-
-
- 1.041 απαντήσεις
- 42.662 εμφανίσεις
-
- 772 απαντήσεις
- 18.038 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 4.538 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 291 εμφανίσεις
-
- 177 απαντήσεις
- 176.995 εμφανίσεις
-
3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ (λιγες λεξεις)
Από andrreas, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 131 απαντήσεις
- 95.859 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 413 εμφανίσεις
-
- 572 απαντήσεις
- 183.318 εμφανίσεις
-
- 9.863 απαντήσεις
- 270.432 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 6.523 εμφανίσεις
-
Επίδομα κυοφορίας και Λοχείας απο το ΤΑΞΥ (ειδικός λογαριασμός ξενοδοχοϋπαλλήλων) περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ
- 7 απαντήσεις
- 470 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 216 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από demetra78,Εδώ κια δύο εβδομάδες έχω κτυπήσει πάτο.Κλαίω συνεχώς και φοβάμαι πάρα πολύ αντί να χαίρομαι σε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου.Λοιπόν , είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μέχρι πριν 2 εβδομάδες ο προβληματισμός μου αναλωνόταν στη διακοσμηση του παιδικού δωματίου και στα ρουχαλάκια που θα αγοράσω στον μπέμπη μου.Δυστυχώς όλα αυτά άλλαξαν μετά την εξέταση β επιπέδου που έκανα στην 21η εβδομάδα της κύησης .Τα ευρήματα της εξέτασης έδειξαν ήπια υδρονέφρωση και ήπια διαταση της δεξίας κοιλίας του εγκεφάλου(vp 9.7mm ενώ το όριο είναι 10 mm ) Η γιατρός μου είπε ότι είναι και τα δύο οριακά μου συνέστησε ψυχραιμία αλλά ότι επειδή ειναι 2 τα ευρήματα θα ήταν καλό να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση .Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου .Πέρασα πριν 2 χρόνια ένα αλλό σοβαρό προβλημα υγειας και έτσι όταν ήρθε αυτό το μώρο ήταν για μένα δώρο εξ’ ουρανού γιατί οι γιατροί μου έλεγαν ότι θα δυσκολευτώ να τεκνοποιήσω .Ογυναικολόγος μου μου πρότεινε αντί για άμεση αμνιοκέντηση να περιμένουμε δύο εβδομάδες και να επαναλάβουμε το τεστ.Έτσι χτες στην 23η εβδομάδα επανάλαβα την β εξέταση σε άλλο γιατρό που θεωρείται κορυφή.Τα αποτελέσματα τα ιδια ήπια υδρονεφρωση που από οτι μου ειπε ο γιατρος αυτό δεν τον απασχολεί καθόλου γιατί ειναι κάτι που συνηθιζεται στα αγοράκια και ελαφρά διάταση της δεξιάς κοιλίας του εγκεφάλου με σταθερό vp 9,7 mm .Αφενός μου είπε ότι είναι θετικό ότι δεν παρατηρήθηκε αυξηση αλλάν απο την άλλη ότι πρεπει να πρροχωρήσουμε σε αμνιοκέντηση.Είμαι απελπισμένη .Φοβάμαι παρα πολύ την αμνιοκέντηση γιατι υπάρχει ο κίνδυνος αποβολής.Από την άλλη αν δεν την κάνω θα πεθάνω από το άγχος μου.Προσπαθώ να βρώ δύναμη προσεύχομαι κια πιστεύω ότι ο θεός στο τέλος θα με βοηθήσει.Ομολογώ ότι οι ιστορίες από όλες τις μανουλες εδώ μέσα μου έχουν δωσει δύναμη.Έτυχε σε κάποια απο εσας κάτι παρομοιο
Ευχαριστώ -
Από despoinavl,geia sas eimai 30ebdomadwn kai 2 imerwn,kai ekan dopler kyisews exthes kai mou brikan ayximeno amniako ygro (anw aristera limni 5.4cm anw dexeia limni 7.5cm katw dexia 4.8 katw aristera 6.6cm bathyteri limni 7.5cm deiktis amniakou ygrou 23.4)episis mou brike koiliomegalia vp aristera 9.7 oriako se sxesi me to va aristera 5.6 fysiologiko oxi oriako,kathws kai ipio yperixogenes edero pou to eidame stis 25 ebdomades!!!!ola mou ta yperixo mexri kai to b epidou edeixnan arista meta tin 24 ebdomada vlepoume ayta!!!mou synestise amnio kai eggefalografima tou ebryou(koritsaki)!!!egw omws de ekana kanena apta dyo giati eite einai kala eite den einai tha to kratisw to paidi mou!!!den mou apeklise omws oti den einai kal to paidiapla aytes oi exetaseis tha to sigoureyan afou gennioudai paidia me ta idia eyrimata kai einai mia xara!!alloste mou eipe oti i koiliomegalia einai sto orio apla den meiwnetai oti ta ygra mou einai ayximena kai oxi anw fysiologikwn oriwn kai to ederaki twra ti na sas pw!!eixa dyo apokolliseis mia tou plakouda 4 minwn kai mia sto anw meros tou sakou stin arxi!!!isws einai apo ayto,an kai den ypoxoroun ayta ta liga asprakia pou briskodai mesa sto ederaki kai to kanoun yperixogene ipias morfis omws!!!sas parakalw peite mou an sas exei symbei paromia periptwsi!!!den exw kako proesthhma eimai psixraimi!!!alla mas stenaxwresa ayta ta erymata!!!perimenw apadisis sas ;-)
-
Από Pitsipop,Καλησπέρα!!!! Θέλω να κάνω μια ερώτηση μήπως έχει τύχει κ σε κάποια μάμα ...έκανα αυχενικη διαφανεια 11&6 εβδομάδων με πολύ καλά αποτελέσματα καθώς κ πολύ καλή papa! Ο γιατρός που έκανε την εξέταση στο Ιασώ δε μου είπε κάτι αρνητικό ούτε έγραψε κάποια παρατήρηση για επανεξέταση στο πόρισμα! Μετά από κάποιες μέρες με πήρε ο γιατρός μου κ μου και με ενημέρωσε πως ο γιατρός που έκανε την αυχενική θέλει να μου κάνε υπέρηχο στο Ιασώ την 18 η εβδομάδα διότι δε μπόρεσε να δει στην αυχενική ένα σχηματισμό του εγκεφάλου ( γέφυρα νομίζω) .είπε πως συμβαίνει να μη φαίνεται κ πως σίγουρα θα πρέπει να εντοπιστεί τη 18 η εβδομάδα αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα! Σας έχει συμβεί? Γιατί δε το έγραψε σαν παρατήρηση στην αυχενική ομως δε γνωρίζω !
-