληρώσουμε στο ταμείο και να μας βάλουν σφραγίδες στα χαρτιά μας!! Αντε να πάμε με τον Γιάννη να πονάει, το μυαλό μου και στο παιδί, και το αει σιχτίρ έτοιμο στην άκρη της γλώσσας να κρέμεται γιατί ψάχναμε για κανένα 10 λεπτο να βρούμε το ταμείο και το γραφείο κίνησης (γιατί δεν υπήρχε ΦΥΣΙΚΑ καμία ταμπέλα)! Πάμε στο ταμείο και μας λένε 100Ε!!! (εεε εκεί το αει σιχτίρ έπεσε απο μόνο του) ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!???? ΕΜ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΜ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΜ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 100Ε??? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ???? Και μας απαντά ο "κύριος" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ? ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 9 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ? (ΑΣΧΕΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ)!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ του απάντησα καταλλήλως (όχι που θα τον άφηνα) $%#$%@#$ Χ.....ΚΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.....ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ! ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ!! και έφυγα κιουρία!!! (σόρρυ αλλά τα νεύρα μου τσατάλια) Αφου λοιπόν μας κάνουν εξετάσεις (αίματος, υπέρηχο κλπ) και μας παραπέμπουν στο Χειρουργικό, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έλεγαν......φλεγμονή στη σκωληκοειδίτιδα!!! Πλέον όμως η όλη κατάσταση και η αντιμετώπιση είχε καταντήσει γελοία!! Άρχισα λοιπόν να το διακωμωδώ Grey's anatomy και ποια είναι η Μέρεντιθ, ποιος ο George και τέτοια (γιατί ο Γιάννης μου ήταν στα μαύρα του τα χάλια ψυχολογικά, του στιλ φεύγω δεν τους αντέχω κι ας πεθάνω απόψε κλπ οπότε έπρεπε κάπως να του φτιάξω το κέφι, και φυσικά έπιασε)!!!! Εννοείται εγω άχνα για το τι μου είπε η Παθολόγος!!!! Ωρα 02:15

Παίρνει τις εξετάσεις μας ο Χειρούργος και λέει "Κύριε ........ αν συνεχίσετε έτσι στα 50 θα πάτε απο ΕΜΦΡΑΓΜΑ"!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Οπως καταλαβαίνετε.....άσπρος σαν το πανί έγινε ο Γιάννης μου και την ψυχή να βρίσκεται εξω απο την πύλη παρέα με τον Αγ. Πέτρο!!!! Του λέω χαλάρωσε.... κλείνω και το μάτι στον γιατρό.....μάλλον λόγο της φλεγμονής είναι έτσι τα αποτελέσματα!!! Του λέει και ο Γιατρός.... δεν χρειάζεστε χειρουργείο μόνο μία αντιβίωση για τη φλεγμονή, όμως για καλό και για κακό ελάτε και αύριο το πρωί να ξανακάνουμε εξετάσεις!!!

Ο Θεός όμως είναι μεγάλος......ευτυχώς......και στο Χειρουργικό βρήκα (εντελώς τυχαία) τον αδελφό της κολλητής μου ο οποίος είναι Χειρούργος και δεν ήξερα ότι είναι εκεί γιατί τώρα πήρε μετάθεση στον Ευαγγελισμό και ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ηρέμησε τον Γιάννη εντελώς!!!! Την επόμενη λοιπόν και αφού είχε πάει η καρδιά μου μια βόλτα μέχρι τον άλλο κόσμο και χαιρέτησε τους συγγενείς.....με παίρνει ο φίλος μας τηλ και μας λέει ότι ξέρεις..... οι χθεσινές οι εξετάσεις ήταν λάθος!!! Δεν έχει ο Γιάννης ζάχαρο, ούτε χοληστερίνη ούτε τίποτα.... :shock::shock::shock: !!! Οι εξετάσεις που σας έδωσαν εχθές ήταν ενός άλλου ασθενή με το ίδιο επίθετο αλλά 60 χρονών...................... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!!! (παύση στο τηλέφωνο)!!! Μ'ακούς??? (άχνα εγώ καθώς η καρδιά μου γύρισε μαζί όμως με το αίμα στο κεφάλι)!!!! και του λέω βρε συ ........... δλδ εμένα αν εχθές πάθαινε κάτι ο Γιάννης απο αυτό που του είπε ο Γιατρός εγω τι έπρεπε τώρα να κάνω? Και....ευτυχώς μου απάντησε........μην ανησυχείς έκανα εγω!!!!! Τους τα είπα εγω!!!

Και το ερώτημα μου είναι το εξής...........αν δεν υπήρχε αυτο το παιδί........εμεις τώρα πως θα ξέραμε ότι έκαναν ένα ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΚΡΗ?? ΠΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ??? ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ????

Βέβαια τώρα γελάμε.....και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.....αλλά.....αν....λέω....αν..... θα με δικαιολογούσε η Δικαιοσύνη για «ζωοκτονία», γιατί ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ!!!!

Αυτα απο μένα........ (πάλι έκθεση έγραψα)..... αλλά νομίζω πως κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε!!!! :):):wink::wink:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλά ότι γενικώς τα νοσοκομεία είναι μπάχαλο..δεν χωράει αμφιβολία..

dimt τέλος καλό όλα καλά..μικρό το κακό...ευτυχώς...

Πάντα μια δεύτερη γνώμη χρειάζεται τελικά να την παίρνουμε....για καλό και για κακό...

Μια σημείωση: Είναι καλλίτερο όταν υπάρχει παρόμοιο περιστατικό (χτυπάω και ξύλο για τους προληπτικούς...!! :wink::lol: ) να καλείτε ασθενοφόρο και να μην πηγαίνετε οι ίδιοι τους ασθενείς στο νοσοκομείο. Αφενώς αν τρέχετε σαν τρελοί στο δρόμο μπορεί να πάθετε κάποιο ατύχημα ή να προκαλέσετε κάποιο, αφετέρου ο ασθενής θα περάσει κατευθείαν μέσα στα επείγοντα αφού θα έχει ήδη δεχτεί τις πρώτες βοήθειες στο ασθενοφόρο το οποίο είναι ΠΟΛΥ σημαντικό για τον ασθενή. Αν πάτε μόνοι σας πιθανότατα θα περιμένετε ώρες απ'έξω κι ας έχετε και σοβαρό περιστατικό. Ως παράδειγμα θα αναφέρω ισχαιμικό επεισόδιο που έπαθε ο πεθερός μου περιμένοντας στα επείγοντα του Ιπποκρατείου. Είχε πάει μόνος του μαζί με την πεθερά μου, την κόρη του και τον γαμπρό του. Αν είχε πάει με τα συμπτώματα που είχε με ασθενοφόρο, θα έμπαινε κατευθείαν στα επείγοντα και πιθανότατα θα γλίτωνε το ισχαιμικό που θα μπορούσε να ήταν και ΜΟΙΡΑΙΟ....

Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ ως προς το μπάχαλο αλλά έχω και τις ενστάσεις μου για μερικά πράγματα που αφορούν το προσωπικό... Μπορεί πχ φίλη dimt εσύ όπως και πολλοί άλλοι να έχεις τον πόνο σου αλλά ο άνθρωπος εκείνος εκείνη την ώρα κάνει τη δουλειά του. Οφείλει να σου ζητήσει 100€ εφόσον τα ζητάει ο ασφαλιστικός σου φορέας, δεν τα ζητάει για την πάρτη του, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να του τα χώσεις;;; Για να βγάλεις την ένταση σου; Δεν νομίζω... Αλλιώς θα το έβλεπες απόλυτα σωστό φαντάζομαι να έρθω από Δευτέρα εκεί που δουλεύεις να ξεσπάσω κι εγώ τη δική μου ένταση... Αυτό που θέλω να πω, χωρίς να προσωποποιώ γιατί δεν είναι ωραίο, είναι ότι σαφώς και οι άνθρωποι που δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους ότι ο "πελάτης-ασθενής" μπορεί να βρίσκεται σε μία συναισθηματική φόρτιση. Πρέπει όμως και εμείς να λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι και αυτοί οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι κι όχι σάκοι του μποξ...

Κατά τα άλλα εύχομαι περαστικά στον άντρα σου και στην μικρή σου και όσο για τα νοσοκομεία... αχρείαστα να είναι!! :wink:

Το Καλοκαίρι στον καλό μου επειδή ζαλιζόταν γιατρός είπε ότι μοιάζουν τα συμπτώματα με έμφραγμα και να μην τον παραξενεύει κι ας είναι μικρός (24 ετών τώρα, 23 το Καλοκαίρι).. ενώ απλά ζαλιζόταν ! Τελικά φυσικά απλώς του έλειπε σίδηρο..

Σε εμένα πήραν σάκχαρο βράδυ και μου έβγαλαν ότι έχω διαβήτη κανονικότατα και μάλιστα άνω του ορίου κι ότι είμαι σε κρίσιμη κατάσταση επί του θέματος ενώ φυσικά δεν έχω και όταν το τσέκαρα πρωί και νηστική ήμουν μια χαρά...

Μπάχαλο είναι τα νοσοκομεία πια.. :? Έχουν καταντήσει αηδία!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Εμένα έτυχε στον άντρα μου κάτι πολύ σοβαρό στο μάτι του πριν 2 μήνες και πήγαμε άρον άρον στο Λαϊκό και βασικά νομίσαμε ότι είναι κάτι απλό καμιά μόλυνση κλπ...Ευτυχώς που πήγαμε Κυριακή βράδυ στο Λαϊκό γιατί αλλιώς θα έχανε ο καημένος το μάτι του! Οι γιατροί εκεί ήταν απίστευτα εξυπηρετικοί και μάλιστα μου έκανε εντύπωση αυτό για εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο και ο γιατρός αυτός τον παρακολουθούσε για τους επόμενους 2 μήνες ώσπου να περάσει ο κίνδυνος...και όλα δωρεάν και ποτέ στην αναμονή μόλις τον έβλεπε τον έπαιρνε μέσα γιατί ήταν επείγον να τον δει κάθε φορά που πήγαινε...

Φυσικά την άλλη μέρα πήγαμε και στον Ιατρικό κέντρο να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη γιατί ήταν πολύ κρίσιμη η κατάσταση και φυσικά εκεί μας είπε ένας κατά τα άλλα ευγενέστατος πάλι γιατρός τα ίδια ακριβώς και μας πήρε και 100 ευρώ και μας έδωσε και επιπλέον φάρμακα που όμως δεν ήταν αναγκαία (μάλλον για να δικαιολογήσει το ιδιωτικό).

Από τότε πιστεύω πολύ στα δημόσια αλλά σίγουρα αν τύχαινε κάτι σοβαρό θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη και από αλλού (δημόσιο ή ιδιωτικό δεν έχει σημασία)

gwggp2.png ISWTp2.png

Να μην επαναλαμβάνω την livinath, συμφωνώ σ'αυτά που έγραψε.

Θυμάμαι πριν 3 χρόνια, φώναξα μες τ'άγρια μεσάνυχτα τη νταντά σπίτι (ευτυχώς μένει κοντά μας), κάλεσα ασθενοφόρο και πήγαμε Ιπποκράτειο για τον άντρα μου.

Ούτε βιβλιάριο είχα, ούτε τίποτα απ'τη βιάση μου.

Λεφτά δεν μας ζήτησε κανείς και άν εξαιρέσεις οτι δεν υπήρχε χώρος ούτε για να κάτσεις στο ένα πόδι, η εμπειρία δεν μας απώθησε απο το δημόσιο νοσοκομείο.

Εχω την εντύπωση πως οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, έχουν την εμπειρία να διακρίνουν το επείγον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν έτρεξα την κόρη μου 9 μηνών στο Παίδων επειδή έπεσε σε παχύρευστη χλωρίνη και υπήρχε πιθανότητα να 'χε καταπιεί υγρό.

Ηταν τίγκα η αίθουσα αναμονής, μπήκα με το παιδί αγκαλιά και φώναξα στην νοσοκόμα "ίσως έχει καταπιεί χλωρίνη", μύριζε άλλωστε κι απο μακριά, σίφουνας έτρεξε η γυναίκα άνοιξε δρόμο και πέρασα μπροστά απ'ολο τον κόσμο που περίμενε με τα κλασσικά εμπύρετα σύνδρομα...

Εύχομαι περαστικά, αν και ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό, απ'ότι κατάλαβα. :D

Μετα απο πολυχρονο φλερτ (εως και συνουσια θα ελεγα) με τα δημοσια νοσοκομεια εχω βγαλει το εξης συμπερασμα: Αν δεν πεθαινεις ή δεν δουλευει ο προσωπικος σου γιατρος μεσα (ή τουλαχιστον καποιος γνωστος σου...) την εκατσες!

Περαστικα σας Μητσο!

Θυμαμαι ενα περιστατικο προ ετων, φοιτητρια εγω τοτε... Ειναι βραδυ, γυρω στις 10, καθομαι με κατι κοριτσια που εμεναν διπλα και βλεπουμε τηλεοραση. Απ' το πρωι ειχα μια ενοχληση και αρχιζω να μην αισθανομαι καλα και με πιανει κι ενας εντονος πονος στο στομαχι που σιγα σιγα γινοταν αφορητος. Καποια στιγμη σηκωνομαι να παω τουαλετα και αρχιζω να ξερνοβολαω στο διαδρομο. Ηρεμει προς στιγμη το στομαχι, μετα απο λιγο καινουργιο κυμα πολυ χειροτερο... Νοσοκομειο λενε οι κολλητες, σκωληκοειδιτιδα... Βγαινει η μια να ψωνισει ταξι απο τη λεωφορο κι εγω καταχλωμη να με ντυνει η αλλη. Φτανουμε κακην κακως στο νοσοκομειο, με πετανε στα επειγοντα σε ενα ραντζο, μου παιρνουν αιμα κι ερχεται ο γιατρος με ρωταει που ποναω, με πασπατευει, φευγει. Με παρατανε εκει καμια ωρα και γυρναει ο κυριος με τις εξετασεις και μου λεει (στον ενικο εννοειται) Σηκω πανω, δεν εχεις τιποτα. Λεει η φιλη μου: Τι δεν εχει τιποτα γιατρε, εκανε 3 φορες εμετο και διπλωθηκε κατω απο τον πονο... Και απαντα ο τυπος: Να παει σπιτι να κοιμηθει, ψυχογενες ειναι, δεν γινεται να απασχολουμε τα επειγοντα επειδη μας παρατησε ο Μητσος, ο Γιωργος κι ο Βαγγελαρας...

:shock::shock::shock: Πεταγομαι πανω με ματι που γυαλιζε και του λεω: Τι ειπες ρε καραγκιοζη; Μετα το "καραγκιοζη" ακολουθησαν σκηνες απειρου καλλους με βρισιες εκατερωθεν και μονο που δεν πιαστηκαμε στα χερια. Απαιτησα να δω το διευθυντη, γιναμε μπιλιες και στο τελος αναγκαστηκε να μου ζητησει συγνωμη. (μαλιστα φωναζα στο διευθυντη: Δεν φευγω αν δεν μου ζητησει συγνωμη!!) Γιναμε κ*λος κοινως και μου περασαν και στομαχια και απ' ολα (τελικα για την ιστορια ηταν γαστριτιδα την οποιαν φυσικα διεγνωσαμε σε ιδιωτη γιατρο...)

Διαφημίσεις

Πεταγομαι πανω με ματι που γυαλιζε και του λεω: Τι ειπες ρε καραγκιοζη; Μετα το "καραγκιοζη" ακολουθησαν σκηνες απειρου καλλους με βρισιες εκατερωθεν και μονο που δεν πιαστηκαμε στα χερια. Απαιτησα να δω το διευθυντη, γιναμε μπιλιες και στο τελος αναγκαστηκε να μου ζητησει συγνωμη. (μαλιστα φωναζα στο διευθυντη: Δεν φευγω αν δεν μου ζητησει συγνωμη!!) Γιναμε κ*λος κοινως και μου περασαν και στομαχια και απ' ολα (τελικα για την ιστορια ηταν γαστριτιδα την οποιαν φυσικα διεγνωσαμε σε ιδιωτη γιατρο...)

...αχα ... ναι ... και τελικά του πες ευχαριστώ που σ'έκανε καλά;

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:

Λες να ηταν καινοτομα θεραπευτικη μεθοδος και τον αδικησα τον ανθρωπο; :lol:

Οπωσδήποτε!! Άμα τον έλεγες και μαλ.....α θα έβλεπες φοβερά αποτελέσματα!! :lol::lol::lol::lol:

Να 'στε καλά βραδιάτικα....!! :lol::lol::lol:

Dimt περαστικά σας! Εγώ πάντως που έπαθα ένα παρόμοιο ταράκουλο με τον πατέρα μου περισυ φώναξα ασθενοφόρο γιατί απο το σοκ δεν μπορούσα να οδηγήσω. Έκανε μία ώρα ακριβώς να έρθει :shock: Εντομεταξύ μου έκοψε και βρήκα ένα τετραψήφιο νούμερο που τηλεφωνείς και σου στέλνουν γιατρό στο σπίτι. Όταν εδέησε και ήρθε το ασθενοφόρο είχαμε ήδη κάνει καρδιογράφημα και ο ασθενής είχε ηρεμήσει! Γενικά ο Θεός να φυλάει...

ssttaa

Διαφημίσεις

Εψαχνα το καλοκαίρι πληροφορίες για την Αλβανία για να πάμε να

γνωρίσουμε την γείτονα και έπεσα στο σαιτ του αλβανικού΄ΕΟΤ.

http://www.albaniantourism.com/

Στο κεφάλαιο "health and safety" είχε την εξής συμβουλή:

Health Tips. In cases of an accident or a medical emergency, a taxi is your best transportation. When the taxi arrives, say "Tek Urgjenca" to the driver. This will get you to the emergency room where you will be given the best treatment possible.

There is also an ambulance service reached by dialing 127. However, a taxi is quicker, at least outside the big cities.

In Tirana there are also private clinics, which can handle everything up to minor surgery. Two with good reputations and some English speakers are the ABC Clinic (04 234 105) and the Orthodox Clinic (04 360 925).

To λένε οι άνθρωποι τουλάχιστον, πάρτε ταξί μην περιμένετε το ασθενοφόρο. Οχι σαν εδω, όλα στο χέρι τα θέμε....

Μετα απο πολυχρονο φλερτ (εως και συνουσια θα ελεγα) με τα δημοσια νοσοκομεια εχω βγαλει το εξης συμπερασμα: Αν δεν πεθαινεις ή δεν δουλευει ο προσωπικος σου γιατρος μεσα (ή τουλαχιστον καποιος γνωστος σου...) την εκατσες!

Περαστικα σας Μητσο!

:lol::lol::lol:

Συμφωνω απολυτα...ομοιοπαθουσα!!!!

περαστηκα σας ρε Μητσο

εγω (μιας κι καθης λεει το πονο του ) να πω οτι εχω δωσει πεντε αστερια στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ...

χαααααααααχαχαχαχχαχαχα

θυμαμαι φοιτητρια αφραγκη δεν ειχα και ασφαλεια καθε φορα που ειχα κατι, εβλεπα αν εφημερευει ο ευαγγελισμος ,

επερνα κι εναν συμφοιτητη μου και πηγαινα ευαγγελισμο , δεν μου ζηταγαν τιποτα

με ρωταγαν βιβλιαριο εχετε?

εχω ελεγα

ικα?

ικα!

δωστε το μας...

μα καλα γιατρε μου πλακα μου κανετε εδω πεθαινω (...για βλακειες πηγαινα εδω που τα λεμε...)

καλα

με εξεταζαν και εξετασεις εκανα κι ολα μια χαρα

(αφμ μου ζητησαν μια φορα ( αλανταλων εδωσα χαχαχαχαχχαχα) μια χαρα

μια χαρα σας λεω !

(καλα εδω που τα λεμε εναποθετω το γεγονος της ταχειας εξυπηρετησης και στο ευπαρουσιαστο της υπαρξης μου !!! αλλα ας μην το κανουμε θεμα τωρα )

και στο παιδων τωρα πια παραπονο δεν εχω .... απλα κι αυτοι ανθρωποι ειναι μωρε κουρασμενοι βαρανε και κατι βαρδιες τρελες εδω που τα λεμε ε...κανουν λαθοι ....απλα με το παιδι ειμαικι εγω υαινα ...εκει δεν γουσταρω πολλα ...!

αλλα για τα 100ε δεν το καταλαβα?

Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας και ναι τέλος καλά όλα καλά!!! Αχρείαστα να είναι τα νοσοκομεία για όλους μας!!!

Αριάκη μου ούτε εγω τα κατάλαβα τα 100Ε!!!! Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν "Ο Ευαγγελισμός δεν είναι συμβεβλημένος με το ΙΚΑ"!!!! δλδ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ δεν ειναι συμβεβλημένο ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!!! Τρομερό?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς τέλος καλά όλα καλά!!! και αυτό έχει σημασία τελικά!!!!

Ευτυχώς που βρήκαμε το παιδί τυχαία μέσα και βγάλαμε άκρη!!! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη μας επαφή με νοσοκομεία!! Και στο παίδων έχουμε πάει και μας έχουν εξυπηρετήσει αμέσως, και στον Ευαγγελισμό, και στο Λαϊκό, και στη Βούλα (να τα γράψω όλα ή φτάνουν αυτα? οχι γιατί έχω παει και σε άλλα εσωτερικού και εξωτερικού για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, !!Εχω μπόλικη εμπειρία και για πολλές ασθένειες, χαχαχαχαχα). Δεν είμαι πρωτάρα ούτε καμία που έχει έρθει απο τον Αρη οπως το Αριάκη μου και οι περισσότεροι φίλοι μας είναι γιατροί, χειρούργοι, μικροβιολόγοι κλπ οποτε ξέρω και απο βάρδιες και απο ταλαιπωρίες και απ'ολα!!

Και οκ, το κατανοούμε οτι είναι ταλαιπωρημένοι γιατί το ένα νοσοκομειακό ήταν πίσω απο το άλλο! Γιατί είχαν εφημερία απο τις 20:00 και γινόταν μπάχαλο, γιατί το προσωπικό είναι λίγο - συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό πολύ λιγότερο-, αλλά ένα πράγμα πραγματικά δεν κατάλαβα -ούτε εγώ αλλά ούτε οι γιατροί που μας παρέπεμψαν - γιατί το γραφείο κίνησης στα επείγοντα που ήταν ανοικτό μέχρι τις 20:00 (ετσι μου είπαν οι γιατροί) έκλεισε και άνοιξε το άλλο στο παλιό κτήριο!!! :?::?::?::?::?::?::?::?::shock::shock::shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D(αν δλδ ο αντρας μου έπρεπε να πάει μόνος του στο νοσοκομείο χωρίς εμένα τότε θα έτρωγε ΟΛΗ αυτή την ταλαιπωρία μόνος του! οκ!!! το κατάλαβα τώρα)

Δυστυχώς αυτή την απορία την είχαν και οι γιατροί (εκτός από τους ασθενείς) και ποτέ δεν μάθαμε το γιατί!!!! :roll::roll::roll::roll: Δεν πειράζει........ υπάρχει και η άλλη ζωή.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

:lol::lol:

Λες να ηταν καινοτομα θεραπευτικη μεθοδος και τον αδικησα τον ανθρωπο; :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οι χθεσινές οι εξετάσεις ήταν λάθος!!! Δεν έχει ο Γιάννης ζάχαρο, ούτε χοληστερίνη ούτε τίποτα.... :shock::shock::shock: !!! Οι εξετάσεις που σας έδωσαν εχθές ήταν ενός άλλου ασθενή με το ίδιο επίθετο αλλά 60 χρονών

Και η άλλη όψη του νομίσματος: ο 60χρονος έφυγε από το νοσοκομείο νομίζοντας ο κακομοίρης ότι είναι μια χαρά ενώ μπορεί να χρειαζόταν άμεση ιατρική βοήθεια....

οι χθεσινές οι εξετάσεις ήταν λάθος!!! Δεν έχει ο Γιάννης ζάχαρο, ούτε χοληστερίνη ούτε τίποτα.... :shock::shock::shock: !!! Οι εξετάσεις που σας έδωσαν εχθές ήταν ενός άλλου ασθενή με το ίδιο επίθετο αλλά 60 χρονών

Και η άλλη όψη του νομίσματος: ο 60χρονος έφυγε από το νοσοκομείο νομίζοντας ο κακομοίρης ότι είναι μια χαρά ενώ μπορεί να χρειαζόταν άμεση ιατρική βοήθεια....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ευτυχώς!!! του είχαν δώσει τις σωστές εξετάσεις και του είχαν κάνει εισαγωγή!! Πήγε ο φίλος μας και τον είδε και είδε και τον φάκελο του για να επιβεβαιώσει ότι οι "δικές" μας εξετάσεις ήταν τελικά οι δικές του!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(αφμ μου ζητησαν μια φορα ( αλανταλων εδωσα χαχαχαχαχχαχα) μια χαρα

μια χαρα σας λεω !

Πριν μερικά χρόνια η εφορία δεν έδινε φορολογική ενημερότητα στη μητέρα μου λόγω οφειλής στο Παίδων. Από το Παίδων, ούτε από έξω δεν έχουμε περάσει ποτε....Ελπίζω όταν δίνεις λάθος ΑΦΜ να είναι όντως κουκουρούκου και να μην τύχει να συμπέσει με το ΑΦΜ κανενός κακομοίρη

και εδω ταιριαζει στον γιατρο το γνωστο ασμα των goin' through... "ποσο μακακας εισαι..."

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: