Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"ο τυχερός μέσα στη ατυχία του jonah"

Recommended Posts

O πανέμορφος και γλυκητατος σκύλος με το όνομα Jonah , είναι

ένα από πολλά άτυχα ζώα στη Τουρκία , που του φέρθηκαν με απιστευτα

βάναυσο τρόπο οι σκουπιδιάδηρες :evil:

Ο Jοnah χτυπηθηκε από αυτοκίνητο κ τραυματισε σοβαρα τα πισω του

πόδια, σερνοντας το κορμάκι του κ ουρλίαζοντας από τον πόνο,

οι σκουπιδιάρηδες τον έδεσαν με ένα σκοινι στο λαιμό κ τον τραβούσαν

και τον πετάξαν με δύναμη μέσα στο σκουπιδιάρικο, τραυματίζοντας

τον ακόμα περισσότερο στο υπολοιπο σώμα του!!!!

στάθηκε όμως τυχερός κ κάποιος είδε το συμβάν κ τον έσπευσαν

αμέσως σε κτηνιατρική κλινική.....

σας παραθέτω την ιστοριά....

καλη ανάρρωση ψυχούλα μου :cry:

http://jasonmighty.blogspot.com/2008/11/true-story-of-street-dog-named-jonah.html

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες, πραγματικά μου ανεβαίνει η πίεση, πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει τέτοια κακία σε ένα σκύλο, σε μια γάτα, σε οτιδήποτε. Κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω κάτι τέτοιο, σκέφτομαι τον Φιντέλ μου (το κοκεράκι μου) και εξαγριώνομαι εντελώς. :evil:

fotini....

η Τουρκια παίρνει επάξια την δεύτερη θέση μετά την Κινα

στην απίστευτη βαναυσότητα προς τα ζώα :evil:

γίνονται κ εκει απίστευτα πράγματα!!!!!!

όχι ότι δεν λένε κ για μας....ασε...εχουν πολλα κ λένε κ για την Ελλάδα....!!! :?

ειμαι σε πολλες όργανωσεις κ τα ψάχνω πολυ....άσε τι εχουν δει τα ματάκια μου....

όποτε βρίσκω κάτι πιο "ελαφρύ".....κ εχει συγκλονισει παγκοσμίως

σας το παραθέτω.....

θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορω να κάνω..... :cry:

xWWzp2.png

Άσε βρε sabrina και εμείς είχαμε για 2 1/2 χρόνια ένα σκυλάκι στο χωριό, που ήταν η παρέα του πατέρα μου και η λατρεία της κόρης μου....

και το περασμένο Σάββατο το βρήκαμε κουλουριασμένο στη γωνίτσα του....ακίνητο, ξεψυχισμένο..το δηλητηρίασαν....:cry:

Γιατί ρε γμτ..δεν είναι κρίμα???γιατί μερικοί φέρονται χειρότερα και από ζώα????

Διαφημίσεις

Tα ζώα δεν έχουνε τέτοιες συμπεριφορές.Μακάρι κάποιοι να του μοιάζανε :evil:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Άσε βρε sabrina και εμείς είχαμε για 2 1/2 χρόνια ένα σκυλάκι στο χωριό, που ήταν η παρέα του πατέρα μου και η λατρεία της κόρης μου....

και το περασμένο Σάββατο το βρήκαμε κουλουριασμένο στη γωνίτσα του....ακίνητο, ξεψυχισμένο..το δηλητηρίασαν....:cry:

Γιατί ρε γμτ..δεν είναι κρίμα???γιατί μερικοί φέρονται χειρότερα και από ζώα????

δανεικα ειναι ολα fotini.......... :?

ενας γείτονας μικρη που ημουν ειχε φαρμακωσει κ ειχε χτυπησει όλα τα σκυλια της γειτονιάς....τον φοβόμασταν κ κάθε φορά που περνούσα με την

sabrιnα μου...από το σπίτι του την έπερνα αγκαλια....

φοβόμουν μην την πειράξει....

οποιος περνάει τωρα έξω από το σπίτι του, τον ακούει που ουρλιάζει από τους πόνους(κάρκινος) εδω κ 2 χρόνια δεν τον παίρνει ο θεός να υσηχάσει κ ειναι 90 χρονων...κ εννποειται τα παιδια του τον εχουν παρατησει......

ηταν πολυ κακός άνθρωπος.... :?

άρα μάλλον....... κάποιος εκδικείται κάποιον.............

xWWzp2.png

στην θεσσαλονικη την τελευταια φορα που πηγα πριν εξι μηνες ξαφνικα στο λιμανι σε κεντρικο σημειο ηταν ενα σκυλακι χτυπημενο στα ποδια απο αυτοκινητο μια κοπελα απο Αθήνα προσπαθουσε να βρει ακρη να το βοηθησει κανενας περαστικος δεν ασχοληθηκε πηραμε σε ολες τις κτηνιατρικες κλινικες και σε οργανισμους που βρηκαμε μεχρι και την αστυνομια μηδεν αποτελεσμα τελικα ενας φιλοζωος απο την περαια θεσσαλονικης φιλοτιμηθηκε ο ανθρωπος και ηρθε μετα δυο ωρες και το βοηθησαμε το ζωντανο να σταματησει ο πονος του βλεπεις τετοια απανθρωπια και τετοια αδιαφορια που απορεις σε τι σκατοκοσμο ζουμε τελικα???

στην θεσσαλονικη την τελευταια φορα που πηγα πριν εξι μηνες ξαφνικα στο λιμανι σε κεντρικο σημειο ηταν ενα σκυλακι χτυπημενο στα ποδια απο αυτοκινητο μια κοπελα απο Αθήνα προσπαθουσε να βρει ακρη να το βοηθησει κανενας περαστικος δεν ασχοληθηκε πηραμε σε ολες τις κτηνιατρικες κλινικες και σε οργανισμους που βρηκαμε μεχρι και την αστυνομια μηδεν αποτελεσμα τελικα ενας φιλοζωος απο την περαια θεσσαλονικης φιλοτιμηθηκε ο ανθρωπος και ηρθε μετα δυο ωρες και το βοηθησαμε το ζωντανο να σταματησει ο πονος του βλεπεις τετοια απανθρωπια και τετοια αδιαφορια που απορεις σε τι σκατοκοσμο ζουμε τελικα???

για τα υπόλοιπα δεν σχολιαζω....όπως την όργανωση στην Ελλάδα :?

όπως ειπα κ στην αρχή έχουμε γίνει κ μεις λίγο ψιλοξεφτιλα παγκοσμίως.....

ενα εχω να πω μόνο.........

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ που το πηρε.......!!!!!!!!!!!!!!!

xWWzp2.png

Βρε παιδιά, αυτό το κλάμα του την ώρα που το τραβούσαν με τα σκοινιά...

Και δεν γύρισε να τους δαγκώσει το κακόμοιρο...

Αχ, ψυχούλες μου αθώες...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά, αυτό το κλάμα του την ώρα που το τραβούσαν με τα σκοινιά...

Και δεν γύρισε να τους δαγκώσει το κακόμοιρο...

Αχ, ψυχούλες μου αθώες...

που να βρει την δύναμη ο κακομοιρης?????????

πονουσε πολυ..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

το καλό ειναι πάντως ότι ειναι καλυτερα :D

από όλον τον κόσμο άπειρες αιτήσεις ποιος θα τον υιοθετησει.....!!!!!!!

καμια φορά ....."να ναι καλα τα ΜΜΕ που ευαισθητοποιει κ κινεί όλο το

πλανητη"

xWWzp2.png

Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλαν στο σκουπιδιάρικο για να τον μεταφέρουν, τουλάχιστον με το μέσον που είχαν διαθέσιμο; Βλέποντας το βίντεο δεν μου φάνηκε ότι είχαν κακία αυτοί που το μεταφέραν. Πιθανόν να του έβαλαν τα σκοινιά φοβούμενοι να τον πάρουν αγκαλιά μην τους δαγκώσει. Επίσης στο τέλος μοιάζει σαν ο ένας ο σκουπιδιάρης να τον χαϊδεύει κιόλας. Δεν ξέρω... αλλά είμαι λίγο δύσπιστη γιατί δεν ακούγεται και η άλλη άποψη (των εργαζόμενων).

Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλαν στο σκουπιδιάρικο για να τον μεταφέρουν, τουλάχιστον με το μέσον που είχαν διαθέσιμο; Βλέποντας το βίντεο δεν μου φάνηκε ότι είχαν κακία αυτοί που το μεταφέραν. Πιθανόν να του έβαλαν τα σκοινιά φοβούμενοι να τον πάρουν αγκαλιά μην τους δαγκώσει. Επίσης στο τέλος μοιάζει σαν ο ένας ο σκουπιδιάρης να τον χαϊδεύει κιόλας. Δεν ξέρω... αλλά είμαι λίγο δύσπιστη γιατί δεν ακούγεται και η άλλη άποψη (των εργαζόμενων).

κοιτα να δεις...για να πάρει τοση δημιοσιότητα το θέμα παγκοσμίως

δεν νομιζω να ναι τόσο απλό!!

όπως κ να χει όμως, δηλ. οισκουπιδιάρηδες να το φόρτωσαν για να το πάνε

για περίθαλψη, ήταν απράδεκτό το πως το τραβούσαν ,

το κακόμοιρο ούρλιαζε...

μπορουσαν να φωνάξουν κάποιον ειδικό να το περιθάλψει!

καπου αναφέρεται ότι το σκυλι τραυματίστηκε ακόμα περισσότερο,

από την πτώση μέσα στο φορτηγο κ επισης την ώρα που το έσερναν

οι άλλοι παρακολουθούσαν κ γελούσαν.....

ή κάπου το γραφει αυτό μεσα ή το λέει στο βίντεο....

όπως κ αν εχει...τουλάχιστον εινια καλυτερα τωρα :D

xWWzp2.png

για τα υπόλοιπα δεν σχολιαζω....όπως την όργανωση στην Ελλάδα :?

όπως ειπα κ στην αρχή έχουμε γίνει κ μεις λίγο ψιλοξεφτιλα παγκοσμίως.....

ενα εχω να πω μόνο.........

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ που το πηρε.......!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως Σαμπρινα μου υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι μες στην απανθρωπια που επικρατει

Διαφημίσεις

Παιδια σοκαρίστικα και θυμιθικα αυτό που ειδα με τα ματια μου την προηγούμενη Δευτερα το πρωι στις 8 παρα πηγαίνοντας στη δουλεια!Εξω από γυμνασιο 2 παιδια γύρω στα 13 λιθοβολούσαν ενα αμοιρο πανέμορφο άσπρο σκυλάκι. :shock::shock::shock: Τους κόρναρα γιατί δυστυχώς δεν μπορύσα να σταματησω στο συγκεκριμένο σημείο γυρισαν με κοιταξαν χασκογελασαν και δυστυχως απ'οσο εβλεπα απο τον καθρεφτη συνεχισαν την κτηνωδια τους μικρα παιδακια :twisted:

rQGhp3.png

για ακομη μια φορα καταριεμαι την ωρα ακι την στιγμη που ηρθαν αυτα τα κτηνη στον κοσμο.τους αξιζει να παθουν οτι χειροτερο υπαρχει.ας τους τιμωρησει καποιος με τον ιδιο τροπο.

ποναω παρα πολυ βλεποντας αυτα να γινονται καθημερινα.

δεν θα ξεχασω ποτε τους μα_λ__ες φανταρους στην κυπρο που βαλανε φωτια σε σκυλο και χαιροντουσταν με το πως ξεψυχουσε.

αυτος που λετε στην περαια μαλλον ειναι αυτος που εσωσε πολλα σκυλακια που μας πετουσαν στην ανακυκλωση που δουλευα το 2006.τον επαιρνα τηλ και ερχοταν και τα επαιρνε με τοση αγαπη και τα φροντιζει.μπορω να βρω το τηλ του και να τον βοηθαμε κοριτσια που και που.τζιμης σαμαρας λεγεται.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

.μπορω να βρω το τηλ του και να τον βοηθαμε κοριτσια που και που.τζιμης σαμαρας λεγεται.

Κοριτσακι μου ναι αν μπορεις βρες το και να το ποσταρεις

rQGhp3.png