-
-
- 8.488 απαντήσεις
- 237.448 εμφανίσεις
-
- 995 απαντήσεις
- 227.060 εμφανίσεις
-
Ρωτήστε τον ειδικό: Β. Χατζηαντωνίου, MD, PhD ,Αιματολόγος
Από Συντονιστής Org, in Επιστημονικές/-κοί Συνεργάτες ενότητα ερωταπαντήσεων
- 351 απαντήσεις
- 49.818 εμφανίσεις
-
- 243 απαντήσεις
- 86.159 εμφανίσεις
-
Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?
Από administrator, in Εγκυμοσύνη,Τοκετός, Θηλασμός, Παιδίατρος, Νεογέννητα
- 5.472 απαντήσεις
- 399.066 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.717 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 23.556 εμφανίσεις
-
3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ (λιγες λεξεις)
Από andrreas, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 127 απαντήσεις
- 94.172 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 4.109 εμφανίσεις
-
- 115 απαντήσεις
- 40.118 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 4.330 εμφανίσεις
-
- 883 απαντήσεις
- 18.582 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από arkoudakia,Γεια σας σε ολους...ήθελα να κανω μια ερωτηση....έχω 2 μέρες καθυστερηση ...εκανα τεστ εγκυμοσυνης την μερα που θα μου ερχοταν η περιοδος (πριν 2 μερες)και βγηκε αρνητικο και σκεφτηκα να κανω εξεταση για χοριακη...λετε να δειξει κατι? ή να περιμενω ακομη?
και κατι ακομη....αν κανω μια εξεταση θα ξερω αν ειμαι εγκυος ή όχι ή θα πρέπει να επαναλαβω την εξεταση μετα απο καποιες μερες?
πρεπει να παω πρωι να κανω την εξεταση ή οποιαδηποτε ωρα της ημέρας; -
Από harini,Γεια σας και απο μενα η καρδια εχει τρελλαθει και το μυαλο ειναι αστα να πανε με λενε Ειρηνη και ειμαι 40 χρονων ειμαι παντρεμενη 4 χρονια και εδω και 5 χρονια προσπαθουμε και εμεις για ενα παιδακι ποτε τιποτα και ετσι ξεκινησαμε την πρωτη μας εξωσωματικη. Δυστυχως δεν πετυχε αφου περασε καιρος και μαζεψαμε τα κομματια μας ξανα παλι αγωνας να μαζεψουμε τα χρηματα για την επομενη και εκανα υστεροσκοπηση και θα ξεκιναγα τωρα τον ιουνιο ελα ομως που η περιοδος του απριλιου δεν ηρθε ποτε και εγω δεν εδωσα βαση ελεγα μπαααα αφου εγω δεν πιανω και μετα απο 6 μερες καθυστερησης βρισκομαι με 2 τεστ θετικα και μια χοριακη 879 τρελλαθηκαμε η επομενη 1963 πεταγαμε και καπου εκει πεσαμε γιατι η επομενη ηταν 1836 ειχε πεσει ξανακανω 2287 ξανακανω 3035 ολες με 2 μερες διαφορα με βλεπει ο γιατρος και μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν θα προχωρησει ειδε μονο σακο ξανακανα κ ο γιατρος ηθελε τουλαχιστον 5500 να ειναι κ εγω ειχα μονο 3884 και μετα απο 5 μερες σημερα 6336 θα με δει τη δευτερα ξερω οτι δεν ειναι κατι καλο αλλα τωρα θα μπω στην 7 εβδομαδα αν ειναι κατι για καλο δεν θα φανει? εχει τυχει σε καμια να μη διπλασιαζεται ομως η εγκυμοσυνη της να προχωρησει? Σας ευχαριστω πολυ
-