Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS γνώμες για τον ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟ Αμπελόκηποι Αθήνα

Recommended Posts

Γεια σας, 

ενδιαφέρομαι να στειλω το παιδί μου απο Σεπτέμβρη στον παιδικό σταθμό Παιχνιδότοπο, στη Ν.Φιλοθέη Αμπελοκήπων. Έχουμε επισκεφτεί τον παιδικό σταθμό και σε γενικές γραμμές μας άφησε μια θετική εντύπωση. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πρόσφατες γνώμες από άλλους γονείς για αυτόν τον παιδικό σταθμό. Οποιαδήποτε γνώμη/κριτική για το σταθμό αυτό θετική ή αρνητική θα ήταν για εμάς πολύ σημαντική. 

Διαφημίσεις

Υπάρχει ήδη ανοιγμενο θέμα για τον Πιαχνιδότοπο, ψαξε στις λιστες. Εγω φερειπειν δεν εμεινα ευχαριστημενος για τη σχεση ποιοτητας/χρηματων. Τα λεφτά που εδινα εκει ηταν 4400 διδακτρα +250 ευρω για εγγραφη σε σχεση με ενα οικονομικο σταθμο που παμε φετος που εδωσα 3080 διδακτρα και 150 ευρω εγγραφη

Yorgos35 σε ευχαριστώ πολύ. Διάβασα αυτα που έγραψες στο θέμα και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτος ο τρόπος που σας συμπεριφέρθηκαν...κρατάω την αρνητική σου άποψη, αλλά θα ήθελα κι άλλες απόψεις από γονείς, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι ο πιο οικονομικός παιδικός σταθμός της περιοχής που μένουμε απ' όσο έχω ψάξει (σύνορα με Ν.Ψυχικό). 

Είναι μεγάλος παιδικός σταθμός, απ'ότι μας ειπαν έχουν 100 παιδάκια και θα ήθελα πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δασκάλες, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αν τα παιδακια γυρίζουν χαρούμενα σπίτι, αν υπάρχει καλή συνεργασία και ενημέρωση των γονέων κλπ

cinderell, καλά κάνεις και ρωτάς και βέβαια θα πρέπει να μάθεις κι από άλλους γονείς για να έχεις μια πιο καλή άποψη. Αλλά θα ήθελα να πω ότι πέρα από τις εγκαταστασεις που ειναι γενικά προσεγμένες σημασία έχει το προσωπικό (που θα πέσεις). Γενικά έχω δει ότι σχεδόν ολοι οι ιδιωτικοι παιδικοι έχουν νεες κοπέλες (μολις πηραν πτυχιο χωρις εμπειρια) και πολλές κοπέλες απο ΙΕΚ που κανουν πρακτική για μερικους μήνες. Η εμπειρία μου λέει ότι σε δυο παιδικους σταθμους που πηγαμε οι πιο 'παλιες' είναι και οι πιο εμπειρες και προσεχουν πιο πολύ τα παιδια.  Α και μεγαλη προσοχη στον διπλανο δρομο με την πολυ κινηση γιατι ειναι δυσκολο να παρκαρετε καθε πρωι/απογευμα για να αφηνετε/παιρνετε το παιδι σας (θα προτιμουσα το σχολικο).  

Yorgos35 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Δεν έχουμε εμπειρία με παιδικούς σταθμούς και όλες οι πληροφορίες μας βοηθούν στην τελική επιλογή που θα κάνουμε. 

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να αναφέρω επιπλέον ότι κάποιοι παιδικοί σταθμοί έχουν ξεφύγει στις τιμές. Σα νηπιο θα πάμε στα εκπαιδευτήρια Μανεση με κόστος 4000 (μαζι τα σχολικά)+200 η εγγραφή ενω άλλοι παιδικοι σταθμοι υποδιεστεροι ζητάνε 4400+250. Στον πρωτο παιδικό σταθμό που πηγαιναμε (οχι τον Παιχνιδοτοπο, δε θελω να αναφερω το ονομα του για να μην τεθει θεμα δυσφημησης) ήτανε στο ισογειο πολυκατοικίας (πρωην καταστημα) με μικρη αυλη στην είσοδο της και διναμε 360χ12= 4320, και ηταν ουσιαστικα μια σκοτεινή τρυπα! Η δε ιδιοκτητρια εκει ηθελε να πληρωνουμε 12 μηνες (μολονοτι πηγαιναμε για 11 μηνες αφου τον Αυγουστο ηταν κλειστοι). Γιαυτο και φυγαμε απο εκει αφου ουσιατσικα θα διναμε τα ιδια λεφτα με τον Παιχνιδοτοπο.

Επιπλέον μια γνωστη μου απαιτουσε να της δειχνουνε τα πτυχια των νηπιαγωγων γιατι κυκλοφορουνε πολλές με πτυχιο ΙΕΚ. Σε μια περιπτωση βρηκε μια με πτυχίο απο ΤΕΙ κλωστουφαντουργων να δουλευει σε παιδικο!!!!!

Τελικά και λόγω ΕΣΠΑ εχει γινει μια φαμπρικα παιδικων σταθμων. Η απορία μου ειναι η εξης, ενω υπαρχουν παρα πολλά ιδιωτικα νηπιαγωγεια , μετα τα ιδιωτικα σχολεια για να συνεχισει καποιος ειναι παρα πολυ λιγα, αρα δε συμφερει και τοσο η λειτουργια τους.

Σε οτι αφορα τις τιμες των παιδικων δες και λιγο αυτο το Link

http://gge.gov.gr/?page_id=3715   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (2017-2018)      (edit admin προστέθηκε ο τίτλος του συνδέσμου) 

Καλη συνεχεια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...