Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσοχή τηλεφώνημα DermaFutura από Ιταλία,Ελβετία κλπ!!!!

Recommended Posts

Λοιπόν πηρα την δεύτερη κλήση και το σήκωσα σήμερα, είχαν ξαναπάρει τις προάλλες. 

από το τηλέφωνο +39 017233682 που το κινητό μου το βγάζει να είναι Savigliano Piedmont Italy, ενας κυριος με σπαστα Ελληνικά, Μάρτιν Μέγιερ 

ρώτησε αν είμαι η κα. Τάδε (ήξερε το επώνυμό μου) με ρώτησε εάν χρησιμοποιώ προιόντα καθαρισμού, είπε οτι καλεί από την εταιρεία  Dermafutura από την Ελβετία,  ρώτησε τι είδους δέρμα έχω (μικτό ευαισθητο κλπ)  ότι ακούγομαι νέα και εάν θέλω να του πω την ηλικία μου 

όταν του είπα ότι δεν λέω τέτοια δεδομένα από το τηλέφωνο έκλεισε η γραμμή χωρίς να πω κάτι άλλο. 

κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυ ο dermafutura είδα ότι είναι μάλλον μια εταιρεία που σε πείθει να σου στείλουν κάποια προιόντα ομορφιάς κρέμες καλλυντικά κλπ, και σου λένε, εάν δεν τα θέλεις τελικά στείλε τα πίσω, αλλιώς το κόστος είναι 150 δολλάρια όπως γράφουν. Εγώ όπως γράφω και πιο πάνω, δεν είχα μεγαλύτερη συνομιλία , αλλά είπα να το γράψω εδώ για να μην παραμυθιαστεί καμιά άλλη με αυτο το scheme. 

....https://800notes.com/Phone.aspx/1-068-899-9000

εδώ γράφουν τα ίδια! σε ενα αλλο λινκ ειδα και απο ελλαδα κειμενο!

Louisa replies to Alex
30 Aug 2017
I got a call today in Greece too, from a woman speaking Greek called Martha! She said she was half Greek, half Swiss and was very convincing! I got cold feet when I checked the number when I saw it was from the UK and not Switzerland as she claimed, did some research and saw all these horror stories!
Reply!
0
Theo
18 Oct 2017
Just got a call this evening in Greece from Martha  who claimed to be a dermatologist who studied in  Oxford and was now working in Switzerland.
She claimed to be calling from the lab in Lugano but it was a UK number. The conversation started out as a very vague survey about sun block use and she was friendly and rather engaging so I spent some time chatting. She was pushing the Dermafutura men's skin care products and wanted 87 euros for the package. When I made it clear that I don't use such products because my face is just fine, she had to hang up because she was summoned to the production floor.
Why would you buy anything from a late evening phone call or any phone call for that matter?
Caller: Dermafutura
Call type: Telemarketer

ενημερώστε θείες και μαμάδες να προσέξουν στο τηλέφωνο! 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...