Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προϊόντα που με απογοήτευσαν - ικανοποίησαν για το σπίτι και το νοικοκυριό

Recommended Posts

Άνοιξα νέο θέμα με προϊόντα που μας ικανοποίησαν η απογοήτευσαν σχετικά με το σπίτι και την καθημερινότητα αυτή τη φορά. Όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές εννοείται!

Προϊόντα που μου φάνηκαν χρήσιμα

Στεγνωτηριο ρούχων μου έλυσε τα χέρια από βροχές και καυσαέριο χωριά που εσωσα πετσέτες και μπουρνουζια.

Λευκό ξίδι για όλες τις δουλειές απλά τέλειο!! Σε συνδιασμό με σόδα

Αντικολλητικες κατσαρόλες και τηγάνια για ευνόητους λόγους

Χρονοδιακόπτης κουζίνας για όταν ξεχάστω 

Βραστηρας νερού πολυχρηστικος

Σκουπάκια ηλεκτρικό μικρό

Προϊόντα που δεν χρησιμοποίησα

Ατμομαγειρας πιάνει χώρο στην κουζίνα, βουλευτικά με βράσιμο σε κατσαρόλα

Αρτοπαρασκευαστης άλλη μια αγορά φολα

Αρωματικά στικ χώρου αυτά που τα καις έτσι για να κάνουμε κεφάλι....το βαπόρι από την Περσία... Μποχα.

Σκούπα ρομπότ βιλεντα(?) Δεν καθαρίζει, βρωμιζει, μεταφερει τα σκουπίδια.

Έπεται και συνέχεια...

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Άνοιξα νέο θέμα με προϊόντα που μας ικανοποίησαν η απογοήτευσαν σχετικά με το σπίτι και την καθημερινότητα αυτή τη φορά. Όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές εννοείται!

Προϊόντα που μου φάνηκαν χρήσιμα

Στεγνωτηριο ρούχων μου έλυσε τα χέρια από βροχές και καυσαέριο χωριά που εσωσα πετσέτες και μπουρνουζια.

Λευκό ξίδι για όλες τις δουλειές απλά τέλειο!! Σε συνδιασμό με σόδα

Αντικολλητικες κατσαρόλες και τηγάνια για ευνόητους λόγους

Χρονοδιακόπτης κουζίνας για όταν ξεχάστω 

Βραστηρας νερού πολυχρηστικος

Σκουπάκια ηλεκτρικό μικρό

Αρωματικά στικ χώρου αυτά που τα καις έτσι για να κάνουμε κεφάλι....το βαπόρι από την Περσία... Μποχα.

Έπεται και συνέχεια...

Θα συμφωνησω σε ολα εκτος απο τον ατμομαγειρα. Τα φαγητα γινονται πιο νοστιμα απο το βρασιμο και κρατουν περισσοτερες βιταμινες. Εχει και χρονοδιακοπτη και το βαζω και πεφτω και για υπνο!

πρίν από 2 λεπτά , CMES είπε:

Θα συμφωνησω σε ολα εκτος απο τον ατμομαγειρα. Τα φαγητα γινονται πιο νοστιμα απο το βρασιμο και κρατουν περισσοτερες βιταμινες. Εχει και χρονοδιακοπτη και το βαζω και πεφτω και για υπνο!

Μαγείρευα και εγώ ένα διάστημα αλλά είναι ογκώδης και πήγε στο ντουλάπι...όντως ήταν πιο νόστιμο το φαγητό.

Προϊόντα που μου αρεσαν

Πανακια  με μικροινες για γυάλινες επιφάνειες

Φίλτρο νερού μας έσωσε!!!!!!

Θήκη για σακούλες πλαστικές από ΙΚΕΑ

Σφουγγάρι γόμα 

Αζαξ καθαριστικό πατώματος με άρωμα λουλούδια είναι το μόνο που διαρκεί μέχρι στιγμής...

Αποσκλήρυντικο πλυντηρίου 

Αρτοπαρασκευαστη είχαμε εδώ και πολλα χρονια,του είχαμε πιει το αιμα:-Dμετα από 3-4 χρονια απραξιας λογω μετακομισης σε σπιτι με μικροτερη κουζινα,φετος πηραμε έναν καινουργιο γιατι μετα από τοσα χρονια ο παλιος "τα 'παιξε..."

καμμια σχεση αυτό το ψωμι με τα ψωμια που αγοράζουμε από τον φουρνο,που την επομενη δεν τρώγονται.

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει καμία μα καμία νοικοκυρά που να μην έχει δοξάσει το στεγνωτήρα της. Για να το λέτε όλες φαντάζομαι πως θα είναι σωτήριος.

Καλή επένδυση θεωρώ ένα καλό σύστημα σιδερώματος. Εμένα το σκουπάκι με έχει βολέψει αρκετά.

Γενικά πολύ πρακτικά  και ποιοτικά είναι τα διάφορα μικροεργαλεία κουζίνας της γνωστής ταπεροεταιρείας. Είναι ακριβούτσικα γενικά, αλλά δεν υπάρχει κάτι δικό τους που να έχω στο σπίτι και να μην έχει βολέψει/κρατήσει.

Κι εγώ θέλω να πάρω αρτοπαρασκευαστή!

Έχει διπλοανοίξει το θέμα ή πουλάκια κάνουν τα μάτια μου??

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , marakiz είπε:

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει καμία μα καμία νοικοκυρά που να μην έχει δοξάσει το στεγνωτήρα της. Για να το λέτε όλες φαντάζομαι πως θα είναι σωτήριος.

Καλή επένδυση θεωρώ ένα καλό σύστημα σιδερώματος. Εμένα το σκουπάκι με έχει βολέψει αρκετά.

Γενικά πολύ πρακτικά  και ποιοτικά είναι τα διάφορα μικροεργαλεία κουζίνας της γνωστής ταπεροεταιρείας. Είναι ακριβούτσικα γενικά, αλλά δεν υπάρχει κάτι δικό τους που να έχω στο σπίτι και να μην έχει βολέψει/κρατήσει.

Κι εγώ θέλω να πάρω αρτοπαρασκευαστή!

Έχει διπλοανοίξει το θέμα ή πουλάκια κάνουν τα μάτια μου??

Ναι έχει διπλό ανοίξει. Έστειλα μνμ στο συντονιστή για διορθωση

21 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Έπεται και συνέχεια...

Θεά!! 

Εγώ θα βάλω το πλυντήριο πιάτων σαν συσκευή που λάτρεψα! Όποιος το εφηύρε είναι ο Θεός μου! Χαχα!

Επίσης το σκουπακι χειρός, αλλά δυνατό όχι τα κλασσικά οικονομικά που κυκλοφορούν, με έχει καταβολεψει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...