Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Η/ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες είναι τα τρίτα γενέθλια του γιου μου. Φέτος ξεκίνησε και πρώτη φορά παιδικό. Και τώρα έχω το δίλημμα... Να στείλω τούρτα και τα λοιπά στο σχολείο??? Αυτό θα αρέσει σίγουρα στον μικρό σίγουρα...

Έλα όμως που έχουμε και τους παπούδες, τους θείους, τα ξαδέρφια και μικρούς φίλους, τη νονά... Να κάνω δεύτερη τούρτα και τραπέζι στο σπίτι???

Πολλά τα έξοδα με αυτές τις διπλές τουρτες....

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου από τη στιγμή που απότι καταλαβα δεν μπορείς να αποφυγεις τους καλεσμένους εγω θα σου προτεινα να εστελνες στο σχολειο τα λοιπά για τα παιδάκια και να εκανες υην τουρτα στο σπίτι.Παντως εγω εκανα τα πρωτα του γεννεθλια στο σπίτι και δεν προκειται να το ξανακανω ποτε.Και στο σπιτι γιατι να κάνεις τραπέζι? προτίμησε μπουφε είναι πιο ευκολο και πιο πρακτικο.

rQGhp3.png

Εντελώς προσωπικό και υποκειμενικό θέμα.

Εγώ του κάνω εδώ και 3 χρόνια που ζει ( :lol: ) το πουλάκι μου, στο σπίτι με τα πάντα του. Τούρτες, φίλους, συγγενείς και όλα τα συμπαραμαρτούντα!!! :lol: Και παρά την κούραση το ευχαριστιέμαι και 'γω και εκείνος και όλοι μας.

Από φέτος όμως που πήγε στον σταθμό θα του στέλνω και μία τουρτίτσα στον παιδικό. Γιατί κακά τα ψέματα... ο μικρός μου δεν έχει καλύτερο από του να του λένε οι φίλοι του "χρόνια πολλά", να είναι το επίκεντρο της ημέρας και να "φουσκώνει" το στηθάκι του από καμάρι!! :lol::lol:

:lol: εγω σκεφτομαι να κανω τα δευτερα γενεθλια στις 10 μαρτιου στον παιδοτοπο.ειναι πολυ καλα παιδια οι ιδιοκτητες και εχουμε ερθει πολυ κοντα.αυτο που μου τη δινει ειναι που καπνιζουν καποιοι γονεις μεσα.χτες ηρθε ενας και ρωτησε την κοπελα που να κατσει για να καπνιζει.μου ηρθε να του χωσω μια εκεινη την ωρα!

Από τα τρία και μετά τον ευχαριστιούνται περισσότερο τον παιδότοπο, εκτός αν τους έχεις στο σπίτι κάποιον να τα διασκεδάσει, που και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα πιάσει! Εγώ που είμαι πολύ fun του σπιτικού φαγητού, και μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι κόσμο, δεν παραβλέπω ότι τα παιδιά, από μία ηλικία και μετά, προτιμούν τους παιδότοπους. Οπότε κι εμείς του χρόνου.............

Διαφημίσεις

Εμένα μου άρεσε πολύ που έκανα τα γεννέθλια του μικρού στο σπίτι είναι ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε με συγγενείς και φίλους και περάσαμε φανταστικά! Τώρα για τον σταθμό είναι ένα θέμα επειδή κάνουν τα περισσότερα παιδάκια θα ζηλεύει ο μικρός οπότε αν δεν θέλεις να πάρεις δεύτερη τούρτα (η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ακριβές) μπορείς να φτιάξεις εσύ ένα γλυκό ή κέικ να το στολίσεις όμορφα και να σβήσει κεράκια και στον παιδικό :wink:

a94dd1bc2e.png

αυτο με τον παιδοτοπο αν και πρακτικο το νιωθω λιγο καπως..σαν να βαζεις το πεδακι σου να παιξει και συ αμετοχη σε αυτο να πινεις καφεδακι με την παρεα σου.οκ ειναι δυσκολο οι δουλειες οπως σε εμενα που ειναι και το σπιτι μικρο αλλα..... επιμενω σπιτι! ειναι αλλιως. πιο... ζεστα και οικογενειακα. στης κορη μου στα 3 της γενεθλια που πεσαν μεσ τις αποκριες το καταυχαριστηθηκαμε. ντυθηκαμε ολοι καρναβαλια. χορεψαμε και πεζαμε μουσικες καρεκλες. το γελιο δε τοειχε οταν χορευανε οι μαμαδες ''makarena''

1-2-3MPOMPIRES!!!