-
-
- 8.275 απαντήσεις
- 233.449 εμφανίσεις
-
Ζυμαρικά
Από anna781, in Στερεές τροφές
- 38 απαντήσεις
- 17.263 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 397 εμφανίσεις
-
3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ (λιγες λεξεις)
Από andrreas, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 124 απαντήσεις
- 93.802 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 615 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 17.793 εμφανίσεις
-
Υποχρεώσεις Νονάς σε αβάφτιστο / πρίν την βάφτιση
Από Εύη-Εύη, in Ήθη και Έθιμα & Διαδικαστικά θέματα, Ιεροί Ναοί
- 11 απαντήσεις
- 306 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 2.310 εμφανίσεις
-
- 1.290 απαντήσεις
- 274.942 εμφανίσεις
-
- 275 απαντήσεις
- 102.711 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 139 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 3.939 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από spasimosk,ειναι ασχετο στο τοπικ αλλα για να μην ανοίγω αλλο .. τι επιδόματα(γενικα) δικαιούται μια εγκυμονουσα μητερα ασφαλισμένη με αορίστου χρονου συμβαση εργασιας στο ικα (6ωρη) ,πόσα και πότε ?
-
Από kalliopialex,Καλησπέρα
Θα χρειαστεί να βγω σε αδεια επαπειλούμενη...ποσά ένσημα χρειάζομαι ωςτε να πληρώνομαι απο το ΙΚΑ;
Θυμαμαι στην προηγούμενη εγκυμοςυνη που δεν με πληρωνε το ΙΚΑ γτ δεν είχα αρκετα ένσημα... -
Από eleni.z,Θα ηθελα να ρωτησω εαν πάρω βεβαιωση για πιθανη ημερομηνία τοκετού απο ιδιώτη γιατρό συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥ, αυτη θα γινει δεκτή απο το ΙΚΑ για να παρω το επιδομα κυοφορίας?
-
Από kate17,Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου απαντήσει! Σε λίγες μέρες τελειώνει η εξάμηνη άδεια απο τον Οαεδ και γυρνάω στην δουλειά. Η σύμβαση μου ειναι αορίστου χρόνου 35ώρη την εβδομαδα. Τι ισχύει για εμένα σχετικά με το μειωμένο ωράριο? Πως μπορώ να υπολογίσω τις ώρες? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Από stratoslag,Καλησπέρα σε όλους τους μελλοντικός γόνοις και οχι μονο!
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς ενα υπάρχει ακόμα το επίδομα τοκετού απο το ικα?
Έχω ψάξει αλλα ειναι μπερδεμένα λίγο τα πράγματα!!
Περιμένω απαντήσεις σας!!
Ευχαριστώ πολύ! -
Από elepet87,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ...ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!ΑΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ;
-