Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σταματά η ανάπτυξη στην 7η εβδομάδα....

Ζεν1977

Recommended Posts

Καλησπέρα  σας. Θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα  όσο αφορά τις κυησεις που δεν μεγαλώνει το κυημα μέσα στη μήτρα. Εχω κάνει 2 εξωσωματικές  κ στην εβδομη εβδομάδα έκανα υπερηχους παντα κ μου βρίσκαν το έμβρυο μικρότερο σε σχεση με τον σακο κ οτι ειχε σταματησει η ανάπτυξη. Οι εξετάσεις μου ήταν πεντακαθαρες πριν την εξωσωματική Εκτός απο την θρομβοφιλια την οποια δεν την εκαναν καθόλου. Ο σύζυγος δε επίσης χωρίς καποιο ιδιαιτερο προβλημα μονο με λιγο αδύναμο σπέρμα. Τέλος πάντων πέρασε ενάμιση χρόνο ς από τότε κ τελικά συλλαβα  με φυσιολογικό τροπο. Τωρα ειμαι στην 6η εβδομάδα κ 5 μέρες κ πηγα εχθες να κανω υπέρηχο κ μου λεει η γιατρός έπρεπε δουμε κατι .εχουμε σακο αλλαδεν βλεπω κυημα. Να σημειωσω οτι 4 μερες πριν ειχα δει αιμα  λιγο κ με κρεβατωσε η γιατρός.Συγχρονως μου έχει δωσει φιλισιν, ουλτροζεσταν κ σαλοσπιρ προληπτικά. Εγω παντως στεναχωρεθηκα πολυ εχθεε που δεν φανηκε κατι κ που μου ειπε έπρεπε  να δουμε κατι

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Ζεν1977 είπε:

Καλησπέρα  σας. Θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα  όσο αφορά τις κυησεις που δεν μεγαλώνει το κυημα μέσα στη μήτρα. Εχω κάνει 2 εξωσωματικές  κ στην εβδομη εβδομάδα έκανα υπερηχους παντα κ μου βρίσκαν το έμβρυο μικρότερο σε σχεση με τον σακο κ οτι ειχε σταματησει η ανάπτυξη. Οι εξετάσεις μου ήταν πεντακαθαρες πριν την εξωσωματική Εκτός απο την θρομβοφιλια την οποια δεν την εκαναν καθόλου. Ο σύζυγος δε επίσης χωρίς καποιο ιδιαιτερο προβλημα μονο με λιγο αδύναμο σπέρμα. Τέλος πάντων πέρασε ενάμιση χρόνο ς από τότε κ τελικά συλλαβα  με φυσιολογικό τροπο. Τωρα ειμαι στην 6η εβδομάδα κ 5 μέρες κ πηγα εχθες να κανω υπέρηχο κ μου λεει η γιατρός έπρεπε δουμε κατι .εχουμε σακο αλλαδεν βλεπω κυημα. Να σημειωσω οτι 4 μερες πριν ειχα δει αιμα  λιγο κ με κρεβατωσε η γιατρός.Συγχρονως μου έχει δωσει φιλισιν, ουλτροζεσταν κ σαλοσπιρ προληπτικά. Εγω παντως στεναχωρεθηκα πολυ εχθεε που δεν φανηκε κατι κ που μου ειπε έπρεπε  να δουμε κατι

Είχες ξανά πάει στον γυναικολόγο κ ξέρεις ότι είσαι 6 εβδομάδων κ 5 ημερών ή υπολογίζεις από την τελευταία περίοδο. Γιατί υπάρχει κ πιθανότητα καθυστερημένης σύλληψης.. Πάντως σ εύχομαι να πάνε όλα καλά. Κατά την γνώμη μου όμως πρέπει να κάνεις κ έλεγχο θρομβοφιλιας απ' τη στιγμή που έχει ξανά συμβεί!

Ο γυναικολόγος  λέει ότι βάση  τελευταίας περιοδουπου ήταν 17/9/2018 ειμαι τοσο. Επισης μου εδωσε κ σαλοσπιρ προληπτικα λέει για να δουμε αν προχωρήσει η κύηση τοτε θα μου κάνει εξετάσεις. Τι να πω…. Παντως εκλεισα ραντεβού κ με αλλον Γυναικολόγο να παρω δεύτερη γνώμη. Το κακο ειναι οτι δεν εχω ασφάλεια για να κανω τις εξετάσεις 

@Ζεν1977 αν η χρονολογια στο ονομα σου ειναι το ετος γεννησης νομιζω οτι δυστυχως εισαι στη φαση οπου η πιθανοτητα μια εγκυμοσυνη να προχωρησει καλα ειναι σχεδον 50-50, χωρις αλλους επιβαρρυντικους παραγοντες περαν της ηλικιας. 

Ειναι ακομη νωρις και μπορει πραγματι η εγκυμοσυνη να εξελιχθει, οποτε απλα υπομονη.

Καλημερα αργο ναι οντως ειναι η ηλικια μου. Τι να πω έχω μεγαλη τύχη. Νομίζω ότι αυριο θα πάω κ θα έχω τα ιδια. Εχωκ αυτα τα καφε ενοχλξτικα υγρά που δεν ξερεις τι ειναι. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...