Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Primolut με 10 ημέρες καθυστέρηση χωρίς εξέταση από την γιατρό

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, έχω καθυστέρηση 4 μέρες. Σε αυτόν τον κύκλο παρακολούθησαμε την γονιμες. Η γυναικολόγος μου είπε αν δεν αδιαθετήσω ως την κυριακή που μας πέρασε να πάω για χοριακή. Πήγα και ήταν αρνητική. Στην επαφή που είχαμε κυριακή βράδυ είχα ελάχιστο καφέ το οποίο μετά εξαφανίστηκε. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;; Η γυναικολόγος μου είπε αν δεν αδιαθετήσω ως την πέμπτη να πάρω primolut. Δεν θέλω να πάρω χάπια και κυρίως χωρίς να με δεί. Εχω βαρεθεί να παιδευομαι με αυτο το θέμα και επιπλέον δεν μπορώ να βρώ και ενα νορμάλ γιατρό να συννενοηθώ. Νιωθω οτι όλοι αδιαφορούν και θέλουν να με ξεπετάξουν. Βρίσκω απίστευτα απερίσκεπτο να μου πει να πάρω χάπια χωρίς πρώτα να με εξετάσει.

Διαφημίσεις

Μπορεις να κανεις αλλη μια χοριακη την πεμπτη κ μετα να παρεις χαπια

Στον υπερηχο ισως μπορουσε να δει αν πλησιαζει η περιοδος αν κ εφοσον παρακολουθησατε ωορρηξια δ ειναι πιθανο να αργησε.η να δειτε για κυστη

Ζητα υπερηχο

Σκεψου το ενδεχομενο να δεις κ αλλο γιατρο

δε νομιζω οτι εχει νοημα να κανω ξανα χοριακη. Καναμε εναν υπερηχο την 8 μερα και εναν την 11 κ απο εκει μου ειπε τις γονιμες στο περιπου. Θα παω μαλλον σε αλλον γιατρο να κανω υπερηχο γιατι η δικια μου ειναι καθετη πως δεν χρειαζεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...