Elentheo80

Αποβολή στη 16η εβδομάδα

    Recommended Posts

    Κοριτσια καλησπερα.Εχασα τη μπε.πα μου απο ανεπαρκεοα τραχηλου τον Σρπτεμβρη και επακολουθβ μολυνση χοριοαμνοονιτιδα κ ρηξη υμενων 22η εβδ.Το μωρακι μ εζησε 10 μερες.Φρικτη εμπειρια.Στους μηνες π ακολουθησαν εκανα ερευνα γιατρων εκανα πολλες εξετασεις.Βρεθηκε θρομβοφιλια αντιφωσφωλιδικο συνδρομο και απ τημ.υστεροσκοπηση φανηκε μαλακος τραχηλος οποτε συσταθηκε περιδεση κ ξαπλα σε επομενη κυηση.Εχω ξαναγραψει την ιστορια μου.Πριν ενα μηνα ξεκινησαμε προσπαθειες.Μου ηρθε περιοδος κ απογοητευτηκα.Φοβαμαι μήπως λογω της λοιμωξης εχω καποοιο θεμα κ δεν μπορω να συλλαβω.Τα βλεπω ολα βουνο.Εχει καποιια παρομοια εμπερια?ευχαριστω

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Διαφημίσεις


    πρίν από 43 λεπτά , Eleni 86 είπε:

    Κοριτσια καλησπερα.Εχασα τη μπε.πα μου απο ανεπαρκεοα τραχηλου τον Σρπτεμβρη και επακολουθβ μολυνση χοριοαμνοονιτιδα κ ρηξη υμενων 22η εβδ.Το μωρακι μ εζησε 10 μερες.Φρικτη εμπειρια.Στους μηνες π ακολουθησαν εκανα ερευνα γιατρων εκανα πολλες εξετασεις.Βρεθηκε θρομβοφιλια αντιφωσφωλιδικο συνδρομο και απ τημ.υστεροσκοπηση φανηκε μαλακος τραχηλος οποτε συσταθηκε περιδεση κ ξαπλα σε επομενη κυηση.Εχω ξαναγραψει την ιστορια μου.Πριν ενα μηνα ξεκινησαμε προσπαθειες.Μου ηρθε περιοδος κ απογοητευτηκα.Φοβαμαι μήπως λογω της λοιμωξης εχω καποοιο θεμα κ δεν μπορω να συλλαβω.Τα βλεπω ολα βουνο.Εχει καποιια παρομοια εμπερια?ευχαριστω

    Αν αποβάλλατε εξαιτίας ανεπάρκειας τραχήλου και χοριοαμνιονίτιδας δε μπορεί να έχετε Αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Η διάγνωση αυτού του συνδρόμου προϋποθέτει την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ αποβολή μετά τις 10 εβδομάδες. Τα θετικά αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα δεν ισοδυναμούν με διάγνωση αν δεν πληρείτε το κλινικό κριτήριο. 

     


    Δρ. Βασίλης Χατζηαντωνίου, MD, PhD


    Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.



    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Just now, Βασίλειος Χατζηαντωνίου είπε:

    Αν αποβάλλατε εξαιτίας ανεπάρκειας τραχήλου και χοριοαμνιονίτιδας δε μπορεί να έχετε Αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Η διάγνωση αυτού του συνδρόμου προϋποθέτει την ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ αποβολή μετά τις 10 εβδομάδες. Τα θετικά αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα δεν ισοδυναμούν με διάγνωση αν δεν πληρείτε το κλινικό κριτήριο. 

     

    Καλησπερα γιατρε.Η διαγνωση εγινε επειτα απο ενδελεχεις εξετασεις απο αιματολογο κύησης.Επισης βρεθηκε οτι εχω κι αντιπηκτικο του Λυκου lac.γιατι δεν μπορει να συμβαινει?επισης ολο το πρωτο τριμηνο ειχα αιμορραγιες

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    9 ώρες πρίν, Eleni 86 είπε:

    Καλησπερα γιατρε.Η διαγνωση εγινε επειτα απο ενδελεχεις εξετασεις απο αιματολογο κύησης.Επισης βρεθηκε οτι εχω κι αντιπηκτικο του Λυκου lac.γιατι δεν μπορει να συμβαινει?επισης ολο το πρωτο τριμηνο ειχα αιμορραγιες

    Σας εξήγησα ότι η διάγνωση Αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου έχει πολύ αυστηρά κλινικά κριτήρια που εσείς δε φαίνεται να πληρείτε. Επίσης είναι σπάνιο στον ίδιο άνθρωπο να συμβαίνουν ταυτόχρονα 2 παθήσεις που να οδηγούν στο ίδιο κλινικό αποτέλεσμα.

    Από εκεί και πέρα αναγνωρίζω ότι εγώ πράγματι δεν έχω το πλήρες ιστορικό σας και άρα πρέπει να δεχθώ την άποψη του συναδέλφου, αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.


    Δρ. Βασίλης Χατζηαντωνίου, MD, PhD


    Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.



    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    Just now, Βασίλειος Χατζηαντωνίου είπε:

    Σας εξήγησα ότι η διάγνωση Αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου έχει πολύ αυστηρά κλινικά κριτήρια που εσείς δε φαίνεται να πληρείτε. Επίσης είναι σπάνιο στον ίδιο άνθρωπο να συμβαίνουν ταυτόχρονα 2 παθήσεις που να οδηγούν στο ίδιο κλινικό αποτέλεσμα.

    Από εκεί και πέρα αναγνωρίζω ότι εγώ πράγματι δεν έχω το πλήρες ιστορικό σας και άρα πρέπει να δεχθώ την άποψη του συναδέλφου, αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

    Το θεμα ειναι οτι εμεις ακουμε τον εκαστοτε γιατρο.Δεν ξερω πώς να κινηθω και το αλλο να κανω.Ακομη και στους γυναικολγους που επισκεφθηκα μου προτειναν ο καθενας αλλη λυση.Εσεις με βαση αυτα τα στοιχεια θεωρειτε οτι οι αντιπηκτικες και το σαλοσπιρ δεν εχουν ουσια να γινουν?ευχαριστω

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites




    Just now, Eleni 86 είπε:

    Το θεμα ειναι οτι εμεις ακουμε τον εκαστοτε γιατρο.Δεν ξερω πώς να κινηθω και το αλλο να κανω.Ακομη και στους γυναικολγους που επισκεφθηκα μου προτειναν ο καθενας αλλη λυση.Εσεις με βαση αυτα τα στοιχεια θεωρειτε οτι οι αντιπηκτικες και το σαλοσπιρ δεν εχουν ουσια να γινουν?ευχαριστω

    Εφόσον έχετε επισκεφθεί συνάδελφο αιματολόγο προφανώς θα ακούσετε τις συμβουλές του.Όπως είπα εγώ δεν έχω το πλήρες ιστορικό σας, οπότε παρά τις επιφυλάξεις μου, πρέπει να δεχτώ τη διάγνωση που σας έδωσαν. 


    Δρ. Βασίλης Χατζηαντωνίου, MD, PhD


    Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.



    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε


    Δημιουργήστε νέα εγγραφή


    Δημιουργήστε νέα εγγραφή

    Σύνδεση


    Συνδεθείτε τώρα