Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΑΣΟΣ 2,5 ΕΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ...Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΜΕΤΟΥΣ, ΠΟΝΟΚΟΙΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΘΕΙ.Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΞΕΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ(ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ)ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΑΝΗΣΥΧΩ... :oops:

A ROLLING STONE GATHERS NO MOSS....

Διαφημίσεις

Εύα Καλησπέρα και καλώς όρισες στο Φόρουμ.

Κατ'αρχήν περαστικά στο χρυσούλι σου και κουράγιο σε σένα.

Το να ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε ο Νασούλης. Μας μπαίνουν ιδέες στο μυαλό πάντα για το χειρότερο. Μου θύμισες τον εαυτό μου που όταν αρρώσταινε η μεγάλη μου συνέχεια τον πρώτο χρόνο που πήγαινε στον παιδικό σταθμό είχα ζητήσει από τον παιδίατρο να ελέγξουμε το ανοσοποιητικό της γιατί σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Φυσικά όλα μιά χαρά ήταν στο παιδί, απλώς ήρθε ξαφνικά σε επαφή με τόσες ιώσεις και ήταν φυσιολογικό μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός της να τις αρπάει όλες με τη σειρά. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη μικρή μου, μόνο που ήταν σε μικρότερο μέγεθος γιατί η μικρή μου είχε την τύχη να βρίσκεται ήδη σε περιβάλλον που είχε αρκετά παιδιά οπότε όλο αυτό το στάδιο προσαρμογής ήρθε σιγά σιγά και όχι αμέσως με το που πήγε στον παιδικό σταθμό.

Αυτά που σου γράφω μπορεί να ακούγονται καθησυχαστικά όμως θα δεις οτι και οι επόμενες που θα απαντήσουν θα έχουν ανάλογες ιστορίες να σου αφηγηθούν.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ακολουθείς αυτά που σου λέει ο παιδίατρος που τον παρακολουθεί. Φαντάζομαι του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη, αν όχι βρες κάποιον άλλο. Αν λοιπόν ο γιατρός σου λέει πως είναι φυσιολογικό να είναι ανόρεχτος λόγω της ταλαιπωρίας που πέρασε τότε θα κάνεις υπομονή και σιγά σιγά θα ανακάμψει. Έχω παράδειγμα μέσα από την οικογένειά μου με παιδάκι που συνολικά έμεινε στο Παίδων 5 μήνες μέσα σ'ένα χρόνο γιατί είχε πρόβλημα με το γαστρεντερολογικό του. Έτσι και αυτό δεν έτρωγε τίποτε σε σημείο που δεν είχει κουράγιο να περπατήσει πάνω από 2 ή 3 βήματα. Σιγά σιγά όμως και με υπομονή το παιδάκι δυνάμωσε και τώρα τον κυνηγάνε να σταματήσει το φαγητό. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα επανέρχονται τα παιδιά μετά από μια "νηστεία", η εξέλιξή τους είναι θεαματική. Αυτό μη σε φοβίζει.

Άκου τους γιατρούς και όλα θα πάνε καλά.

ΣΟΦΙΑ - ΔΑΝΑΗ

Δύο λόγοι για να υπάρχω, να ελπίζω και να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο

Κι εμένα η μικρή μου , 3,5 χρονών , είναι αρκετά ζωηρή . Το Πάσχα περασε μια ιωσουλα , τιποτα φοβερο .. και μετά απο αυτό την είχα όλη μέρα να κοιμάται και τιποτα άλλο .... Να μην σε κουραζω με πολύλογίες , το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε απορυθμιστεί το ζάχαρό της λόγω της ίωσης !! Μπηκαμε στο νοσοκομείο για 2 μέρες , της εβάλαν ορό και της έδωσαν γλυκόζη και κατι ηλεκτρολύτες ...

Θα σου έλεγα αρχικά να του δώσεις λίγη ζάχαρη ή μέλι ή κατι τετοιο και αύριο το πρωι να πάτε για εξετάσεις αίματος , αφου βέβαια συννεοηθείς και με τον παιδιατρο σου !!!!

093213ff39.png02e275ffa8.png

η κάθε μέρα είναι σαν τη γομολάστιχα σβήνει την προηγούμενη και πάει...

ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ!!ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ....Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ 20 ΜΕ 25 ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Υ.Σ.Ο ΝΑΣΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!

ΕΥΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΟΝΙΑ & ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ. :shock:

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ Ο ΟΡΓΑΣΝΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ (ΑΛΜΟΡΑ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΠ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ??? ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??? ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!) ΚΑΤΙΑ.

Διαφημίσεις

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ? :?: