Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στελνει sms στην πρωην του-τι να κανω?

teacher

Recommended Posts

γεια και παλι

λοιποοοον....για να καταλαβετε τι τρεχει. ειμαστε μαζι με τον αντρα μου μαζι εδω και 5 χρονια. πριν απο μενα ειχε μια σχεση(φυσιολογικο) που ειχε κρατησει αλλα 5 χρονακια.απο οτι ξερω χωρισανε λογω αποστασης και επειδη γνωριστηκαμε εμεις και καλα. με τον αντρα μου εχω μια πολυ ωραια σχεση, ηρθε και το μωρο τωρα και δεσαμε ακομα περισσοτερο,ετοιμαζομαστε να κανουμε και δικο μας σπιτι κανουμε σχεδια για το μελλον και ολα ωραια και καλα

αλλα...απο οτι καταλαβα ο μεσιε εχει ακομα σχεσεις με την πρωην του μεσω τηλεφωνου.μιλανε αραια και που.και πως το καταλαβα?χαλασε το κινητο μου πριν 3 χρονια και μου εδωσε ενα παλιο δικο του το οποιο ειχε αποθηκευμενα καποια μην της πρωην η οποια του εγραφε "εισαι ο μεγαλος ερωτας της ζωης μου, θα σε αγαπω για παντα" και αλλα τετοια ομορφα.ολα αυτα την ωρα που συζηταγαμε για το αν θα κανουμε ανοιχτο η κλειστο γαμο.

απο τοτε μπηκαν ψυλλοι στα αυτια και αντε να βγουν τωρα.τοτε σκεφτηκα "δε βαριεσαι, και τι εγινε αφου εμενα θα παρει ο πριγκηψ". και εγω αλλωστε εχω κρατησει καλες σχεσεις με πρωην, που το κακο?

το κακο ειναι οτι τα sms συνεχιζονται ολο αυτο τον καιρο, ειναι βεβαια αθωα(τι εγινες ρε ψυχη?πως παει η ζωη σου) και τα γνωριζω επειδη αραια και που ψαχνω(ναι ειμαι ενοχη) το κινητο του.ξεχασε τα δικα μου γενεθλια, τα δικα της οχι(αντε να εξηγησεις μετα γιατι εχεις τοσα νευρα για κατι κ@$%γενεθλια)

ολα καλα και ωραια αλλα ρε κοριτσια δεν μου αρεσει που στελνει φωτο του μπεμπη ΜΟΥ στην πρωην του.εστειλε ακομα και την πρωτη φωτο που βγαλαμε στο μαιευτηριο.

πως να το χειριστω το θεμα δεδομενου οτι εχω λερωμενη τη φωλια μου επειδη ψαχνω το κινητο?να συνεχιζω να το παιζω τρελιτσα?αφου με ενοχλει?

τι να κανω?Please βοηθεια!

Διαφημίσεις

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

για το ψαξιμο του κινητου,δεν μπορω να σε κατηγορησω,κατινια-ξεκατινια κι εγω θα το εκανα αν ειχα υποψιες Για τα μην δεν μπορεις να πεις κατι,μην καρφωθεις και μονη σου.Για τις φωτογραφιες ομως θα μπορουσες να πεις: ''αγαπη μου,βλεπω στο φορουμ πολλα κοριτσια βαζουν φωτο με τα μωρα τους,το σκεφτηκα κι εγω αλλα μαλλον δε θα το κανω.Υπαρχει σχετικο μηνυμα απο τη διαχειριση,οπου συμβουλευουν τα μελη να ειναι προσεκτικα,ωστε να μη χρησιμοποιηθουν οι φωτο απο καποιον κακοβουλο.Ετσι που εχουμε γινει,καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου.Δεν πιστευω εσυ να εδωσες φωτο του μωρου σε κανεναν εκτος οικογενειας; φοβαμαι με τοσα που γινονται''.Ισως πιασει και δεις καποια αντιδραση απο μερους του

Και εγω καποτε εκανα το μοιραιο λαθος να ψαξω στο κινητο του με την κοιλια στο στομα και τωρα ειμαι χωρισμενη.....

χαχα

προς θεου δεν λεω το ιδιο θα γινει και με εσενα αλλα ετσι οπως τα εγραψες θυμηθηκα την περιπτωση μου...

Τι να κανεις δεν ξερω αλλα πρεπει να καθησετε σαν ωριμοι και να το συζητησετε. Να του πεις οτι σε ενοχλει και δεν σου αρεσει αυτο που γινεται στα ισια......... Μην μασας και μην κολωσεις ετσι νομιζω ειναι το καλυτερο......

Και εγώ είμαι της άποψης στα ίσα να κάνεις την κουβέντα....εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα....

Όσο για το ότι νιώθεις άβολα που κοίταξες το κινητό του?

μισή ντροπή δική του και μισή δική σου..

Αν θες ο γάμος σου να στηρίζεται σε γερές βάσεις, να του μιλήσεις και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση άμεσα....

Γάμος χωρίς εμπιστοσύνη για μένα, είναι παλάτι στην άμμο....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ?ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΙΣΟΥΝ.ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Διαφημίσεις

να του μιλησεις ξεκαθαρα και στο κατω κατω το κινητο του ειδες δεν μιλας εσυ με τον πρωην σου αντε μην πω τιποτις βραδυατικο η κανουμε οικογενεια η παιζουμε τομπολα βεβαιως βεβαιως

καλά στέλνει τις φωτογραφιες του μωρού ΣΑΣ στην πρώην του και σε νοιάζει αν θα αντιδράσει που κοίταξες το κινητό του?τι λέμε τώρα!έξαλλη θα είχα γίνει!

:evil:

και ττο τι κάνεις βρε ψυχή....εμένα κάθε άλλο παρα αθώο μου ακούγεται...

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

αντε και να μιλησουμε γιατι πρεπει να το κανουμε καποια στιγμη

αλλα πως ξεκιναμε την κουβεντα? :?:roll: ξερεις αγαπη μουυυυυυυυ γιατι στελνεις sms στην πρωην σου με το μωρο μου? (το κερατο μου μεσα :evil: -σορυ αν θεωρηθει βρισια αυτο)

Να σε ρωτησω κατι???

Δεν εισαι θυμωμενη, εκνευρισμενη, τσαντισμενη με ολη αυτην την κατασταση και το ξερεις και πολυ καιρο....

γιατι τον δικαιολογεις???/???

δεν καταλαβαινω

Τι θα πει πως θα του μιλησω

θα τον ρωτησεις αν στα λεει ολα η σου κρυβει τιποτα....

και μετα θα του πεις οτι ξερεις οτι εχει επικοινωνια με την πρωην

αυτο

Δεν χρειαζεται να του πεις πως το εμαθες.................

Εγώ πάλι θα έκανα κάτι άλλο.Θα επαιρνα τηλ την πρώην άνετα και ωραία και θα της έλεγα,γεια σου τί κάνεις?Ξέρω ότι μιλάς με το σύζυγό μου και ότι επικοινωνείται τηλεφωνικά και είπα να σε πάρω τηλ να σε γνωρίσω και εγώ. :shock::shock:

...Αμέσως μετά θα ενημέρωνα τον άνδρα μου,θα ήμουν πολύ άνετη και θα του έλεγα ότι καταλαβαίνω ότι είναι αθώα ή τηλ επικοινωνία σας,αλλά θα προτιμουσα να με είχες ενημερώσει......

Ε με τοση ανωτερότητα δεν πιστεύω να ζήταγε και τα ρέστα. :wink:

Και βεβαίως θα συζητάγαμε διεξοδικά το θέμα....

Γιατί νοιωθει την ανάγκη να μιλάει με την πρώην του...

Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο αφού είναι αθώο δεν με ενημέρωσε για αυτό το γεγονός κτλ.

Συμπληρώνω για να μην παρεξηγηθώ,ότι όλο αυτό θα το έκανα γιατί θεωρώ ότι όταν αιφνιδιάζεις τον άλλον μπορείς να καταλάβεις πολλά από τις αντιδράσεις του.Και όχι γιατί θα είχα σκοπό να γίνω κολλητη με την πρώην.

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

Πολύ χαλαρά το αντιμετωπίζεις το θέμα..δεν πρεπει να εισαι και πολυ ζηλιάρα..και μπράβο σου..δείχνεις ανωτερώτητα! Εγω πάλι θα ήμουν πολύ πιο κατώτερη..θα του έσπαγα το κινητό στο κεφάλι επιτόπου!!!!!

:evil: Κατ αρχας εμενα αυτες οι επαφές με πρωην δεν μου αρέσουν καθόλου και μαλιστα κρυφα!!

Συγνωμη αλλα εκείνη την ωρα θα του το λεγα..δεν θα περιμενα ουτε θα του το εφερνα πλαγιοτρόπως.....αλλά πάλι ο καθένας αντιδραει διαφορετικα...αυτη θα ταν η δικη μου αντιδραση..δε σημαινει πως ειναι απαραίτητα σωστη!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Συμφωνώ και εγώ πως δεν θα μπορούσα να περιμένω δευτερόλεπτο...

Ατάκα και επί τόπου η κουβέντα..Σιγά μη σκεφτόμουν και τον τρόπο που θα τον ρωτούσα...

Εγώ θα σκεφτόμουν πριν του μιλήσω κυρίως για τα μηνύματα.

1)Αν ήταν εκ του πονηρού δεν θα τα άφηνε στην μνήμη θα τα έσβηνε.

Άν του μιλήσεις μπορεί να αρχίσει να τα σβήνει και τότε θα έχεις μεσάνυχτα.

2)Μήπως δεν σου το έχει αναφέρει επειδή φοβάται μην του κάνεις σκηνή? Αν και μου ακούγεσαι πολύ ψύχραιμη.

3) Μήπως δεν σου το έχει αναφέρει επειδή από την πλευρά του κάτι "τρέχει"? ίσως και υποσυνείδητα? Τι εννοώ? Μήπως τον "τονώνει" το ενδιαφέρον της πρώην και έως εκεί.

4)Μήπως πρέπει να αρχίσεις να τον τονώνεις εσύ? Μήπως με το παιδί έχετε χαθεί λίγο?

Θα πρότεινα για καμιά βδομάδα να είσαι "σούπερ" σύζυγος και μετά να του αναφέρεις στο άσχετο ότι είδες και εσύ "τυχαία" έναν πρώην στο δρόμο που άρχισε να σου λέει οτι "πολύ τυχερός ο άντρας σου" "δεν γνώρισα καμία καλύτερη από σένα" κ.λ.π.

ΑΛΛΑ "εμένα" θα του πεις καμία αίσθηση δεν μου έκανε! Αλήθεια πέστου, εσύ θα κράταγες επαφή με κάποια πρώην σου??? Αν σου τύχαινε κάτι τέτοιο θα μου το έλεγες???Με την πρότερη συμπεριφορά σου θα νιώσει τουλάχιστον τύψεις! Θα πρέπει να στο πει! Και από εκεί βλέπωντας και κάνοντας...

Πάντως σκηνή δεν θα έκανα! Δεν θα έλεγα τίποτα για τα μηνύματα. Θα φαινόμουν εγώ η κακιά και η άλλη που "έιναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της" άγγελος! Και ξέρεις η απόσταση εξιδανικεύει καταστάσεις...

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Οχι είμαι ζηλιάρα και μαλιστα πολύ όταν ο άλλος μου δίνει δικαιώματα.

Αλλά βρε κορίτσια ξέρετε τί με ξενερώνει πολύ?Οταν κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του ,μπορεί να σου πει ένα σωρό ψέμματα για να καλύψει τα ακάλυπτα.Ενώ η αλήθεια όσο άσχημη και αν είναι την προτιμώ,γιατί έτσι θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι τον άλλον ότι και αν έχει κάνει.

Το σκεπτικό μου λοιπόν είναι ότι πρώτα θα μίλαγα με εκείνην,και στο καπάκι με το σύζυγο για να μην προλάβουν να συνεννοηθούν για το τί θα μου πουν αργότερα.

Δεν θεωρώ ότι οι συζητήσεις με πρώην είναι τόσο αθώες.Ειδικά όταν γίνονται εν αγνοία μου......

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα σκεφτόμουν πριν του μιλήσω κυρίως για τα μηνύματα.

1)Αν ήταν εκ του πονηρού δεν θα τα άφηνε στην μνήμη θα τα έσβηνε.

Άν του μιλήσεις μπορεί να αρχίσει να τα σβήνει και τότε θα έχεις μεσάνυχτα.

2)Μήπως δεν σου το έχει αναφέρει επειδή φοβάται μην του κάνεις σκηνή? Αν και μου ακούγεσαι πολύ ψύχραιμη.

3) Μήπως δεν σου το έχει αναφέρει επειδή από την πλευρά του κάτι "τρέχει"? ίσως και υποσυνείδητα? Τι εννοώ? Μήπως τον "τονώνει" το ενδιαφέρον της πρώην και έως εκεί.

4)Μήπως πρέπει να αρχίσεις να τον τονώνεις εσύ? Μήπως με το παιδί έχετε χαθεί λίγο?

Θα πρότεινα για καμιά βδομάδα να είσαι "σούπερ" σύζυγος και μετά να του αναφέρεις στο άσχετο ότι είδες και εσύ "τυχαία" έναν πρώην στο δρόμο που άρχισε να σου λέει οτι "πολύ τυχερός ο άντρας σου" "δεν γνώρισα καμία καλύτερη από σένα" κ.λ.π.

ΑΛΛΑ "εμένα" θα του πεις καμία αίσθηση δεν μου έκανε! Αλήθεια πέστου, εσύ θα κράταγες επαφή με κάποια πρώην σου??? Αν σου τύχαινε κάτι τέτοιο θα μου το έλεγες???Με την πρότερη συμπεριφορά σου θα νιώσει τουλάχιστον τύψεις! Θα πρέπει να στο πει! Και από εκεί βλέπωντας και κάνοντας...

Πάντως σκηνή δεν θα έκανα! Δεν θα έλεγα τίποτα για τα μηνύματα. Θα φαινόμουν εγώ η κακιά και η άλλη που "έιναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της" άγγελος! Και ξέρεις η απόσταση εξιδανικεύει καταστάσεις...

Τι τρομερη αυτοσυγκρατηση και αυτοπειθαρχεια ειναι αυτη ρε παιδια????

που την διδασκουν να παω να κανω ιδιαιτερα?? :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Eμένα καθόλου πάντως αθώο δεν φαίνεται όλο αυτό το σκηνικό ... αν ήταν αθώο γιατι να ήταν καταρχήν κρυφό ;;;

Ασε που γενικώς δεν είμαι τόσο Σκανδιναβικής νοοτροπίας να μου αρέσουν τα παρε δώσε με πρώην είτε αυτοί ειναι δικοί μου είτε δικές του... Τι έχω να πω με ένα πρώην μου;;; Να θυμηθώ τα παλιά;;; Για ποιο λόγο να το κάνω;;;

Θεωρώ ότι δυο άνθρωποι που καποτε συνυπηρχαν ερωτικά μαζί δεν μπορούν ή αν το θέλετε αλλιώς δεν έχουν λόγω να ειναι φίλοι ...

Είναι αλλο πράγμα να χωρίζεις με κάποιον πολιτισμένα και ανθρώπινα και να διατηρεις καλές αναμνήσεις και είναι τελείως διαφορετικό να επιδιώκεις επαφές και συναντήσεις ... στην δεύτερη περίπτωση μάλλον σε κάτι αλλο προσβλέπεις ...

Στη θέση σου θα εκανα μια εκ βαθέων συζήτηαη και θα ζητούσα εξηγήσεις ... αν τώρα αυτός από όλο αυτο κολλούσε στο ότι έψαξα το κινητό του και μου το έφερνε σαν δικαιολογία και δεν ειχε τι διάθεση να κανει οποιαδήποτε ειλικρινη κουβέντα μαζί μου ... τότε τι να πω ... νομίζω οτι θα ήταν πολυ λερωμένη η φωλιά του ...

Επίσης δεν θα ενέπλεκα σε καμιά περίπτωση την αλλη κοπέλα ... δεν θα της έκανα τη χάρη να νιώσει τοσο σημαντική ... το θέμα δεν ειναι πως φέρθηκε αυτή, αλλα στο πως αντέδρασε ο άντρας σου στην πρόκληση ...

Άσε που στην τελική δεν ξερεις ποιος την πρωτοξεκίνησε την όλη φαση γιατί απο ότι φαινεται κρατάει χρόνια αυτη η κολώνια ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Βέβαια από τα μηνύματα που βλέπεις γλυκιά μου teacher,καταλαβαίνεις ότι είναι αθώα.Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν στο έχει αναφέρει.

Ειπες ότι και συ μιλάς με κάποιον πρωην σου,αλήθεια το γνωρίζει αυτό ο σύντροφός σου?

Και επισής συμφωνώ με τις κοπέλες για την ψυχραιμία σου.Πως αντέχεις και δεν του έχεις μιλήσει?

Τέλος πάντων αν νοιώθεις άσχημα που κοιταξες το κινητό του μπορείς να βρεις μια δικαιολογία και όταν θα είσαστε μαζί πάρε το κινητό του μπροστά του και με τη δικαιολογία ότι θέλεις να δεις τις λειτουργίες του κινητού του γιατί θέλεις να πάρεις ένα ίδιο,ή άσε ξεφόρτιστο το δικό σου και δήθεν θέλεις να στείλεις ένα μηνυμα στη φίλη σου ,θα μπεις στο μενού του και θα δεις τα μηνύματα της πρώην.Θα κάνεις πως τα είδες πρώτη φορά εκείνη τη στιγμή και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.Θα συζητήσετε και θα λύσεις όλες τις αποριες σου.

5ba48f516d.png.png

Αν έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία,(που φαίνεται ότι την έχεις,αλλιώς ήδη θα είχες ακουστεί μέχρι τη Φλώρινα ) αυτη έιναι η καλύτερη λύση για αρχή.Γιατί στην ερώτηση παγίδα εσύ ΞΕΡΕΙΣ την απάντηση.Άρα θα έιναι και μια καλή ευκαιρία να δείς αν αυτό έιναι αφέλεια ή σκόπιμο.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Τι τρομερη αυτοσυγκρατηση και αυτοπειθαρχεια ειναι αυτη ρε παιδια????

που την διδασκουν να παω να κανω ιδιαιτερα?? :)

Η ζωή elepet μου η ζωή σε διδάσκει!!!

Είναι και θέμα ηλικίας και εμπειριών αυτά τα πράγματα!!! Έτσι νομίζεις οτι μαθαίνονται??? :lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

αλλα...απο οτι καταλαβα ο μεσιε εχει ακομα σχεσεις με την πρωην του μεσω τηλεφωνου.μιλανε αραια και που.και πως το καταλαβα?χαλασε το κινητο μου πριν 3 χρονιακαι μου εδωσε ενα παλιο δικο του το οποιο ειχε αποθηκευμενα καποια μην της πρωην η οποια του εγραφε "εισαι ο μεγαλος ερωτας της ζωης μου, θα σε αγαπω για παντα" και αλλα τετοια ομορφα.ολα αυτα την ωρα που συζηταγαμε για το αν θα κανουμε ανοιχτο η κλειστο γαμο.

το κακο ειναι οτι τα sms συνεχιζονται ολο αυτο τον καιρο, ειναι βεβαια αθωα(τι εγινες ρε ψυχη?πως παει η ζωη σου) και τα γνωριζω επειδη αραια και που ψαχνω(ναι ειμαι ενοχη) το κινητο του.ξεχασε τα δικα μου γενεθλια, τα δικα της οχι

Βρε παιδιά πόσο αθώα σας ακούγονται όλα αυτά :shock:;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

κι εγω ψηφίζω την τακτική της Βίκης! Βέβαια αν συνέβαινε σε εμένα αυτό δεν θα συζητούσα για τεχνικές ! Αλλά δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα...

ssttaa

Μια από τα ίδια με μια κολλητή, αλλά σε πολύ χειρότερη μορφή και όχι με αθώα μηνύματα και φωτος. Το αποτέλεσμα κρατήθηκε μήνες, ξέσπασε, είπε ότι έψαξε το κινητό και το αποτέλεσμα άκουσε τα χείριστα για το επίπεδό της(που έφτασε σε σημείο να ψάξει σε κινητό) άκουσε το καλύτερο ότι δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της κοπέλας :evil: και φυσικά τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια.

Αυτά, μάλλον η συμβουλή της Βίκης είναι η καλύτερη

Nα πω τη γνωμη μου; Διαφερει αρκετα απο οσες ακουστηκαν αλλα θα την πω. Με αυτη την γυναικα μοιραστηκε 5 χρονια απο τη ζωή του. Δεν την επελεξε για γυναικα του αλλα υπηρξε καποτε κατι σημαντικο στη ζωή του. Ειναι ανθρωπινο και πολιτισμενο να θελει μια υποτυπωδη επικοινωνια, ιδιως αν ο χωρισμος ηταν κοινη αποφαση και δεν αφησε πικριες.

Πιστευω οτι δεν τρεχει τιποτα μεταξυ τους. Ο αντρας που θελει να τσιλιμπουρδισει δεν στελνει στην υποψηφια "αρπαχτη" φωτο του γιου του. Κατηγορει σ' αυτην τη γυναικα του και περναει στο ντουκου το οτι εχει παιδι. Δεν το ειπε στη γυναικα του επειδη φοβηθηκε οτι δεν θα τον ακαταλαβει. Πως θα το αντιμετωπιζα; "Καρδια μου, ξερω οτι μιλας μ' αυτη την κοπελα που ησουν παλια μαζι, δεν τρεχει τιποτα απο πλευρας μου αρα δεν χρειαζεται να κρυβεσαι. Μερχι τωρα θα επρεπε να γνωριζεις οτι σε εμπιστευομαι."

Οι αντρες αντιδρουν με τις γυναικες που ενω αποδεδειγμενα εχουν την αγαπη τους εκεινες συνεχιζουν να αμφιβαλλουν. Δεν σου λεω να μην εχεις τα ματια σου ανοιχτα αλλα να ξερεις οτι αν τον στησεις στον τοιχο θα σου γυρισει μπουμεραγκ. Ο αντρας που αισθανεται οτι δεν "πρεπει" να κρυφτει και δεν εξαναγκαζεται να κρυφτει σπανιως κανει "αρπαχτες" γιατι του στερεις τη γλυκα του παρανομου.