Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχασα κιλά αντί να πάρω (15η εβδομάδα κύησης)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

On 8/12/2017 at 1:05 ΜΜ, Manoula1989 είπε:

Βρίσκομαι στην 15η βδομάδα κυησης και αντί να πάρω κιλά έχω χάσει 3.. Είχε καμία κοπέλα το ίδιο θέμα? :confused::confused::confused:

Καλησπέρα! Με το καλό το μωράκι σου!αν είχες στο πρώτο τρίμηνο η ακόμα εμετούς η αν δεν έχεις όρεξη για φαγητό είναι λογικό..εχασα κι εγώ 4 κιλα στην τελευταία μου εγκυμοσυνη η οποία έφτασε μέχρι την 13η εβδομαδα.απο 56 πηγα 52.ειχα εμετούς και ταυτόχρονα έκανα και διατροφή για το ζαχαρο..η διατροφολόγος και ο γιατρός που μετρουσαν το βάρος μου μου έλεγαν ότι φταίνε οι εμετοι και περίμεναμε να σταματήσουν.δεν ανησυχουσαν γιατί είναι συνηθισμενο στο πρώτο τρίμηνο. βέβαια δεν ήθελε η διατροφολόγος να χάσω αλλα...τωρα οσοι με βλεπουν μου λενε πως εχεις αδυνατισει ετσι;παρε κανενα κιλο!!ειχα χρονια να το ακουσω αυτο!:-) εσυ έχεις εμετους;καλύτερα να το πεις στο γιατρό σου για να σε καθοδηγήσει εκείνος..

2 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Μηπως στο πρώτο τρίμηνο είχες αδιαθεσιες κ έκανες εμετούς? Αλλαξες την διατροφή σου? Οι μηνιαίες εξετάσεις σου πως είναι ?

Όχι δεν έκανα εμετούς!μόνο στομαχοπονους είχα. Σίγουρα δεν έτρωγα όπως πριν. Τώρα κλείνω και τον 4 και ενώ το μωρό σε γραμμάρια ειναι κανονικό προς το παχύ εγώ συνεχίζω στα ίδια... και υποφέρω και απο πονοκεφάλους. Σχεδόν κάθε μέρα..  έκανα εξετάσεις και περιμένω την Δευτέρα τα αποτελέσματα...

Νομίζω πως ή ανάπτυξη του εμβρύου δεν έχει να κάνει με τα κιλά που παίρνει ή χάνει η μητέρα του. 

Καλύτερα από όλους θα σε συμβουλέψει ο γιατρός σου. 

Εγώ θα σου έλεγα να μην αμελεις την διατροφή σου, να τρως σωστα γιατι το μωρακι σου από σένα παίρνει τα θρεπτικά συστατικά. 

• Like 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό το μωράκι σου!αν είχες στο πρώτο τρίμηνο η ακόμα εμετούς η αν δεν έχεις όρεξη για φαγητό είναι λογικό..εχασα κι εγώ 4 κιλα στην τελευταία μου εγκυμοσυνη η οποία έφτασε μέχρι την 13η εβδομαδα.απο 56 πηγα 52.ειχα εμετούς και ταυτόχρονα έκανα και διατροφή για το ζαχαρο..η διατροφολόγος και ο γιατρός που μετρουσαν το βάρος μου μου έλεγαν ότι φταίνε οι εμετοι και περίμεναμε να σταματήσουν.δεν ανησυχουσαν γιατί είναι συνηθισμενο στο πρώτο τρίμηνο. βέβαια δεν ήθελε η διατροφολόγος να χάσω αλλα...τωρα οσοι με βλεπουν μου λενε πως εχεις αδυνατισει ετσι;παρε κανενα κιλο!!ειχα χρονια να το ακουσω αυτο!:-) εσυ έχεις εμετους;καλύτερα να το πεις στο γιατρό σου για να σε καθοδηγήσει εκείνος..

Ευχαριστώ πολύ. Εγώ είμαι 15 βδομάδα. Ο γιατρός του φάνηκε περίεργο που η tsh ειναι ακόμα πολύ χαμηλή... Δεν έκανα εμετούς. Αλλά ακόμα δεν έχω την ίδια όρεξη με πριν...ισως να φταίνε και οι πονοκέφαλοι Τώρα πλέον. Έκανα να δω αιματοκρίτη και σίδηρο και περιμένω να βγουν...

• Like 1

Από τι βάρος ξεκίνησες; Αν ήσουν σχετικά εύσωμη, δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Αρκεί να μη λιμοκτονεις και να μην είσαι αφυδατωμένη. Και φυσικά κάνε όλες τις εξετάσεις που σου λέει ο γιατρός σου.

3 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Από τι βάρος ξεκίνησες; Αν ήσουν σχετικά εύσωμη, δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Αρκεί να μη λιμοκτονεις και να μην είσαι αφυδατωμένη. Και φυσικά κάνε όλες τις εξετάσεις που σου λέει ο γιατρός σου.

Όχι κανονική ήμουν. 1.74 ύψος με 73 κιλά. Και τώρα ειναι  70 κιλά. 

δεν νομιζω ότι υπάρχει πρόβλημα που έχασες κάποια κιλα!!αν σε ενοχλεί το στομάχι σου και τρως λιγότερο από πριν λογικό μου φαίνεται να χάσεις κάτι.αυτό το κάτι εξαρτάται βέβαια από το πόσο ευκολα χάνεις κιλα !!!

πρίν από 35 λεπτά , sweety** είπε:

δεν νομιζω ότι υπάρχει πρόβλημα που έχασες κάποια κιλα!!αν σε ενοχλεί το στομάχι σου και τρως λιγότερο από πριν λογικό μου φαίνεται να χάσεις κάτι.αυτό το κάτι εξαρτάται βέβαια από το πόσο ευκολα χάνεις κιλα !!!

Ευκολα δεν εχανα οχι...το μόνο που προβληματίζει  ακόμα τον γιατρό ειναι που δεν ανέβηκε η TSH. Δεν ξέρω αν θεωρείτε κακό βέβαια. Αλλά με αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει καλό μου φαίνεται να είναι χαμηλή.

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Manoula1989 είπε:

Ευκολα δεν εχανα οχι...το μόνο που προβληματίζει  ακόμα τον γιατρό ειναι που δεν ανέβηκε η TSH. Δεν ξέρω αν θεωρείτε κακό βέβαια. Αλλά με αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει καλό μου φαίνεται να είναι χαμηλή.

Πόσο είναι η tsh σου;συνήθως θεωρείται πρόβλημα όταν ανεβαινει.εγω έπαιρνα t4 για να πέσει είχε φτάσει 0,71 και ήταν μια χαρά.βεβαια ο ενδοκρινολογος είναι ο κατάλληλος γιατρός για αυτό και όχι ο γυναικολογος.μπορεις αν θέλεις να πάρεις μια γνώμη.

23 ώρες πρίν, Manoula1989 είπε:

Πριν μείνω εγκυος ήταν 1.7..

Στόν 2 μήνα πήγε 0.10 και στην 15 βδομάδα πήγε 0,09. 

Ναι είναι χαμηλή.αλλα δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικο.καλυτερα ομως να συμβουλευτείς ενδοκρινολογο.να είσαι και εσύ πιο ήσυχη.