Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

amaliakon

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εχω ένα μωράκι 5 μηνών και πήγαμε σαββατοκύριακο εκδρομή σε ένα φιλικό σπίτι.

Ενώ το μωρό έχει το απόλυτο πρόγραμμα και το βράδυ κοιμάται μόνος του στις 8, εκεί στην εκδρομή ενώ στην αρχή ήταν μια χαρά και έπαιζε και γέλαγε, όταν κατάλαβε ότι θα κοιμηθεί εκεί για βράδυ χάλασε τον κόσμο. Εκλαιγε πάρα πολύ και μόλις τον πήγα στο σαλόνι που είχε κόσμο και τον έβαλα στο relax και τον κουνούσα μετά από λίγο τον πήρε ο ύπνος.

Την άλλη μέρα το πρωί, ενώ στην αρχή ήταν πάλι μια χαρά μόλις αρχισε να νυστάζει ξανά τα ίδια, όπου αυτή τη φορά δεν σταμάταγε να κλαίει με τίποτα (ούτε αγκαλιά)......έτσι λοιπόν πήραμε το δρόμο της επιστροφής!!!!!

Εντάξη είπαμε δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε ξένο σπίτι!

Αλλά........το βράδυ λοιπόν στο σπίτι μας πια, τον βάζω για ύπνο όπως πάντα στις 8 και αρχίζει το γλέντι, μέχρι τις 11 !!!! να κλαίει τρομερά, μόλις τον έβαζα στο Relax μαζί μας σταμάταγε αλλά μετά από λιγο γκρίνιαζε γιατί φυσικά νύσταζε, τον έβαζα στο κρεβάτι του και πάλι κλάμα, αυτό έγινε 5-6 φορές όπου στο τέλος κοιμήθηκε με κούνημα στο Relax.

Είναι δυνατόν σε μια μέρα να έμαθε με κούνημα? Εγώ δεν τον είχα κουνήσει ποτέ μέχρι τώρα, πάντα κοιμότανε σε 5 λεπτά μόνος του.

Σας έχει τύχη εσάς κάτι τέτοιο?

Εχω δόσει αγόνα τόσο καιρό για να τον βάλω σε πρόγραμμα και να χαλάσει σε ένα βράδυ?

:(:(:(

Διαφημίσεις

Φυσικά έπαιξε ρόλο η αλλαγή στο περιβάλλον του, αλλά μην ανυησηχείς θα ξαναεπανέλθει στη ρουτίνα του, ο μπομπιράκος σου.Ξέρω γιατί και εμείς πηγαίναμε εκδρομούλες συχνά.Όσο αναφορά το κούνημα δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ δεν τον κούνησα ποτέ, φοβόμουν αυτό που λες.

rQGhp3.png

μην ανησυχεις...δωσε χρονο...

και εμεις τα ιδια παθαμε οταν πηγαμε για ενα διημερο! και χειροτερα μη σου πω! δε κατσαμε ουτε 24ωρο!

το μωρο μας ομως επανηλθε! δωστου λιγο χρονο και ολα θα πανε καλα :wink:

Δε θέλω να σε απογοητεύσω πολύ, αλλά κι εμείς κάναμε την πρώτης μας εκδρομή με το μωρό όταν ήταν 5μιση μηνών και ήταν για 3 βράδια. Μέχρι τότε το πρόγραμμά της ήταν φανταστικό. Την αφήναμε και αποκοιμιόταν μόνη της και το πήγαινε σερί για 8-9 ώρες. Στην εκδρομή χάλασε εντελώς το πρόγραμμα (ήθελε αγκαλιά και νανούρισμα και ξύπνησε άπειρες φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας) και καταφέραμε να το ξαναφιάξουμε μετά από εντατική δουλειά 3-4 εβδομάδων στο σπίτι και με αυστηρά σταθερές συνθήκες.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

παπα μην μου λες τέτοια ......καλά φαντάζομαι είναι και στο παιδί το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί!

Είχαμε ξαναφύγει και όταν ήταν πιο μικρός αλλά τότε δεν είχαμε πρόβλημα, τώρα έχει και τα δόντια του και καταλαβαίνεις είναι ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα :oops:

Διαφημίσεις

ο δικός μας ευτυχώς έχει εξοικειωθεί με τέτοια πράγματα...επειδή μισή εβδομάδα είμαστε Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή στο Ζαγκλιβέρι έχει συνηθίσει να κοιμάται και αλλού. Είναι από μικρός συνέχεια στις βόλτες κι έτσι φαίνεται πως συνήθισε...ξέρω κι εγώ;;;

:?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»