vereniki Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Γεια σας κορίτσια! Μετά από κάμποσο καιρό αποφάσισα να φτιάξω το άλμπουμ του γάμου μας.. Αλλά δεν ξέρω πως να κολλήσω τις φωτογραφίες.. Τι κόλλα χρησιμοποιούμε; Έχει φτιάξει καμία από εσάς; Μέτα μπορώ να κάποιο λόγο να τις ξεκολλήσω και να τις ξανακολλήσω; Ευχαριστώ πολύ! Quote 7/3/2009 28/5/2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afroditi D Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 υπάρχουν ειδικά αυτοκ/τάκια διπλής οψεως , που δεν κάνουν ζημια ουτε στο άλμπουμ , ουτε στις φωτογραφείες , σε περίπτωση που θελεις να αλλάξεις/αντικαταστήσεις καποιες αργότερα , ρώτα σε φωτογραφείο! Quote Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
monbebe Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 υπάρχουν ειδικά αυτοκ/τάκια διπλής οψεως , που δεν κάνουν ζημια ουτε στο άλμπουμ , ουτε στις φωτογραφείες , σε περίπτωση που θελεις να αλλάξεις/αντικαταστήσεις καποιες αργότερα , ρώτα σε φωτογραφείο! κι εγω τετοια χρησιμοποιησα στο αλμπουμ της βαπτισης του γιου μου... πολυ βολικα... Quote me and my men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
micnat Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Έχει και το Πλαίσιο αυτοκολητάκια τετράγωνα διπλής όψης για αυτό το σκοπό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vereniki Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τηις απαντήσεις σας!Ήμουν σίγουρη ότι θα είχα χρήσιμες απαντήσεις! ΘΑ πάω τις επόμενες μέρες να κοιτάξω στο πλαισιο για τα αυτοκολλητάκια που λετε.. Quote 7/3/2009 28/5/2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerakina Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 επίσης υπάρχει ειδική κόλλα για φωτογραφίες από μεγάλα βιβλιοπωλεία,είδη χόμπυ,φωτογραφεία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthula Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 επίσης υπάρχει ειδική κόλλα για φωτογραφίεςαπό μεγάλα βιβλιοπωλεία,είδη χόμπυ,φωτογραφεία... Ναι υπάρχει σε σωληνάρια σαν την οδοντόκρεμα και σε κονσερβοκούτι σε μεγαλύτερη ποσότητα αν έχεις να κολλήσεις πολλές. Μόνο που στο δεύτερο θα χρειαστείς και πινέλο για να την απλώσεις πάνω στην φώτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vereniki Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 επίσης υπάρχει ειδική κόλλα για φωτογραφίεςαπό μεγάλα βιβλιοπωλεία,είδη χόμπυ,φωτογραφεία... Ναι υπάρχει σε σωληνάρια σαν την οδοντόκρεμα και σε κονσερβοκούτι σε μεγαλύτερη ποσότητα αν έχεις να κολλήσεις πολλές. Μόνο που στο δεύτερο θα χρειαστείς και πινέλο για να την απλώσεις πάνω στην φώτο. Με αυτή την κόλλα που λέτε μπορώ να αφαιρέσω τις φωτογραφίες αν πχ θέλω να αλλάξω κορνίζες; Quote 7/3/2009 28/5/2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthula Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Εγώ δουλεύω αυτή στο τενεκεδένιο κουτί. Κάποια στιγμή που χρειάστηκε ξεκόλλησα την φωτογραφία προσεκτικά από το άλμπουμ, έτριψα την κόλα που είχε απομείνει και όλα ήταν εντάξει. Αυτή η κόλλα όταν την τρίβεις γίνεται σαν μαστίχα. Επίσης ακόμη και εκείνη την ώρα αν δεν σου αρέσει η θέση που την κόλλησες ή σου ξεφύγει κόλλα παραέξω την τρίβεις και δεν φαίνεται τίποτα. Το να ξεκολλήσεις μια φώτο από ένα άλμπουμ εξαρτάται και από την ποιότητα του φύλλου του άλμπουμ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olg@ Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Θυμάμαι απο το φυλλάδιο τους ότι αυτή τη βδομάδα πρέπει να έχει προσφορά στα lidl σε είδη για φωτογραφίες ... αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά ... Τρισδιάστατα αφρώδη μαξιλαράκια φωτογραφιών http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20081204.p.trisdiatatamajilarakiafotografion Αυτοκόλλητες γωνίες φωτογραφιών http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20081204.p.avtokolitesgoniesfotografion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts