Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!!!!!!!!!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΑ 3α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ.ΘΑ ΤΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΠΑΙΔΑΚΙΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ).

ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ Κ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ(ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ(ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ),Η ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ Η KAMIA KAΤΑΣΚΕΥΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ).

ΒΟΗΘΕΙΑ....PLEASE,PLEASE,PLEASE.

Διαφημίσεις

Βρε Ποπη δεν μας βοηθας και ιδιαιτερα.. Εχεις καποιο θεμα για τα γενεθλια?

Τωρα αν σε μια βδομαδα ειναι τα γενεθλια ποτε θα φτιαξεις προσκλησεις και ποτε θα τις μοιρασεις?

Το μονο που μπορω να προτείνω ειναι να κανεις καποια μεγαλη μπαλονοκατασκευη η πολλα μπαλονια απο ηλιον που θα τα μοιρασεις και σε ολα τα παιδακια φευγοντας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και εγω αυτο θα ελεγα,λιγο αργα για προσκλησεις....

ποσο χρονων ειναι ο Μανος? τι του αρεσει?Του αρεσει ο καραγκιοζης?Μια διαφορετικη ιδεα ειναι μια παρασταση θεατρου σκιων.

Θα του αρεσε να εχει χριστουγεννιατικο θεμα?μπορεις να φτιαξεις γωνιες κατασκευων στο μαγαζι?για παραδειγμα να φτιαχνουν τα παιδακια στολιδια για το δεντρο,ζωγραφιες,αφισες με διαφορα υλικα κ.λ.π.

Η πινιατα ειναι κατι ομορφο και λιγο διαφορετικο.

Στολισμος στα τραπεζια σχετικο με το θεμα,τουλι,κορδελες φωτακια και μπαλονια.

βαζα με ζαχαρωτα,συντριβανι σοκολατας μαλλι της γριας( :lol::cool: )

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΜΠ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ Κ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ.ΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ .ΠΙΝΙΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.

• 3 months later...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΜΠ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ Κ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ.ΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ .ΠΙΝΙΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.

Από που παραγγέλνεις πινιάτα?

Μου ζήτησε ο γιος μου αλλά δεν έχω ιδέα που να βρω!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

• 2 months later...