Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6η εβδομαδα με δυσκοιλιότητα dulfalac

Recommended Posts

Γεια σας κοροτσια ειμαι 6εβδ και 2 ημερες...και εχω σοβαρο θεμα μ τ εντερο δεν μπορω ν παω τουαλετα ποναω πολυ...ο γιατρος μου εδωσε dufalac αλλα δεν βλεπω ν βοηθαει καθολου..τ ν κανω ??ειμαι χαλια!!

Διαφημίσεις

On 31/1/2018 at 11:26 ΜΜ, Mairyvoul είπε:

Γεια σας κοροτσια ειμαι 6εβδ και 2 ημερες...και εχω σοβαρο θεμα μ τ εντερο δεν μπορω ν παω τουαλετα ποναω πολυ...ο γιατρος μου εδωσε dufalac αλλα δεν βλεπω ν βοηθαει καθολου..τ ν κανω ??ειμαι χαλια!!

θέλει λίγες μέρες να δράσει το dufalac. Κανε και ένα κλύσμα αν θες. Εγώ dufalac σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού πρώτα είχα εξαντλήσει όλες τις φυσικές λύσεις. All bran, ξερά δαμάσκηνα και σύκα κτλ. 

ειχα και  εγω δυσκοιλιοτητα που προς το τελος μου προκαλεσε και αιμοροιδες και σε με βοηθησαν τα σποροι chia, τα ετρωγα προι βαρι σε γιαουρτακι.

Κ εγώ χρόνια παλεύω με τη δυσκοιλιοτητα. Στις εγκυμοσύνες ακόμα χειρότερα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά το πρώτο τρίμηνο έπινα τσάι από φύλλα Αλεξάνδρειας. Το μωρό δεν έπαθε τπτ. Όμως τώρα φοβάμαι να το ρισκάρω κ έχω βρει λύση με ακτινίδια. Όμως οπωσδήποτε τουλάχιστον δύο ώριμα την ημέρα. Αν ξεχάσω τη δόση δεν πάω την επόμενη μέρα. Τα ακτινίδια να είναι ώριμα μαλακά. Κ τρία κ τέσσερα ακόμα καλύτερα. 

On 2/2/2018 at 10:15 ΠΜ, blessedmom είπε:

θέλει λίγες μέρες να δράσει το dufalac. Κανε και ένα κλύσμα αν θες. Εγώ dufalac σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού πρώτα είχα εξαντλήσει όλες τις φυσικές λύσεις. All bran, ξερά δαμάσκηνα και σύκα κτλ. 

Κ εγω ειμαι μ δαμασκηνα συκα ακτυνιδια ολη μερα...κλυσμαα??δν μ αφηνεο ο γιατδος μ 

Διαφημίσεις

On 2/2/2018 at 5:36 ΜΜ, Δωρα είπε:

ειχα και  εγω δυσκοιλιοτητα που προς το τελος μου προκαλεσε και αιμοροιδες και σε με βοηθησαν τα σποροι chia, τα ετρωγα προι βαρι σε γιαουρτακι.

Σποροι chia?δν το ξερω π μπορω ν τ βρω??εμενα μ ειπαν γιαουρτακι μ λιναροσπορο τ πρωι...

On 2/2/2018 at 5:55 ΜΜ, inakiagapi είπε:

Κ εγώ χρόνια παλεύω με τη δυσκοιλιοτητα. Στις εγκυμοσύνες ακόμα χειρότερα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά το πρώτο τρίμηνο έπινα τσάι από φύλλα Αλεξάνδρειας. Το μωρό δεν έπαθε τπτ. Όμως τώρα φοβάμαι να το ρισκάρω κ έχω βρει λύση με ακτινίδια. Όμως οπωσδήποτε τουλάχιστον δύο ώριμα την ημέρα. Αν ξεχάσω τη δόση δεν πάω την επόμενη μέρα. Τα ακτινίδια να είναι ώριμα μαλακά. Κ τρία κ τέσσερα ακόμα καλύτερα. 

Ακτινιδια εε??μωρε δν μ αρεσουν καθοοολουυυ....1/μερα και μ τ ζορι 

On 4/2/2018 at 8:50 ΠΜ, Mairyvoul είπε:

Κ εγω ειμαι μ δαμασκηνα συκα ακτυνιδια ολη μερα...κλυσμαα??δν μ αφηνεο ο γιατδος μ 

Γιατί δεν σε αφήνει? Έμενα μου είχε πει ότι δεν πειράζει για μια δυο φορές....καλά ο καθένας έχει τη δική του πρακτική. Για να ξεμπλοκάρεις στο είπα. Μετα συνεχίζεις με duphalac. Μην ζοριστείς πάντως γιατί θα βγάλεις αιμορροΐδες, Δοκίμασε και all bran αυτά τα μακρόστενα που έχουν 70% φυτικές ίνες, σε καθημερινή βάση και πολύ νερό.

On 2/4/2018 at 8:51 AM, Mairyvoul said:

Σποροι chia?δν το ξερω π μπορω ν τ βρω??εμενα μ ειπαν γιαουρτακι μ λιναροσπορο τ πρωι...

Το βρεις σε καταστηματα βιολογικων προιοντων, αν και τωρα τελευταια το φερνουν και μερικα σουπερμαρκετ. εγω επερνα 3 κ σουπας την ημερα μοιρασμενα στα 2 σε γιαουρτακι, και παρα πολυ νερο. αλλιως παρε ψυλλιο απο το φαρμακειο την δοσολογια το γραφει στο κουτι. το τελευταιο σε εμενα μου εκανε ασχημες καουρες οποτε δεν με βολευε. Τι αιμορροιδες παντως μπορει να μην τις γλητωσεις ετσι και αλλιως μετα απο την γεννα θα φυγουν ομως.

Δοκιμασε να τρως για πρωινο μια φετα πολυσπορο ψωμι με ενα αλειμμα πλουσιο σε φυτικες ινες : ταχινι ολικης αλεσης που θα εχεις ανακατεψει με ιση ποσοτητα μελιου (σε ενα βαζακι ωστε να μην το κανεις καθε μερα) . Γενικως, απεφυγε τις τροφες που στουμπωνουν, πηγαινε για περπατημα και για να προλαβεις τις αιμορροϊδες θα πηγαινεις τουαλετα οταν θα νιωθεις εντονα οτι θες να πας, οχι νωριτερα και δεν θα σφιγγεσαι, θα παιρνεις βαθιες εισπνοες/εκπνοες και θα εκπλαγεις ποσο θα σε βοηθησει.

Διαφημίσεις