Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οικονομικοί φωτογράφοι

Zoe88

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Ανοίγω αυτό το θέμα μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ.Ψάχνω φωτογράφο για βάπτιση στα βορειοανατολικά προάστια.Έχω κάποιους υπόψη μου όμως θα ήθελα να δω και για κάτι πιο οικονομικό.Εχω βρει αρκετούς μέσω ίντερνετ αλλά επειδή έχω ακούσει για διαφορα ατυχή περιστατικά θα θελα προτάσεις -εμπειρίες από άτομα που έχετε συνεργαστεί προσωπικά μαζί τους.Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Zoe88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Ανοίγω αυτό το θέμα μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ.Ψάχνω φωτογράφο για βάπτιση στα βορειοανατολικά προάστια.Έχω κάποιους υπόψη μου όμως θα ήθελα να δω και για κάτι πιο οικονομικό.Εχω βρει αρκετούς μέσω ίντερνετ αλλά επειδή έχω ακούσει για διαφορα ατυχή περιστατικά θα θελα προτάσεις -εμπειρίες από άτομα που έχετε συνεργαστεί προσωπικά μαζί τους.Ευχαριστώ!

Καλησπερα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!! Εγω εχω να σου προτεινω τους φωτογραφους που ειχα χρησιμοποιησει και στο γαμο και στη βαφτιση του πρωτου μου παιδιου. Τους ειχα βρει μεσω ιντερνετ με καλες κριτικες μεσω ενος φορουμ για το γαμο. Η δουλεια τους ειναι καταπληκτικη, δεν χρεωνουν με την ωρα αλλα καλυπτουν ολο το μυστηριο-γλεντι. Οι ιδιοι δεν εκτυπωνουν αλμπουμ αλλα σου δινουν ολο το υλικο να το κανεις οτι θες. Να φανταστεις απο το γαμο μας εδωσαν 2100 φωτογραφιες!! Αν θες σου στελνω πμ με στοιχεια. Στο ιντερνετ εχουν και σαιτ με τη δουλεια τους.

6imop2.pngRmpfp3.png

On ‎31‎/‎1‎/‎2018 at 2:27 ΜΜ, CMES είπε:

Καλησπερα και να χαιρεσαι το μωρακι σου!! Εγω εχω να σου προτεινω τους φωτογραφους που ειχα χρησιμοποιησει και στο γαμο και στη βαφτιση του πρωτου μου παιδιου. Τους ειχα βρει μεσω ιντερνετ με καλες κριτικες μεσω ενος φορουμ για το γαμο. Η δουλεια τους ειναι καταπληκτικη, δεν χρεωνουν με την ωρα αλλα καλυπτουν ολο το μυστηριο-γλεντι. Οι ιδιοι δεν εκτυπωνουν αλμπουμ αλλα σου δινουν ολο το υλικο να το κανεις οτι θες. Να φανταστεις απο το γαμο μας εδωσαν 2100 φωτογραφιες!! Αν θες σου στελνω πμ με στοιχεια. Στο ιντερνετ εχουν και σαιτ με τη δουλεια τους.

Καλησπέρα!Σ ευχαριστώ πολυ και συ να χαίρεσαι τα δικά σου!

Πολυ ενδιαφέρον αυτό που σου δίνουν όλες τις φωτο!Είναι σε καλή ανάλυση δηλαδή?Έχω διαβάσει ότι οι περισσότεροι δίνουν το cd με τις φωτο κλειδωμένο ή σε πολύ χαμηλή ανάλυση.Ναι θα ήθελα τα στοιχεία,ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!:)

On ‎31‎/‎1‎/‎2018 at 2:27 ΜΜ, CMES είπε:

καλησπέρα,μήπως μπορείς να βάλεις το link της σελίδας ??

@Zoe88 και @ZOI76 νομιζω δεν μπορω να βαλω το link, σας το στελνω σε πμ. Εχει και ολα τα στοιχεια τους.

Ναι αυτο μου αρεσε κι εμενα οτι σου δινουν ολες τις φωτογραφιες σε πληρη αναλυση να τις κανεις οτι θες!!

6imop2.pngRmpfp3.png

Διαφημίσεις