Προγεστερόνη -προσωπικός γολγοθάς
Από
AlexND, in Οι εγκυμοσύνες και τα παιδιά των μελών του φόρουμ
-
-
Τραπέζι σε αυλή Αθήνα κέντρο
Από Elisavet18, in Χώροι δεξιώσεων, Τραπέζι βάφτισης & Κεράσματα, Στολισμοί
- 6 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 979 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 93 εμφανίσεις
-
- 691 απαντήσεις
- 174.065 εμφανίσεις
-
Ροδόχροη ακμή
Από xena, in Διάφορες ειδικότητες
- 16 απαντήσεις
- 6.280 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 44.330 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 539 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 117 εμφανίσεις
-
- 1.165 απαντήσεις
- 179.685 εμφανίσεις
-
- 71 απαντήσεις
- 11.374 εμφανίσεις
-
Απανωτές ιώσεις - μήπως τελικά δεν τον σηκώνει τον παιδικό?
Από mama tou kostantinoulh, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 109 απαντήσεις
- 7.290 εμφανίσεις
-
- 43 απαντήσεις
- 7.865 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από finokio,Καλησπερα σας
Μεσα στις εξετασεις που εχω κανει για την διερευνηση της ανεξηγητης υπογονιμοτητας μας, ειναι και η προγεστερονη.
Πηρα σημερα τα αποτελεσματα και ειναι 27.4. Στις τιμες αναφορας φτανει μεχρι 23.9,για παραπανω δεν λεει κατι..
Ξερετε μηπως τι σημαινει αυτη η τιμη;
Υπαρχει αραγε καμια πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;;
-
Από Nina kirou,Καλησπέρα,
Είμαι 7Ε5Η και πριν δύο μέρες πήγα για τον πρώτο μου υπερηχο. Η γιατρός είπε να τον κάνουμε κοιλιακα μιας και είμαι αδύνατη. Δεν πρόλαβαμε να δούμε σάκο και να ακούσουμε καρδιά και μας είπε"αυτην την σκιά δίπλα την βλέπετε? Έχουμε Αποκολληση" και μου αύξησε την δόση της προγεστερονης.
Αυτό που με παραξενεψε είναι ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης έβγαλε 3 φωτο με το κινητό της. Δεν μου έκανε καμία μέτρηση ούτε μου είπε αν οι παλμοί είναι φυσιολογικοι η όχι. Ούτε μου Εκτύπωσε τον υπερηχο. Και γενικότερα μας άφησε με την απορία και το άγχος. Μας είπε ότι σε μια βδομάδα θα μου κάνει κολπικο υπέρηχο για καλύτερη εικόνα. Το θέμα είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι και ούτε θέλω να ξαναπάω. Πέρα από τις ανακατωσουρες δεν έχω άλλο συμπτώμα ούτε Αιμορραγία. Γίνεται να έχω Αποκολληση χωρίς Αιμορραγία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Από mellontikos_mpampas,καλημερα σε ολους και καλο μηνα
λοιπον (αν κανω καπου λαθος σας ζητω συγνωμη) η γυναικα μου σημερα κλεινει 8 εβδομαδων και 3 ημερων,(καναμε εξωσωματικη εμβρυομεταφορα 5 ημερων) την
6 εβδομαδα και 5 ημερων(πρωτο υπερηχο- 124 παλμους) ακουσαμε καρδια κανονικα, σας γραφω της τιμες : 6 εβδομαδων και 2 ημερων η τιμες ηταν οιστραδιολη - Ε2 334,5 pg/mL και η προγεστερονη (PRG)22,20Ng/mL ,στις 7 εβδομαδων και 2 ημερων οι τιμες ηταν οιστραδιολη - Ε2 380,6 pg/mL και η προγεστερονη (PRG)26 Ng/mL και τελος στις 8 ημερων και 2 ημερων οι τιμες ειναι οιστραδιολη - Ε2 451,8 pg/mL και η προγεστερονη επεσε (PRG)24 Ng/mL
να ανυσυχω που επεσε 2 μοναδες κατω η προγεστερονη?σας παρακαλω οποιος;γνωριζει να μου πει κατι...ο γιατρος αυξησε την δοση του utregestan -
Από Οντετ,Καλημέρα, καλως σας βρήκα. Ψαχνοντας απο το πρωίστο διαδίκτυο για παρομοιες εμπειρίες, ο δρόμος με έφερε στην παρέα σας και θα ήθελα να μοιραστώ την ανησυχια μου.
Με Τελευταία περίοδο 2/5 και επαφες 17/5 και 19/5 και με εκνευριστικα σταθερό κύκλο στις 29 ημερες χτες έκανα τεστ. θετικό! ο γιατρος κλειστος τις τρίτες τα απογευματα, αποφάσισα να παω να κανω μια χοριακη για να εχω κάτι να του πω σημερα. με καλουν το απογευμα απο το εργαστηριο, συγχαρητήρια θετική, με 110 μοναδες. Η χαρα μου απερίγραπτη. Κανένα σύμπτωμα μονάχα μια αναθεματισμενη διαισθηση οτι αυτη την φορα πετύχαμε
Σηκωνομαι λοιπον ολοχαρη σημερα και πηγαινοντας προς νερου μου, αυτη η αναθεματισμενη καφε ροζ σταγόνα στο χαρτι και με έλουσε κρυος ιδρωτας.
κάλεσα τον γιατρο κι αφου με συνεχαρη μου ζήτησε να επαναλαβω την Παρασκευή την χοριακη, να παιρνω ενα ουτροτζεσταν πρωι βραδυ μισο χαπακι για τρεις μέρες ηπιας κορτιζονης και μου ζητησε να καβω μια ενεση προγεστερόνης. Κι αν μπορω, οσο μπορώ, ξαπλα. Πήρα στη δουλεια, προφασιστηκα λουμπαγκο και καθομαι πλεον κοιταω ταβανι.
Και φοβαμαι κορίτσια. Ειναι η τρίτη φορα που μενω έγκυος, ελπίζω να είναι τελειομηνη και τυχερή. Αλλα εχω μελαγχολησει. τις προηγουμενες δυο φορές αυτα τα υγρα κατεληξαν σε αποβολή. Ελπιζω πραγματι να μην ειναι τίποτα, η χοριακη της παρασκευης θα είναι μια ένδειξη.
-