Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Είμαι καινούργια στην παρέα σας κι έχω έναν μπέμπαρο 8 μηνών..λόγω του ότι θα επιστρέψω στην εργασία μου και δεν θα έχουμε βοήθεια από γιαγιάδες κλπ., απόφασίσαμε με τον σύζυγο να τον γράψουμε σε βρεφονηπιακό σταθμό..πήγαμε σε μερικούς βρεφονηπιακούς και καταλήξαμε ότι θα τον πάμε στον βρεφονηπιακό σταθμό Χρυσαλλίδα στην Αγ.Μαύρα στην Ηλιούπολη...μας φάνηκε πολύ καλή η ιδιοκτήτρια και ανθρώπινη..πήρε αγκαλια τον μπέμπη και ασχολήθηκε μαζί του που σε άλλους σταθμούς που είδαμε ούτε καν..επειδή όμως έχω λίγο αγχωθεί γτ είναι μικρούλης ακόμα και δεν μιλάει, δεν θα μπορέσω να καταλάβω αν περνάει καλά..μήπως έχει καποιος γονιός εμπειρία απο τον σταθμό που αναφέρω?Προσπάθησα μήπως βρω κάτι στο forum αλλά τπτ συγκεκριμένο..μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

On 20/6/2017 at 3:03 ΜΜ, lilly22 είπε:

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο σταθμό.

Καμία μανούλα να μας διαφωτίσει;

Ευχαριστω!

Εγώ τον ξεκίνησα πάντως...είναι στο τμήμα με τα ποιο μικρά γτ είναι βρέφος..ο δικός μου είναι ο πιο μικρός..πάντως και οι κοπέλες καλές φαίνονται..και αγκαλιά τον έχουν πολύ τώρα που είναι αρχή (το καταλαβαίνω γτ όταν τον παίρνω αγκαλιά έχει την μυρωδιά τους) και δείχνει ότι τον προσέχουν..θα δούμε και στην πορεία!Απλά αν υπήρχε και καμιά μανούλα με εμπειρία από τον σταθμό θα μας βοηθούσε!!

On 21/6/2017 at 7:26 PM, ntinakalog said:

Εγώ τον ξεκίνησα πάντως...είναι στο τμήμα με τα ποιο μικρά γτ είναι βρέφος..ο δικός μου είναι ο πιο μικρός..πάντως και οι κοπέλες καλές φαίνονται..και αγκαλιά τον έχουν πολύ τώρα που είναι αρχή (το καταλαβαίνω γτ όταν τον παίρνω αγκαλιά έχει την μυρωδιά τους) και δείχνει ότι τον προσέχουν..θα δούμε και στην πορεία!Απλά αν υπήρχε και καμιά μανούλα με εμπειρία από τον σταθμό θα μας βοηθούσε!!

Καλημέρα και καλή αρχή!

Ο χώρος και η καθαριότητα πως σου φαίνονται;

Eμένα αυτα τα δύο με έχουν αποτρέψει λίγο..

On 23/6/2017 at 9:48 ΠΜ, lilly22 είπε:

Καλημέρα και καλή αρχή!

Ο χώρος και η καθαριότητα πως σου φαίνονται;

Eμένα αυτα τα δύο με έχουν αποτρέψει λίγο..

Καλημέρα!!Να σε ρωτήσω..όταν εννοείς χώρο, εννοεις ότι σου φάνηκε μικρό η κάτι άλλο?Σε ρωτάω διότι ο χώρος που βρίσκονται τα βρέφη είναι αρκετά μεγάλος (τους χώρους για τα ποιο μεγάλα παιδάκια να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δει!) κι έχει μόνο 4 βρέφη και με τον δικό μου τώρα 5.Πάντως και σε 3-4 σταθμούς που είχα δει σε Βύρωνα-Παγκράτι είχαν κάτι δωματιάκια που φιλοξενούσαν τα βρέφη πολύ μικρούς και είχαν και καμιά 10αριά βρεφάκια εκεί μέσα.Οπότε, να σου πω την αλήθεια αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας που διάλεξα τον συγκεκριμένο σταθμό γιατί στους άλλους ένιωθα ότι θα έκλεινα το παιδί μου σε κλουβί!!Τώρα από καθαριότητα ναι όντως δεν μπορώ να σου πω ότι αστράφτει από καθαριότητα αλλά πάλι έχω δει και καλύτερους σταθμούς αλλά και χειρότερους!!Οπότε από την στιγμή που θεώρησα ότι είναι μέσα στα ανεκτά όρια το ξεπέρασα κάπως!Εξάλλου σκέψου ότι μιλάμε για παιδάκια που ξέρεις για πότε λερώνονται και φυσικά θεωρώ ότι κανένας χώρος δεν μπορεί να είναι σαν το σπίτι τους που βρίσκονται οι μαμάδες τους και τα προσέχουν!Επίσης να σου αναφέρω ότι επειδή δεν κάνω χρήση του σχολικού και πηγαινοφέρνω η ίδια το παιδί μου,μπαίνω στον χώρο που είναι τα βρέφη για να πάρω τον μπέμπη και οι κοπέλες δεν με αφήνουν να πατήσω μέσα με τα παπούτσια, τα βγάζω κάθε φορά. Απλά μας ικανοποίησε ο συγκεκριμένος σταθμός σε σχέση με άλλους που είδαμε και με βάση ότι δεν μπορούσαμε να διαθέσουμε ένα υπέρογκο ποσό σε σχέση με τα οικονομικά μας για να πάει κάπου που θα ήταν υποτίθεται όλα τέλεια (που και πάλι όμως δεν θα ξέρεις πως θα είναι το παιδί σου). Θεματάκια μπορεί να υπάρξουν (πχ να δω κάτι και να τους πω ότι θέλω να το αλλάξουν) αλλά όλα λύνονται.Κι εμένα αρχή είναι ακόμα και πόσο μάλλον σκέψου το άγχος μου που το παιδί μου ακόμα δεν μιλάει και δεν μπορεί να μου εκφράσει τυχόν παράπονα ή να μου πει ότι περνάει καλά.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...