Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΛΤΣΟΝ...

Recommended Posts

Αααααχ κορίτσια, ξέρετε και ξέρω πόσο σπαστικό είναι εκεί που είσαι έτοιμη για να την έξοδο/δουλειά/ψώνια και πας να βγεις από την πόρτα, νασου και το καταραμένο καλτσόν χάνει ένα πόντο.

Φτού σου βρε άτιμο, ωχ και δεν έχω άλλο, ας το σώσουμε με λίγο μανό διάφανο (Η ξεφτίλα) και ας φύγω να προλάβω...

Λοιπόν, δεν το βρίσκετε φοβερό που σχεδόν όλα τα καλτσόν δεν έχουν ετικετάκι να ξέρουμε ποια είναι τα καλά που πρέπει να ξαναγοράσουμε κ ποια αυτά που ξανά και ξανά σκίζονται;

Εσείς έχετε ξεχωρίσει κάποια; Γιατί εγώ όλο κάτι άθλια βρίσκω. Με 15-20 den και κορσέ στην περιφέρειας Ε, ξέρετε;

Φιλάκια σε όλες...

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Λοιπόν giota μου εγω εδω και 2 χρονια περνω τα πολυ χοντρα με λγο λικρα μεσα ( ε να ειναι λιγο θυλικα βρε παιδι μου ) και εχω στο σπιτι κανα δυο πολυ λεπτα για καμια καλη βραδινη εξοδο.Δηλ.γραφειο, βολτιτσες κτλ μονο χοντρα.Εχω παρει οτι χρωμα και σχεδιο μπορεις να φανταστεις.Φοράω όμως συνεχεια φουστες και βερμουδες.

rQGhp3.png

Ευχαριστώ γλυκιά μου. Το έψαξα πολύ με τα ονόματα όντως... Χιχιχι

μακριά από ονόματα παππούδων...

:lol:

είναι η ζωή μου!

Α, και καλή μου foivi, (Φοίβη;) καλή λευτεριά βρε κοριτσάκι, με ένα πόνο...

(παραξεφύγαμε από το θέμα)

είναι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως έχω πάρει ένα μη επώνυμο απο μεγάλο κατάστημα εσωρούχων και το καταβολεύτηκα

Εχω δώσει και πολλά λεφτά για καλτσόν αλλά ήταν άκυρα...

Και μετά σου λένε ντεν και τέτοια...

Για μένα τα καλύτερα είναι Καλτσεντόνια.

Ο,τι κι αν έχω πάρει δεν έχει πάθει τίποτα και έχει πολύ ωραία σχέδια.

Βέβαια εγώ δεν πολυφοράω φούστες, και προτιμώ τα χοντρά-βαμβακερά να το πω?

Επίσης, δεν παίρνω καλσόν αλλά κάλτσες με σιλικόνη :wink:

Μου δημιουργούν απίστευτη φαγούρα τα καλσόν και εκτός αυτού τα καλσόν πάντα μα πάντα κάποια στιγμή τα έσκιζα, τις κάλτσες ποτέ!

.png

Φιλανάδες τα MURA εμένα με βολέψαν αφάνταστα.

Απίθανη εφαρμογή, η δε καλτσοδέτα σιλικόνης τέλεια.

Για καθημερινή χρήση προτιμώ απο 40 den και πάνω.

Εναλλακτικά φοράω και τα OMSA.

σκέφτομαι πάντως πολύ σοβαρά να αρχίσω να κυκλοφορώ με τις ζαρτιέρες...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (σιχαίνομαι το καλσόν! αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, υπάρχει???)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Φιλανάδες τα MURA εμένα με βολέψαν αφάνταστα.

Απίθανη εφαρμογή, η δε καλτσοδέτα σιλικόνης τέλεια.

Για καθημερινή χρήση προτιμώ απο 40 den και πάνω.

Εναλλακτικά φοράω και τα OMSA.

Μura και Οmsa κι εγώ, αλλά και τα Marks and Spencer είναι πολύ καλά, ειδικά η fashion σειρά τους. Γενικά από 40 den και πάνω καθημερινά, και επειδή οτιδήποτε κάτω από αυτό το σκίζω εν ριπή οφθλαμού (είμαι πολύ αδέξια), για πιο "επίσημες"¨- βραδινές καταστάσεις φοράω μόνο διχτυωτό.

σκέφτομαι πάντως πολύ σοβαρά να αρχίσω να κυκλοφορώ με τις ζαρτιέρες...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (σιχαίνομαι το καλσόν! αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, υπάρχει???)

Υπάρχει η λύση της κάλτσας με σιλικόνη! :wink:

Δεν χρειάζεται ζαρτιέρα! :wink:

.png

Venus Victoria.. ειμαι φαν εδω και χρονια..

Δεν μου εχουν σκιστει ποτε (παρα μονο οταν κανω ατσαλιες με τα νυχια μου) δεν κανουν γραμμες οταν τα φορας, τα δε 40αρια μπορει να τα εχω για χρονια...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τις καθημερινες φοραω τα οπακ με τα πολλα ντεν, πανω απο 60 τουλαχιστον, ομως στις βραδινες μου εξοδους δεν φοραω πλεον καλσον.Θεωρητικα οταν βγαινεις βραδυ με το ξωπλατο πας καπου που εχει ζεστη και δεν χρειαζεσαι καλσον. Παλια φορουσα καλτσες με σιλικονη εχω αδυνατισει αρκετα ομως και μου πεφτουν... :oops: 46 κιλα ανθρωπος...

Νομιζω παντως πως πλεον οι περισσοτερες γυναικες δεν φορανε καλσον με το καλο ντυσιμο.Δεν μπορω να ειμαι βεβαια και τελειως αντικειμενικη γιατι ο καλος μου οταν με βλεπει χωρις καλσον μετα οταν επιστρεφουμε σπιτι παντα περναω καλα!!!

Για μένα τα καλύτερα είναι Καλτσεντόνια.

Ο,τι κι αν έχω πάρει δεν έχει πάθει τίποτα και έχει πολύ ωραία σχέδια.

Συμφωνώ για τα CALZEDONIA...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

10 χρόνια τώρα αποκλειστικά και μόνο Franzoni, τα οποία βρίσκω στον Φωκά (θεσσαλονίκη +Αθήνα).

Μας τα είχε προτείνει ένας σχεδιαστής ως τα πιο σφιχτά (ο κορσές δηλ) και όντως μόνο με αυτά νιώθω καλά. Συν ότι δεν χαλάνε καθόλου εύκολα.

O gios mou-3 H korh mou-4

weight.png[/url]

mura (καλτσες...οντως πιο βολικες)

omsa k venus victoria (τα χαμηλομεσα,με βολευουν πιο πολυ)

calzedonia εχω δοκιμασει μονο χαμηλα καλτσακια που οντως ειναι πολυ καλα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 1 year later...

Δοκιμαστε τα Cotton club-αν και νομιζω ότι άλλαξαν όνομα-.Έχω κάποια 10 χρονια και τα φοράω ακόμα μετά από δεκάδες πλυσίματα. Λιγο ακριβα(10-15Ε) αλλά αθάνατα.

• 1 month later...
Υπάρχει η λύση της κάλτσας με σιλικόνη! :wink:

Δεν χρειάζεται ζαρτιέρα! :wink:

Μα ειλικρινά βρε κορίτσια, τι κακό είναι αυτό με τα καλσόν?Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια φοράω πλέον μόνο κάλτσες με σιλικόνη. Και καταπληκτική άνεση έχουν και σέξι είναι και όπως και να το κάνουμε βολεύουν απίστευτα. Αφήστε που υπάρχει τεράστια ποικιλία..Και φυσικά είναι και το φετίχ των αντρών@@:lol::lol: Ούτε να ξαναδώ δεν θέλω τα καλσόν πια..

Οι MURA είναι πραγματικά εκπληκτικές στην εφαρμογή αλλά και οι ELLEDUE ασύγκριτες (κυρίως για κάθε μέρα). :!:

• 4 weeks later...

Καλά και οι κάλτσες δεν στριφογυρνάνε και κατεβαίνουν; Μια φορά το έπαθα και ήταν πολύ χάλια...

είναι η ζωή μου!

Καλά και οι κάλτσες δεν στριφογυρνάνε και κατεβαίνουν; Μια φορά το έπαθα και ήταν πολύ χάλια...

Αν πάρεις κάλτσες με καλή εφαρμογή δεν υπάρχει περίπτωση να σου κατέβουν..Το έχω πάθει και εγώ μία φορά για να είμαι ειλικρινής αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχαν καλό τελείωμα σιλικόνης οι κάλτσες εκείνες. οι ELLEDUE και oi MURA θεωρώ ότι έχουν φανταστική εφαρμογή και είναι πολύ κομψές και λεπτές. Εξάλλου δεν θα τις φορέσεις με μίνι φούστα φαντάζομαι. Ετσι και να κατέβουν κάποια στιγμή λίγο δεν έχεις πρόβλημα - τις ανεβάζεις πάλι και είναι ΟΚ. Πάντως αν σου αρέσει να φοράς κάλτσες θα σου πρότεινα αυτές με τις τρεις ρίγες σιλικόνης. Σου εγγυώμαι δεν πέφτουν με τίποτα..:wink:

Penny;-)

Κι εγώ για κάθε μέρα χρησιμοποιώ τα πολύ χοντρά. Μάλιστα έχω βολευτεί με τα καλσόν 100den από τα Sprider που είναι πολύ οικονομικά και δεν παθαίνουν τίποτα. Να φανταστείς τα βάζω ακόμη και στο πλυντήριο.

Τα λεπτά πλέον τα φοράω μόνο σε κανένα γάμο με καλό ντύσιμο ή την άνοιξη το μπεζ-διάφανο αν δεν θέλω να είναι τελείως γυμνό το πόδι.