-
-
- 48 απαντήσεις
- 14.598 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 91 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 10.292 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 12.048 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.610 απαντήσεις
- 406.235 εμφανίσεις
-
- 145 απαντήσεις
- 49.612 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 41 απαντήσεις
- 18.321 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 998 εμφανίσεις
-
Πώς κόβουμε το μπιμπερό;
Από irin, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 7 απαντήσεις
- 1.471 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 2 απαντήσεις
- 118 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.679 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Christinaki81,Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου και να ακουσω δικες σας περιπτωσεις που πηρατε καποιου τετοιου ειδους αγωγη κατά την εγκυμοσυνη σας.
Το 2007 σε ηλικια 26,5 επαθα καταθλιψη και ιδεοληπτικη διαταρραχη και εκανα αγωγη με entact 20 mg.H καταθλιψη περασε γρηγορα και τελειως, όμως η ιδεοληπτικη διαταρραχη θεραπευτηκε σε ένα μονο βαθμο.Καθε αποπειρα να το μειωσω , κατεληγε αποτυχημενη.
Αρχες του 2011 η αγωγη αλλαχθηκε σε seroxat 20-που είναι πιο εξειδικευμενο για ιδεοληψιες και ενιωσα αμεσως καλα! !11 μηνες μετα αρχισα σταδιακες μειωσεις –πολύ σταδιακες- 17,5 mg για 3 εβδομαδες , 15 mg για άλλες 3 εβδομαδες κτλ – καθως συντομα θα ξεκινουσαμε με τον αντρα μου προσπαθειες για μωρο.Εμεινα εγκυος το Μαιο 2012 οποτε και το εκοψα τελειως για 8,5 μηνες. Με στηριξη ψυχολογου σε ολη την εγκυμοσυνη δε πηρα καθολου χαπια κ ημουν σχετικα καλα. Κρατιομουν για το μωρο. Όλα καλα, μωρο υγιες! Ακουλοθησε εντονη ιδεοληπτικη διαταρραχη 4 μερες μετα τη γεννα και ξαναρχισα αγωγη seroxat 20 το οποιο λιγους μηνες μετα εγινε seroxat 30.Πριν λιγο καιρο εχασα την αδερφη μου 28 ετων σε τροχαιο και από τοτε πιστευω ότι δε μπορω να σταματησω ποτε ξανα αυτό το χαπι. Ηθελα να μου πειτε αν καποια πηρε αντικαταθλιπτικα στην εγκυμοσυνη της καθως σε πιθανη επομενη εγκυμοσυνη,δε πιστευω πως θα τα καταφερω χωρις αυτό.Τι φαρμακο πηρατε, τι ποσοτητα , πως πηγε η εγκυμοσυνη και πως είναι το μωρο και η αναπτυξη του.
Ευχαριστω πολυ
-
Από ΧρύσαΜ,Λόγω πολύ χαμηλού μπαντζετ έχω αρχίσει να φλερτάρω με την ιδέα του δημόσιου νοσοκομείου για τη γέννα. Έχω ακούσει κάποια καλά για το Αλεξάνδρα, το οποίο είναι Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να "πουλήσω" τον γιατρό μου γιατί γενικά τον εμπιστεύομαι πολύ και τον ακολουθούμε χρόνια, τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου. Θα ήθελα να είναι παρών την ώρα εκείνη, αλλά δε διαθέτω τα λεφτά που χρειάζονται!!
Θα ήθελα λοιπόν, για αρχή, να μου πείτε τι τιμές παίζουν στα δημόσια, διότι στο ίντερνετ δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ!!! -
Από catherine78,Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
-
Από kolibigi,Θα ήθελα πληροφορίες με πμ, σχετικά με γυναικολόγους στα Χανιά.
Με ενδιαφέρουν τόσο οι ιδιώτες όσο και του νοσοκομείου.
Και επειδή δεν έχω ιδέα από Χανιά, όποια άλλη πληροφορία, περί κλινικών, νοσοκομείου κλπ, δεκτή. -
Από beboulix,την τεταρτη εχω τα γενεθλια μου.ο ανηρ θελει να μου παρει ενα καλο δωρο γιατι για την γεννηση του μωρου δεν μου πηρε κατι.τι προτεινετε?
-
Από Toksp,Καλησπερα σας!
Σε 10 μερες σαραντιζω.ειχα σκοπο να βγαλω εξω τη μπεμπα να ξεσκασω και εγω αφου μου ειπαν οτι βοηθαει αν και λιγο ο αντρας μου που δυσανασχετει λιγο αυτα που ακουω για το ποσο ευκολα αρρωσταινει εναι μωρακι εχω κανει πισω...οταν λεω να βγουμε μιλαω για το να τη βαλω στο αμαξι και να παμε στις γιαγιαδες η στην κολλητη μου φιλη που εχει και εκεινη 3 μηνων μωρακι...ουτε κατα διανοια βεβαια να παμε με το καροτσι εξω μιας που ημαστε και μεσα στο χειμωνα...τι κανατε εσεις με αυτο;ποτε βγαλατε τα μωρακια σας εξω;
-