Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιλέγοντας παιδικό σταθμό στο Παγκράτι!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!! Είμαι σχετικά νέο μέλος και έψαξα νομίζω αρκετά στα θέματα να βρω κάποια πρόσφατη συζήτηση για τους παιδικούς σταθμούς, αλλά δε βρήκα! Θα ήθελα να ξέρω, αν κάποια μανούλα γνωρίζει κάτι για τους παιδικούς σταθμούς που βρίσκονται συγκεκριμένα Άγιο Αρτέμιο. Έκανα την αίτηση μου για το γιο μου ο οποίος θα γίνει 3 τον Σεπτέμβρη και σα πρώτη επιλογή έβαλα αυτόν στην Αναξάρχου 6ος Δημοτικός Βρεφονηπιακός και δεύτερη αυτόν στη Βίνκελμαν, οι οποίοι και οι δύο είναι κοντά μου. 

Είχα ακούσει καλά λόγια γι αυτόν στην Αναξάρχου και πήγα να ενημερωθώ και από κοντά. Η υπεύθυνη η οποία με ξενάγησε σε όλο το σταθμό, ακόμη και στις αίθουσες με τα πιο μικρούλια.. ήταν πάρα πολύ καλή, ευγενική και με κέρδισε μπορώ να πω... αλλά θα ήθελα να μάθω και από κάποια μαμά, εάν γνωρίζει κάτι παραπάνω για τους συγκεκριμένους ή ακόμη και για κάποιον άλλο... 

Ευχαριστώ... 

Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...