Πληροφορίες για βιοψία ενδομητρίου
Από
sissy_geo, in Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
-
-
- 328 απαντήσεις
- 4.362 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 17.374 εμφανίσεις
-
- 92 απαντήσεις
- 1.277 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 31.603 εμφανίσεις
-
Το μωρό μου 2 μηνών πνίγεται από το γάλα
Από Maria. Μαρια, in Υποκατάστατα μητρικού γάλακτος & αποστείρωση
- 2 απαντήσεις
- 78 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 2.006 εμφανίσεις
-
- 63 απαντήσεις
- 84.280 εμφανίσεις
-
- 235 απαντήσεις
- 7.539 εμφανίσεις
-
- 82 απαντήσεις
- 46.243 εμφανίσεις
-
- 7.451 απαντήσεις
- 207.162 εμφανίσεις
-
- 56 απαντήσεις
- 40.800 εμφανίσεις
-
- 3.062 απαντήσεις
- 374.953 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Συντονιστής Περιεχομένου,Αγαπητά μέλη,
έτσι ώστε να δοθεί ελπίδα σε γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην διαδικασία
της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,
προτείνουμε να δημιουργηθεί λίστα μελών,
που να αναφέρει πόσες προσπάθειες (πχ εξωσωματικής/σπερματέγχυσης
κτλ) χρειάστηκε να κάνουν μέχρι να μπορέσουν να κρατήσουν στα χέρια
τους το αγαπημένο τους μωράκι.
Ελπίζουμε αυτή η λίστα να εμπνεύσει τις γυναίκες που περνούν το στάδιο
της απογοήτευσης ιδιαίτερα μετά απο κάποια αποτυχημένη προσπάθεια ή απώλεια.
Εάν δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται εδώ το όνομα χρήστη σας, στείλετε προσωπικό μήνυμα (πμ) στον Συντονιστή Περιεχομένου όπου να γράφετε τον αριθμό των προσπαθειών και την μέθοδο που ακολουθήθηκε στην περίπτωση σας και θα δημοσιευτεί από την Συντονιστική ομάδα . -
Από hasodika,Κοριτσια εχει κανει καποια το era test? Ο γιατρος μου ειπε οτι στελνει το δειγμα ισπανια και ανιχνευει παραθυρο εμφυτευσης. Του ειπα για την εξεταση του Νικα και μου ειπε οχι.
Οποια εκανε era test μπορει να με διαφωτισει σχετικα με το κοστος?
Και αν γνωριζετε ποια ειναι η διαφορα με την εξεταση του Νικα? -
Από anoulious,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΑΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝΕ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΛΟΙΜΩΞΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
-
Από lenilena,Καλησπερα κοριτσια....
Θα ηθελα τα φωτα σας για αυτη την εξεταση...
Την εχει κανει καποια....???
Κοστος....?
Πως γινεται....?
Ειχε επιτυχια καποια κοπελα μετα απο την εξεταση....???
-
Από ANNETA-THES,Ξέρει καμιά σας εαν επηρεάζει η ενδομητρίωση στην εξωσωματική?
Δεν εχει διαγνωστεί σε εμένα ενδομητρίωση αλλά είναι το μόνο που δεν έχω κάνει απο εξετάσεις.
Οι γνώμες των γιατρών πάνω σε αυτό διίστανται.
Η αιτία που έχουμε φτάσει στην εξωσωματική είναι ανεξήγητη υπογονιμότητα αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Μήπως έχετε καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία?
Να μην πετυχαίνανε οι εξωσωματικές λόγω ενδομητρίωσης και μετά την επέβαση να πέτυχαν? -
Από Olgita,Καλημέρα κορίτσια! ηθελα να μοιραστώ μαζί σας ενα ερωτημα.
Εχω κάνει δυο αποτυχημένες εξωσωματικές και μια πετυχημενη σπερματεγχυση η οποία παλλινδρόμησε. Τωρα σκεπτομαι αμεσως μετα την δευτερη αποτυχ εξωσωματική να κανω μία σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο(δεν μπορώ να πάρω φάρμακα). Ξερω ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ λίγα.
Δεν υπάρχει καποιο προβλημα, με σπερμα, σαλπιγγες, εκτός της ηλικίας μου , που εχω κλείσει τα 40, και όπως είναι γνωστό (μου το είπε και ο γιατρός) τα ωάρια δεν εχουν καλή ποιότητα.
Πετυχε καποια κοπελα με σπερματεγχυση μετα απο αποτυχημενη εξωσωματική?
Οι ωοθήκες θα δουλεψουν μετα απο ενα κύκλο εξωσωματικής?
Καλη μέρα σε όλες τις κοπέλες και καλή επιτυχία!! -
Από elina 78,Εχει μηπως κανει καμμια απο σας εξωσωματικη με φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα; αν ναι ποιο το αποτελεσμα;
-
Από roze,απο λαθος του γιατρου μου,στην δευτερη μου καισαρικη ,επαθα ενδομητριτιδα!!!!!!
ποτε δεν ειχα καποιο γυναικολογικο προβλημα και φυσικα τωρα ανησυχω.
θα ηθελα ενα τριτο παιδακι καποια στιγμη !
εχει τυχει σε καμμια σας????
τι σχεση εχει με την γνωστη ενδομητριωση????
προκαλει υπογονιμοτητα?????
θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσατε γιατι αλλο η βιβλιογραφια των γιατρων και αλλο η προσωπικη εμπειρια!!!!
φιλακια σε ολες
-