Αχ αυτή η ζήλεια... Συμβουλες..
Από
Nefeli2014, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
-
-
- 15 απαντήσεις
- 17.442 εμφανίσεις
-
- 465 απαντήσεις
- 6.908 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 68 εμφανίσεις
-
- 242 απαντήσεις
- 103.718 εμφανίσεις
-
- 177 απαντήσεις
- 7.397 εμφανίσεις
-
- 102 απαντήσεις
- 1.746 εμφανίσεις
-
- 37 απαντήσεις
- 1.009 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 31.647 εμφανίσεις
-
Το μωρό μου 2 μηνών πνίγεται από το γάλα
Από Maria. Μαρια, in Υποκατάστατα μητρικού γάλακτος & αποστείρωση
- 2 απαντήσεις
- 111 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 2.042 εμφανίσεις
-
- 63 απαντήσεις
- 84.336 εμφανίσεις
-
- 235 απαντήσεις
- 7.635 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Nikolitsa19,Γεια σας κορίτσια μου!τι κάνετε?έχω ένα προβληματισμό γεννησα πριν 3 μήνες.δεν θυλαζω τώρα μετά τα λοχεία που μου κράτησαν 37 μέρες μου ήρθε περίοδος στις 25 μέρες.αλλα αυτό το μήνα τίποτα ξέρω ότι μπορεί να είναι ανομαλια μετά την γέννα αλλά έχω κάτι περίεργα συμπτώματα.. γίνεται να έχω ξανά μείνει έγκυος? ανχονομαι πολύ!! ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!
-
Από φεδρα,Αδέλφια κοριτσια 13 και 16 από άλλη μητέρα με τάσεις επιβολής απόψεων και διαφορετικής στάσης και ΡΌΛΟ «μαμας» για το μωρό με ανοχή του πατέρα. Καμμια συμβουλή ή «συνταγή» για την αντιμετώπιση του θέματος;!!!
-
Από TATIANA31081979,ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ(ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ. -
Από Έσπερος,Χρειάζομαι κάποιες ιδέες για παιχνίδια που θα ενθαρρύνουν τη φαντασία, τους ρόλους, τις κοινωνικές δεξιότητες και την επικοινωνία. Πραγματικά δεν το έχω καθόλου αυτό και μάλλον δε το έχει ούτε ο άντρας μου.
Δεν θέλω να αρχίσουμε τη συζήτηση για το αν το παιδί μου χρειάζεται αναπτυξιολόγο ή ψυχίατρο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κάποιες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί. Αλλά σε συζήτηση και με την παιδίατρο, κι επειδή φυσικά ξέρω το παιδί μου και τις αντιδράσεις του, πιστεύουμε ότι κυρίως αυτό που του λείπει είναι η αλληλεπίδραση με πολλά πρόσωπα, κυρίως παιδικής ηλικίας. Από τη στιγμή που δεν έχουμε φίλους με παιδιά και που η παιδική χαρά δεν μας έχει προσφέρει κάποια γνωριμία ακόμα, θα ήθελα να το δουλέψουμε έστω και στο σπίτι.
Μέχρι τώρα είχαμε ακολουθήσει τη φιλοσοφία των λίγων παιχνιδιών, για να είναι ελεύθερος να ανακαλύψει. Αυτό το στάδιο νομίζω το υπερκαλύψαμε. Κάποια άλλα παιχνίδια που του άρεσαν τα έχει μάθει πλέον, έχει αναπατύξει δεξιότητες ταξινόμησης κλπ, σ αυτά δεν έχουμε κανένα θέμα απλώς θα εμπλουτίσουμε κάποια στιγμή το υλικό. Θα πάρουμε κάι κάποιο μεγάλο παιχνίδι τύπου πάγκο εργασίας ή κουζίνα αν δεν βρούμε ωραίο αληθοφανή πάγκο. Τουβλάκια χτίζουμε πολύ και έχουμε και πολλά ζωάκια (όχι λόυτρινα, μιρκά ζωάκια φάρμας, δάσους, ψάρια κλπ). Προς το παρόν λέμε τα ονόματά τους. Με αυτά πώς μπορούμε να παίξουμε; Και γενικά τι άλλο παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε που να μην παίζει το παιδί μονο του αλλά να πρέπει να αλληλεπιδρά; Δεν εννοώ κρυφό, κυνηγητό και μπάλα, εννοώ κάτι που να προάγει κοινωνικές δεξιότητες και να μην εξαντλείται, για να προτείνω κ στην κοπέλα και να υπάρχει ποικιλία.
-