Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λύση να βάλω Α4 ζωγραφιές στον τοίχο; (κορνίζες;)

Recommended Posts

Γειά σας!  έχει καμιά ας βρεί κάποια λύση για τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών ...? 

συγκεκριμένα έχω πολλές Α4 ζωγραφιές της μικρής και χρειάζομαι άρα είτε φτηνές κορνίζες για Α4  είτε μια μεγαλύτερη που να χωράνε Α4 με κάποιο κενό μεταξύ τους,  σε διάταξη  πχ 6χ...?

Τι κάνατε εσείς με τις ζωγραφιές τις ωραίες; Πως τις βάλατε στο παιδικό δωμάτιο; 

μήπως ξέρετε τιμές ;   φυσικά μια λύση είναι το ΙΚΕΑ, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο να το ψάξω στα μαγαζιά :-( 

σκέφτομαι να συγκρίνω ΙΚΕΑ με  leroy merlin που λογικά θα έχει και εκεί κορνίζες.   και praktiker;

μήπως είμαι τυχερή και έχει κάνει κάποια άλλη μαμά ήδη την σύγκριση; 

αν δε πάρω κορνίζες/κορνίζα, ... τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με τις ζωγραφιές ;.....   και πλαστικοποίηση σκέφτομαι αλλά μετά τι με αυτό.  (έχω ένα κάρο σουπλά )

Κάποτε είχα δεί που είχαν ενώσει πλαστικοποιημένες ζωγραφιές με κρίκους κλειδιών & διακορευτή, μια πάνω από την άλλη σαν κρεμαστό, διαχωριστικό χώρου, αλλά πιο μικρές.  

Οι Α4 ίσως είναι πολύ μεγάλες για κάτι τέτοιο. Το σκέφτομαι, θα χαρώ να ακούσω προτάσεις!!!

Μαζευτήκανε πολλές και θέλω κάπως να τις φτιάξω να είναι ωραίες και για να ξέρει η μικρή ότι εκτιμώ αυτά που φτιάχνει! 

Διαφημίσεις

12 hours ago, belleblue said:

Γειά σας!  έχει καμιά ας βρεί κάποια λύση για τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών ...? 

συγκεκριμένα έχω πολλές Α4 ζωγραφιές της μικρής και χρειάζομαι άρα είτε φτηνές κορνίζες για Α4  είτε μια μεγαλύτερη που να χωράνε Α4 με κάποιο κενό μεταξύ τους,  σε διάταξη  πχ 6χ...?

Τι κάνατε εσείς με τις ζωγραφιές τις ωραίες; Πως τις βάλατε στο παιδικό δωμάτιο; 

μήπως ξέρετε τιμές ;   φυσικά μια λύση είναι το ΙΚΕΑ, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο να το ψάξω στα μαγαζιά :-( 

σκέφτομαι να συγκρίνω ΙΚΕΑ με  leroy merlin που λογικά θα έχει και εκεί κορνίζες.   και praktiker;

μήπως είμαι τυχερή και έχει κάνει κάποια άλλη μαμά ήδη την σύγκριση; 

αν δε πάρω κορνίζες/κορνίζα, ... τι άλλο θα μπορούσα να κάνω με τις ζωγραφιές ;.....   και πλαστικοποίηση σκέφτομαι αλλά μετά τι με αυτό.  (έχω ένα κάρο σουπλά )

Κάποτε είχα δεί που είχαν ενώσει πλαστικοποιημένες ζωγραφιές με κρίκους κλειδιών & διακορευτή, μια πάνω από την άλλη σαν κρεμαστό, διαχωριστικό χώρου, αλλά πιο μικρές.  

Οι Α4 ίσως είναι πολύ μεγάλες για κάτι τέτοιο. Το σκέφτομαι, θα χαρώ να ακούσω προτάσεις!!!

Μαζευτήκανε πολλές και θέλω κάπως να τις φτιάξω να είναι ωραίες και για να ξέρει η μικρή ότι εκτιμώ αυτά που φτιάχνει! 

Αχ δεν είναι καταπληκτικές και συγκινητικές οι ζωγραφιές που φτιάχνουν τα ζουζούνια μας? θα σου πω εγώ τι έκανα, διάλεξα τις πιο όμορφες (δυσκολεύτηκα πολύ γιατί όλες ήταν όσο γλυκές και όμορφες) και μία φίλη μου διακοσμήτρια μου πρότεινε να τις κάνω ταπετσαρία. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! φαντάσου ότι ο ένας τοίχος από πάνω μέχρι κάτω είναι με ταπετσαρία, το κόστος να σου πω δεν ξέρω γιατί μου την έκανε δώρο! κάτι άλλο που έχω κάνει αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολέψει, έχω σκανάρει πολλές ζωγραφιές και τις έχω βάλει σε ψηφιακή κορνίζα, έτσι ώστε να παίζει η μία μετά την άλλη. Η ψηφιακή κορνίζα δεν είναι ακριβή. Αν σκέφτεσαι το οικονομικό πάντως υπάρχουν και τα φύλλα φελλού, όπου πάνω μπορείς να τις καρφιτσώσεις!

Επεξεργάστηκαν by zaxaroulini

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Ερωτημα παιζει να βαλεις εδω ή να στείλεις φωτό να δω πως φαίνεται κάτι τέτοιο; ακούγεται φοβερή ιδέα:-)! 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

2 hours ago, belleblue said:

Ερωτημα παιζει να βαλεις εδω ή να στείλεις φωτό να δω πως φαίνεται κάτι τέτοιο; ακούγεται φοβερή ιδέα:-)! 

δεν ξέρω πως ανεβάζουν φωτο.. το αποτέλεσμα είναι έτσι φαντάσου... https://www.stickerman.gr/2773-παιδικες-ζωγραφιες.html

την τεχνική που το φτιάχουν δεν την γνωρίζω εγώ τις έδωσα τις ζωγραφιές στην φίλη μου και μου την έφερε έτοιμη την ταπετσαρία!!

καλή επιτχυχία :)

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...