Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορια για παιδικο εσπα 2017-18

Recommended Posts

Σε αναζητηση δεν μπορεσα να βρω καποιο παρομοιο θεμα..Αν ηδη υπαρχει ας μεταφερθει το ποστ μου...συγνωμη για το σεντονι που θα ακολουθησει

Φέτος μπήκαμε για πρώτη φορά μέσω εσπα σε ιδιωτικο παιδικό σταθμό 2,5 ετών.. Δυστυχώς όμως στην προσαρμογή που κάναμε ο παιδικός φανηκε να έχει φοβερές έλλειψεις. Κατι που όταν γράφτηκα με πριν 2 μήνες δεν φαντάστηκαμε καθως μας τα παρουσιασαν ολα τελεια αλλα και καποια μας κρατησαν κρυφα για τον εαυτο τους .Να πω οτι πρωτη φορα ηρθα σε επαφη με την διαδικασια αυτη παρολα αυτα ξεναγηθηκα στο σταθμο και εκανα αρκετες ερωτησεις  Οταν ξεκινησαμε πριν 1,5 βδομαδα η κοπελα που μας εκανε την ενημερωση δεν ηταν πια εκει ανταυτου ειδαμε την διευθυντρια που δεν μου εκανε και την καλυτερη εντυπωση ειχαμε ηδη ομως γραφτει.. Οταν λοιπον ξεκινησαμε αρχισαν και τα παρατραγουδα..Ενα από τα πολλά και το πιο σημαντικο είναι ότι ενώ είπαν ότι δέχονται παιδιά με πάνα δεν έχουν πια που να τα αλλάξουν και τα έβαζαν πάνω σε ξύλινα τραπέζια λέγοντας ότι δεν έχουν φέρει ακόμη τις νεες αλλάξιερες με αποτελεσμα να πλανταζουν στο κλαμα. Ειχαμε ρωτησει αν τα χωριζουν καθως στην ηλικια της κορης μου δεν ειναι πολλα παιδακια η κοπελα που συναντησα και η διευθυντρια ειπαν ναι μαθαινω ομως εκ των υστερων οτι τελικα δεν τα χωριζουν.. Οσο για το φαγητο δεν τους δειχνουν καν την διαδικασια πως να ξεκινησουν να τρωνε μονα με αποτελεσμα οσα ειναι ολιγοφαγα και γενικα δεν πολυτρωνε να μενουν νηστικα..Βαρος εδωσαν οσες μερες ειμασταν στην προσαρμογη στα περσινα παιδια που τα γνωριζαν....  Πριν 2 μερες μας ενημερωσαν απο τον ΔΗΜΟ και ειπαν οτι μας εχουν κρατησει θεση και στον παιδικο του δημου ,πηγα και μιλησα μαζι τους αλλα την δεχονται με την προυποθεση να κοψει την πανα μεσα σε μια βδομαδα...κατι που δοκιμαζουμε αλλα δεν εχουμε επιτυχια θα ελεγα..και το χρονικο περιθωριο ειναι πολυ μικρο.

Θέλω να την αλλάξω σταθμό ξέρει κάποια μανούλα αν γίνεται και ποια η διαδικασία η που να απευθυνθω????..Θα προτιμουσα να ψαξω να βρω θεση σε ιδιωτικο παλι μεσω του εσπα  ... Κάποιος μου είχε πει ότι το voucher μπορεί να μεταφερθεί υπάρχει κάποια που το έχει κάνει??

στο φεκ που διαβασα στο αρθ.16 γραφει:

3. Η/Ο ωφελούμενη/ος διατηρεί την «αξία τοποθέτη- σης» που του έχει χορηγηθεί σε περίπτωση που αλλάξει Δομή υποδοχής του/των τέκνου/ων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...