-
-
- 8.160 απαντήσεις
- 229.492 εμφανίσεις
-
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή σε δημοτικό σχολείο που είναι κοντά μου.
Από Popizan, in Σχολική ηλικία (απο 6 ετών)
- 1 απάντηση
- 68 εμφανίσεις
-
Τι δουλειές κάνει η καθαρίστρια
Από mkcm, in Καθημερινή συντήρηση & οργάνωση, καθαριότητα, απολύμανση
- 91 απαντήσεις
- 20.361 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 101.584 εμφανίσεις
-
- 74 απαντήσεις
- 17.476 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 100 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 524 εμφανίσεις
-
- 134 απαντήσεις
- 7.601 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 280 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 21.721 εμφανίσεις
-
Καλός Ομοιοπαθητικός γιατρός, για ενήλικες (αρθρίτιδα, άγχος κλπ)
Από Palladin, in Διάφορες ειδικότητες
- 14 απαντήσεις
- 20.381 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από spasimosk,ειναι ασχετο στο τοπικ αλλα για να μην ανοίγω αλλο .. τι επιδόματα(γενικα) δικαιούται μια εγκυμονουσα μητερα ασφαλισμένη με αορίστου χρονου συμβαση εργασιας στο ικα (6ωρη) ,πόσα και πότε ?
-
Από eleni.z,Θα ηθελα να ρωτησω εαν πάρω βεβαιωση για πιθανη ημερομηνία τοκετού απο ιδιώτη γιατρό συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥ, αυτη θα γινει δεκτή απο το ΙΚΑ για να παρω το επιδομα κυοφορίας?
-
Από kate17,Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου απαντήσει! Σε λίγες μέρες τελειώνει η εξάμηνη άδεια απο τον Οαεδ και γυρνάω στην δουλειά. Η σύμβαση μου ειναι αορίστου χρόνου 35ώρη την εβδομαδα. Τι ισχύει για εμένα σχετικά με το μειωμένο ωράριο? Πως μπορώ να υπολογίσω τις ώρες? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Από adaki87,καλησπέρα σας,
εργάζομαι στο ιδιωτικό τομεα 9 χρονια στον ιδιο εργοδοτη 8ωρη με ολα τα ενσημα κτλ.
αν βγω με επαπειλουμενη ( ειμαι 7 εβδομαδων ) μεχρι να ξεκινησει με το καλο η κανονικη αδεια, θα πληρωνομαι κανονικα το μηνα οσα χρηματα παιρνω το μηνα ή θα υπαρχει μειωση ? -
Από elepet87,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ...ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!ΑΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ;
-
Από Joanna00,Κορίτσια τη βοήθεια σας αν ξέρει καμία!
Γέννησα 22 Ιουλίου '16. Έκανα αίτηση για επίδομα ΟΓΑ κυοφορίας κ λοχείας τον Φλεβάρη '17. Ποτε θα μου κατατεθεί; εσείς μετά από πόσους μηνες από την αίτηση το πήρατε; και πόσο ήταν; σας ευχαριστω!!! -
Από Φραουλίτσα*,Γειά σας, εργάζομαι ως babysitter και πληρώνομαι με εργόσημο, οι μεικτές μου αποδοχές ειναι 750 ευρώ, θα ήθελα να μάθω άν κάποιος γνωρίζει αν δικαούμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ. ευχαριστώ πολύ!!!
-