Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντισσυληπτικά για αύξηση γονιμότητας;

Recommended Posts

Γεια σας... Προσπαθω με τον συντροφο μου να κανουμε ενα παιδακι εδω και 7 μηνες,μεχρι στιγμης αποτυχια και εχω πεσει ψυχολογικα γιατι το θελουμεπολυ και οι δυο. Ειμαι 34 χρονων...Το ερωτημα μου τωρα αν γνωριζετε αν αρχισω τα αντισσυληπτικα χαπια για καποιο χρονικο διαστημα 3 μηνες περιπου,μετα ειναι ποιο ευκολο να μεινω εγκυος? γιατι απο φιλες και γνωστες οι περισσοτερες μωλις τα σταματουσανε πιανανε μετα απο λιγο καιρο παιδι..Αν ξερει καποια ας μου απαντησει παρακαλω γιατι ειναι ενα θεμα που με ριχνει μερα με την μερα..

Διαφημίσεις

On 18/5/2018 at 1:57 ΜΜ, Νικολετα84 είπε:

Γεια σας... Προσπαθω με τον συντροφο μου να κανουμε ενα παιδακι εδω και 7 μηνες,μεχρι στιγμης αποτυχια και εχω πεσει ψυχολογικα γιατι το θελουμεπολυ και οι δυο. Ειμαι 34 χρονων...Το ερωτημα μου τωρα αν γνωριζετε αν αρχισω τα αντισσυληπτικα χαπια για καποιο χρονικο διαστημα 3 μηνες περιπου,μετα ειναι ποιο ευκολο να μεινω εγκυος? γιατι απο φιλες και γνωστες οι περισσοτερες μωλις τα σταματουσανε πιανανε μετα απο λιγο καιρο παιδι..Αν ξερει καποια ας μου απαντησει παρακαλω γιατι ειναι ενα θεμα που με ριχνει μερα με την μερα..

Tα αντισυλληπτικα αυξάνουν τα προβλήματα γονιμότητας για κάποιο καιρό όταν τα κόψεις, που εξαρτάται από το πόσο καιρό τα πήρες και από τον οργανισμό σου. Αν υπάρχει ήδη πρόβλημα ορμονικό ας πούμε, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα για πολύ καιρό μετά, και είναι και από τους λόγους που πριν χορηγήσουν οι γιατροί αντισυλληπτικά για άσχετους λόγους (π.χ. σε θέματα ακμής, ακανόνιστου κύκλου) κλπ, ρωτάνε και αν και πότε σκοπεύεις να προσπαθήσεις για παιδί. Οπότε ναι μεν τυχερές οι γνωστές σου (αν υποθέσουμε ότι ήταν προγραμματισμένες εγκυμοσύνες) αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ο γιατρός σου τι λέει;

Δοκιμασες να πάρεις τεστ ωορρηξίας απ το φαρμακείο?? Πολλές γυναίκες που προσπαθούν παίρνουν για να ξέρουν ακριβώς πότε είναι οι γόνιμες μέρες τους.. Έχεις ακανόνιστη περίοδο κ σκέφτεσαι για αντισυλληπτικά?? Σκέψου μόνο ότι για το διάστημα που θες να τα πάρεις πχ 3 μήνες αν δεν παίρνεις μπορεί  να έχεις μείνει έγκυος μέχρι τότε? Ο γυναικολόγος τι λέει?? Έχετε υποβληθεί σε κάποια εξέταση?? Το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο πάντως..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...