Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδογαστρεντερολογος στην Θεσσαλονίκη;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω εχω την φωτουλακη μαρια παρα πολυ καλη την εχω εδω και δεκα μηνες δν ξερω αλλα μου εκανε το κλικ αμεσως γτ με ρωτησε πραγνατα που αλλοι δν ρωτησανε και προσεξε που επισης αλλοι δεν προσεξανε την γνωρισα οταν ειχαμε νοσηλευτη στο παπαγεωργιου και ξεχωριζε απο ολους τους γιατρους που περνουσαν για ελεγχο..αμα θες να σου στηλω στοιχεια πες μ να σ  στηλω προσωπικο μνμ 

Εγώ στην κόρη μ είχα πάει στην κ. Καρανικα που μ την είχε συστήσει η παιδίατρος. Μ φάνηκε αρκετά καλή κ απ τη στιγμή που ακολουθησα τις συμβουλές της είχα δει μεγάλη βελτίωση. Κ για την κυρία Φωτουλακη έχω ακουσει ότι είναι καλή αλλά κ η κυρία Καραγκιοζογλου, απλά η τελευταία είναι λίγο πιο απότομη, δεν θα σ μιλήσει τόσο γλυκά όσο η κ. Καρανικα που πήγα. Αλλά νομίζω ότι κ οι 3 στο επάγγελμα τους είναι καλές!

Εμενα μου προτεινε ο παιδιατροσ την κ καρανικα..πηγα σ αυτην γιατι εδωσε οδηγιεσ στον παιδιατρο πριν καν κλεισουμε ραντεβου.(.τησ τηλ ο γιατροσ μου).Φανηκε πωσ εχουν πολυ καλη συνεργασια κ γι αυτο την προτιμησα..

Πηγα για 1η φορα την πεμπτη κ μου φανηκε πολυ καλη..συζητησιμη κ ενημερωμενη..για οτι προκυψει θα μαστε σε επικοινωνια..χωρισ να χρειαζεται να παμε συνεχεια επισκεψη..

Εμεισ εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα οποτε θα την χρειαστουμε κ αλλεσ φορεσ στο μελλον..

και εμεις αλλεργια εχουμε ..και για αυτο εχω δυο παιδιατρους ..με την φωτουλακη που την βλεπω εδω και δεκα μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενη  και με εχει βοηθειση πολυ ...

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Εμενα μου προτεινε ο παιδιατροσ την κ καρανικα..πηγα σ αυτην γιατι εδωσε οδηγιεσ στον παιδιατρο πριν καν κλεισουμε ραντεβου.(.τησ τηλ ο γιατροσ μου).Φανηκε πωσ εχουν πολυ καλη συνεργασια κ γι αυτο την προτιμησα..

Πηγα για 1η φορα την πεμπτη κ μου φανηκε πολυ καλη..συζητησιμη κ ενημερωμενη..για οτι προκυψει θα μαστε σε επικοινωνια..χωρισ να χρειαζεται να παμε συνεχεια επισκεψη..

Εμεισ εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα οποτε θα την χρειαστουμε κ αλλεσ φορεσ στο μελλον..

Συμφωνω μαζί σ κ εμένα έτσι έγινε, την είχε πάρει τηλ η παιδίατρος μου κ της είπε το ιστορικό κ έδωσε οδηγίες χωρίς καν να έχουμε μιλήσει μαζί της κ μετά κλεισαμε ραντεβού ένα μήνα αργότερα.. Φαινόταν ότι θέλει να βοηθήσει χωρίς λεφτά κιόλας! Κ όταν πήγαμε ήταν κ σε συμπεριφορά κ σε οδηγίες πολύ καλή! Κ το βιογραφικό της είναι καλό