Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μανα δημοσια σε ευχαριστω ... και χρονια σου πολλα

Recommended Posts

κι εκει που ειχα ανοιξει φτερα και πεταγα ...επεσα λαβομενη παλι στην αγγαλια σου ...

θυμαμαι μικρη ειχα ερθει και σου ειχα πει ...κι αν κανω ...αυτο θα με αγαπας?

και μουλεγε ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ , μην με ρωτας

και μετα στην εφηβεια της ελεγα :

κι αν κανω το αλλο ...εσυ θα με αγαπας?

μην με ρωτας μου ειχε πει ... εγω και να πεθανω θα υπαρχω για να σε αγαπω ....

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ με εμαθε να αγαπω

η μανα μου ...ναι ναι ναι αυτη που μου σπαει τα νευρα , που ειναι παρεμβατηκη , υπερπραστατευικη ...αυτη με τα ελατωματα της τις αδυναμιες τις .... τα ολα της αυτη ειναι η μανα μου που λαβωμενη στην αγγαλια της με δεχτηκε...

θα ηθελα να τα ειχα καταφερει καλυτερα ...και τωρα που εγινα κι εγω μανα ΜΑΝΑ ΜΟΥ σε νιωθω ποσο πολυ με αγαπας ....

συγνωμη αν σε απογοητευσα,

συγνωμη αν υπεραβαλα

αλλα η αξια σου στην ζωη μου και στην ζωη του παιδιου (οπως και να το κανουμε ) ειναι ανυπολογηστη !

σε ευχαρσιτω για ολα , χρονια σου πολλα κι ελπιζω να εισαι κοντα μας για πολλα χρονια ακομα για να δεις ποσο καλα τα κατεφερνουμε εγω και το παιδι μου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΑ!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχ έβαλα τα κλαμάτα! Να την χαίρεσαι την μανουλίτσα σου. Πάω να πάρω τηλέφωνο την δικιά μου να δω αν είναι καλά. Συγκινήθηκα πάρα πολύ!

3άθλιο να τη χαίρεσαι τη φανταστική μανουλα σου.

Της αξίζουνε πολλά συγχαριτήρια για 1000άδες λόγους....και στο μπαμπά σου το ίδιο αλλά δε γιορτάζει σήμερα.Τη χαίρετε όμως κι εκείνος :D:D:D

1065052pxt7y3q7eg.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

1530905jxj7qkoxto.jpg

Αριανή είχες δεν είχες πάλι με συγκίνησες!!!

Να χαίρεσαι την μανούλα σου κι εκείνη να καμαρώνει τις κορούλες της καθώς και την εγγόνα της!!!

πωπω γυναικοκρατία!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Να την χαίρεσαι Αρια μου, τη γλυκιά μανούλα σου!!!

Να είναι πάντα γερή και να χαίρεται κι εκείνη το γλυκό εγγόνι της και το καλό της κορίτσι που παρά τα λάθη που λές ότι έχεις κάνει, για εκείνη είσαι πάντα το καλύτερο παιδί!!!! :D:D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Βρε αντε να χαθεις απογευματιάτικα...Αλλη δουλειά δεν ειχα...να κλαίω με καυτό δάκρυ...!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...Μπράβο σου μικρό μας αριανό...Τελικά εσυ εισαι πάρα πολύ ευαισθητο άτομο...!!!!!!!!Πρόσεχε!!!!!!!

Να σου ζησει η μανούλα σου και ευχομαι μετά απο χρόνια ο γίοκας σου να σου γράψει κάτι αντιστοιχο σε site με server στον ...Αρη!!!!!!!

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Μια φορα στο τοσο γραφεις και μας ισοπεδωνεις παλιοκοριτσο......

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ....

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΟΣΟ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΓΟΝΗ...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...

32840an1xmylofb.gif

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

σας ευχαριστει πολυ για ολα (μου γεμησε και ζουμια το λαπτοπ ... και μοιριζε και τα λουλουδια -αντε καταλαβε τωρα ...και μετα μιλανε οι επιστημονες για κληρονομικοτητα χαχαχαχχα)

και σας ευχετε λεει (αυτη το λεει) να μεγαλωσουν τα παιδακια σας και να παρετε διπλες και τριπλες χαρες κι εσεις απο αυτα, διαδηδηκτιακα και μη !!!

Η καλυτερη ευχη που μπορει να μας δωσει...την ευχαριστουμε πολυ.

Και παλι τις καλυτερες ευχες μου....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Να τη χαιρεσαι, να ειναι γερη κ παντοτε στο πλαι σου κουκλα μου!!!!

Μας συγκινησες παρα πολυ!! Ειναι αυτο που λεμε κ μερικες φορες για αστειο αλλα σιγουρα ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου Αριανή μου, να είστε πάντα αγαπημένες και να είναι πάντα και καλά...

1356810bq6b5gm66r.gif

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...