Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι μαμαδες μας σε ρολο "πεθερας"

μαριαπαβ

Recommended Posts

Δεν γνωριζω εαν εχει ξαναειπωθει το θεμα αλλα εχουμε μιλησει για τις πεθερες μας,για τις σχεσεις με τους γονεις μας αλλα τωρα θελω να εκφρασουμε κι αυτο.Πως ειναι οι μαναδες μας ως πεθερες?????? :? Εγω προσωπικα δεν τα παω καθολου καλα με τη μανα μου,εχω ξαχασει οτι υπαρχει,αλλα θελω να πω,πως συμπεριφερεται στη νυφη μου.Κατ'αρχην η νυφη μου ειναι πολυ αδικημενη απο τη πεθερα της.Απο την αρχη της σχεσης του αδελφου μου με τη νυφη μου,η μανα μου δεν την ηθελε,οχι επειδη εχει αδυναμια δτο γιο της,απλα ετσι της ειχε καρφωθει στον εγκεφαλο.Οπου και να βρισκοταν την κατηγορουσε και ελεγε οτι δεν κανει αυτη για το γιο της.Πριν ο αδελφος μου παει φανταρος με βαρια καρδια και για να μπει στο ματι του πατερα ου,πηγαν και ζητησαν το χερι της νυφης μου,με το ζορι και με ειρωνια να της περασει το δαχτυλιδι που ειχε αγορασει.Κατα τη διαρκεια της θητιας του αδελφου μου χανουμε ξαφνικα το μπαμπα μας.Ο αδελφος μου εκεινη την ωρα ειχε σκοπια,και λεγαμε ολοι στη μανα μου να μην τον παρει τηλ,αλλα να επερνα εγω στο σρατοπεδο,ωστε να πηγαινε καποιος κοντα του,γιατι πανω στη θλιψη του δεν ξεραμε τι θα εκανε με το οπλο.Σαν να της πεις παρτον και πες του το,ετσι ξαφνικα.Ευτιχως δεν εγινε κατι γιατι ειχα προλαβει και πηρα τηλ στο στρατοπεδο.Μετα απο ολη αυτη την αναστατωση μας ηρθε ανα χαρουμενο γεγονος,η νυφη μου ηταν εγκυος!!!!!!!!!!!!!Ετσι κανονισαν να παντρευτουν πριν γεννηθει η μπεμπα.Η μανα μου εκανε οτι μπορουσε να στεναχωρει τη νυφη μου και να μη γινει αυτος ο γαμος.Φυσικα δεν καταφερε τιποτα γιατι ολα εγιναν κανονικα,ο αδελφος μου παρ'ολο που ηταν μικρος συμπεριφερθηκε ποως επρεπε.Βαβαια η μανα μου δεν ηρθε στο γαμο τους,δεν ξερει τα εγγονια της,δεν μιλαει με το γιο της και αυτο γιατι εξαιτιας της κοντεψανε να χασουν τη δευτερη κορη τους,συναιχιζει να κατηγορει τη νυφη μου,και φυσικα κατι παρομοιο εχει κανει και σε μενα.Βεβαια το καλυτερο δεν σας το ειπα,εχει σκυλιασει που εγω κι η νθφη μου ειμαστε τοσο αγαπημενες και καλα,στηριζουμε η μια την αλλη,και που εγω εχω την νυφη μου σε ανωτερη θεση και απο την αδελφη μου

Διαφημίσεις

Εγω αν και εχω παρα πολλα 'θεματα' με την μητερα μου,δεν μπορω να πω,σαν πεθερα ειναι μια χαρα.Δεν ανακετευεται,δεν βαζει λογια,τιποτα.Το ιδιο και η πεθερα μου.Δεν πειραζει Μαρια μου,η συνυφαδα σου δεν βρηκε δευτερη μανα,βρηκε ομως αδερφη και μπραβο σου :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: .

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Το ίδιο ισχύει και με εμένα, η μητέρα μου με τον άντρα μου τα πάει μια χαρά όπως επίσης και με την κοπέλα του αδερφού μου η οποία τις 4 απο τις 7 ημέρες της εβδομάδας μένει μαζί τους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα πεθερικά μου, τα οποία δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ. Είμαι τυχερή σε αυτό και απο γονείς και απο πεθερικά!

Εμένα η μητέρα μου ειναι η ΤΕΛΕΙΑ πεθερά και ο άντρας μου τη λατρεύει! Οτι και να σας πω θα ειναι λίγο!

Εγω τι αμαρτιες πληρώνω ειναι το θέμα :?::?::?::?::?::?::?:

Κι ο άντρας μου νιώθει πολύ ασχημα που εγω με τους δικούς του δεν τα παω καλά και που ειναι γενικότερα τόσο μιζεροι και δεν εχουν πολλά πολλά με κανεναν ενω οι δικοί μου ειναι περιζήτητοι :roll:

Αυτο που λες yogini,σε καποια σημεια το εχω κι εγω.Στηναρχη τον συμπαθουσαν οι γονεις μου τον αντρα μου,αλλα απο τη στιγμη που χασαμε τον μπαμπα μου η μανα μας εκοψε επαφες μαζι μας.Ο πατερας μου τον αγαπουσε τον αντρα μου αλλα κι εγω δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις με τους δικους του.Ειναι οπως ειπες κι εσυ μιζεροι ανθρωποι.Φπρτονουν τα προσωπικα τους προβληματα στους αλλους.αγελαστοι,δεν χαιροντε πραγματικα με τη χαρα του παιδιου τους.Αυτο με τρελαινει.

Διαφημίσεις

Ο άνδρας μου λατρευει την μητέρα μου αλλά και τον πατέρα μου!

Το ίδιο και η νύφη μου!

Να σας πω δε ότι όταν χειρουργήθηκε ο πατέρας μου, ο άνδρας ήταν εκεί και μέχρι την πάπια του άλλαζε....Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον άνδρα μου γι'αυτό.

Η νύφη μου συζούσε με τους γονείς μου πριν το γάμο τους αλλά και μετά το γάμο. Υπήρχε ένα δικό της σπίτι να πάνε με τον αδερφό μου μέχρι να ετοιμαστεί το δικό τους και δεν ήθελε. Την αγαπά τόσο όσο και την μητέρα της.

Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια σχέση με τους γονείς του άνδρα μου!

Μαμά & Μπαμπά σας ευχαριστώ για όλα!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Πώς γίνεται όμως βρε κορίτσια σε αντίστοιχο τόπικ για τις πεθερές των γυναικών 3 στις 4 να είναι χάλια και τώρα για τις δικές μας μαμάδες 3 στις 4 να είναι σούπερ τέλειες, δεν μπορώ να το καταλάβω...μάλλον κάτι γίνεται..

Πώς γίνεται όμως βρε κορίτσια σε αντίστοιχο τόπικ για τις πεθερές των γυναικών 3 στις 4 να είναι χάλια και τώρα για τις δικές μας μαμάδες 3 στις 4 να είναι σούπερ τέλειες, δεν μπορώ να το καταλάβω...μάλλον κάτι γίνεται..

Δεν νομίζω οτι ειμαστε υπερβολικές αν αυτό εννοείς απλα μάλλον οι μανάδες αντιμετωπίζουν διαφορετικά τους κανακάρηδες τους!!!! :evil:

Πάντως η μαμα μου και με όσες γκόμενες εχει φέρει ο αδερφός μου στο σπίτι ήταν το ίδιο φιλική, να τους πάρει δώρα, να τις ταίσει...απ' όλα.

Μήπως το πρόβλημα το εχουν οι αποκλειστικά αγορομάνες; τι να πω;

Δεν νομιζω να το εχουν ολες οι αγορομανες,μαλλον οι πεθερες μας εχουν παλιες αντιλιψεις ακομη στο κεφαλη τους.Επειδη κι εγω σε λιγο θα γινω μια αγορομανα,θα προσπαθησω να μην εχω τα μυαλα της πεθερας μου.Θα βοηθησω το γιο μου να ειναι πιο δεμενος με το μπαμπα του.

Να που γίνεται! Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση ο άνδρας μου και η νύφη μου λένε τα καλύτερα.

Εάν τώρα άλλα πιστεύουν και άλλα λένε τι να σου πω! Δεν νομίζω όμως!

Εξάλλου το πιστεύω και εγώ ότι η μαμά μου είναι καταπληκτική με την συμπεριφορά της άσε που έχει αφιερωθεί πλήρως σε εμάς και στα εγγόνια της. Φαντάσου ότι υπάρχουν στιγμές που κρατάει και τα τρία (το δικό μου και τα δύο του αδερφού).

Η πεθερά μου είναι πολύ νέα για να είναι γιαγιά, μόνο όταν θέλει εκείνη ή όταν έχει την ανάγκη να δει το εγγόνι της (της κόρης της γιατί εμείς είμαστε πολύ μακριά, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ)!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να ειχα την τυχη σου baduz και γενικοτερα οες οι νυφες θα το ηθελαν αυτο.Τωρα ειναι λογικο η καθε κορη να βλεπει τη μανα της τελεια,εγω ισως ειμαι η μοναδικη εξαιρεση.Το να κραταει μια γιαγια τα εγγονια της εχω το θεωρω οτι ουτε για τη νυφη το κανει αλλα ουτε για το γαμπρο της.Για να εξυπηρετησει το παιδι της και μονο.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Μαρία,

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες, δεν μπορώ να μπω στην θέση σου ούτε να καταλάβω γιατί η μαμά σου αντιδρά έτσι.

Σαφώς και η κάθε κόρη βλέπει την μαμά της τέλεια. Και όχι δεν είσαι η μοναδική εξαίρεση. Η 1η ξαδέρφη μου όταν γεννήθηκε (στην Γερμανία) η μαμά της την έστειλε στην γιαγιά 40 ημερών γιατί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν με τα οικονομικά τους (ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ). Η γιαγιά την μεγάλωσε μέχρι τα 13 έτη. Τότε ήρθαν να την πάρουν μαζί τους. Φυσικά ερχόντουσαν στην Ελλάδα και την έβλεπαν κάθε χρόνο (δεν τους δικαιολογώ). Μετά πολλά για μην σε κουράσω, η ξαδέλφη μου παντρευτηκε στα 18 κάποιον που γνώρισε στην Γερμανία, για να μην είναι μαζί με την μάμα της. Η Θεια μου έκανε πολλές προσπάθειες να τα βρει με την κόρη της, ήξερε το λάθος της αλλά ήταν αργά, θυμάμαι ότι μέχρι και την τελευταία ώρα που την πήγαινε νύφη στην εκκλησία την παρακαλούσε να μην κάνει αυτό το λάθος. Το έκανε. Ο άνδρας της την χτυπούσε και τα λοιπά. Δεν τον χώρισε ποτέ, είναι ακόμη μαζί του. Παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν.

Η Θεία μου αρρώστησε σοβαρά. Δεν πήγε να την δει η ξαδέρφη μου. Αρρώστησε και η ξαδέρφη μου έκανε υστεροκτομή. Η Θεία μου παρά την ασθένειά της πήγε και την βρήκε. Είπανε πολλά οι δυό τους. Και οι δυο έχουν μετανιώσει πολύ για όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήταν μαζί. Τώρα είναι αχώριστες προσπαθούν να αναπληρώσουν το χρόνο που πέρασε!

Θα συμφωνήσω επιπλέον μαζί σου ότι κάνει μια μάνα το κάνει για τα παιδιά της!

cHmop2.png

εγω με την πεθερα μου τα παω καλα αν ομως την αφησουμε κι εγω και ο αντρας μου,θα μας καβαλήσει..Οσον αφορα τη μανα μου με τον αντρα μου τα πάει μια χαρα,τον υποστηριζει ενω εμενα μου κανει συνεχως παρατηρησεις ,για το καλο μου λεει, ευτυχως οχι με κακια αν κι εμενα με ψιλοτσαντιζει.Σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα