Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΙΠΤΟΥΣΕΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ (4ου βαθμού)


Recommended Posts

Καλησπέρα στις εγκυούλες, καλή συνέχεια σε όλες και με έναν πόνο!

Είμαι 38,5 εβδομάδων, δεύτερο παιδάκι. Ταλαιπωρούμαι σε όλη την εγκυμοσύνη με δυσκοιλιότητα/αιμοροϊδες, σε σημείο τώρα τελευταία να είναι έξω όλο το "σύστημα" και όχι απλά αιμοροϊδες όπως τις έχει κάποιος στο μυαλό του (sorry για την περιγραφή βρε κορίτσια), να μην υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης τοποθέτησης, δεν ανατάσσονται δηλαδή πλέον. Γαστρεντερολόγος μου είπε ότι θα πρέπει να χειρουργηθώ αργότερα (αφού τελειώσω με γέννα κλπ). Κάνω ΄θεραπείες με φυτικές ίνες κλπ. αλλά το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί όσο κοντεύει ο τοκετός. Το θέμα μου τώρα είναι αν και κατά πόσο αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση κατά τη διάρκεια του τοκετού, το έχει περάσει καμία? Που όσο να ' ναι η πίεση είναι τεράστια. Ο γυναικολόγος μου με καθησυχάζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κάτσαμε να του δείξω το μέγεθος του προβλήματος! Μάλλον θα έχει στο μυαλό του τις αιμοροϊδες όπως όλοι. Στην περίπτωσή μου είναι μεγάλος όγκος/μεγάλο μέγεθος από αυτές εξωτερικά. Όποια πέρασε κάτι παρόμοιο ας με καθησυχάσει, έχω τρομοκρατηθεί τόσο και φοβάμαι την ώρα και τη στιγμή που θα πάω να γεννήσω!

sLvDp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


οταν εννοεις ειναι εξω ολο το "συστημα"??...για ποσο μεγεθος αναφερεσαι οταν λες μεγαλος ογκος εξωτερικα?? ειμαι χειρουργημενη παθουσα αλλα ποτε δεν θα περιεγραφα το προβλημα οπως εσυ,για αυτο αναρωτιεμαι...σε καθε περιπτωση θα προτεινα να δεις χειρουργο σχετικα με το θεμα...ειναι ο μοναδικος αρμοδιος ωστε να σου δωσει συστασεις για το τι πρεπει να κανεις εστω και προσωρινα για ανακουφιση...και αρμοδιος να εξετασει το μεγεθος του προβληματος...

με το καλο το μωρακι σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, θα πάω σε χειρούργο μετά τη γέννα. Με ενδιέφερε να μάθω αν κάποια κοπέλα είχε αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση κατά τη διάρκεια του τοκετού.

sLvDp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...