Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

να δοκιμασουμε σπερματεγχυση???

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα...ειμαι 27 χρονων και ο αντρας μου 35.προσπαθησαμε λοιπον μονοι μας να πετυχουμε το πολυποθητο νινι αλλα ματαια.τιποταα...ετσι πηγαμε σε διαφορους γιατρους,ξεκινησαμε σερπαφαρ..6 κυκλοι.τιποταα παλι.κανουμε λοιπον σαλπιγγογραφια,ηταν οκ.σπερμοδιαγραμμα καλη κινητικοτητα,ομως μονο 3% φυσιολογικες μορφες.ετσ λοιπον τωρα ο γιατρος μου μου προτεινε σε αυτο τον κυκλο να κανουμε κατι διαφορετικο.σπερματεγχυση με χρηση παλι σερπαφαρ βεβαια...οταν τον ρωτησα να μου τεκμηριωσει την επιλογη της σπερματεγχυσης μου ειπε οτι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες μετα την επεξεργασια που θα υποστει το σπερμα να εχουμε καλο αποτελεσμα & δευτερον οτι αφου τοσο καιρο προσπαθουμε χωρις αποτελεσμα ειναι το επομενο πριν την εξωσωματικη,την οποια δε μου προτεινει ακομη λογω ηλικιας...ποια ειναι η γνωμη σας?αξιζει να δοκιμασουμε?προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα νιωθω οτι αν δωσω πανελλαδικες παλι,θ περασω ιατρικη μεταα απο τοσο ψαξιμο...!!!!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Καλημερα! Η αληθεια ειναι ο,τι αυτο τοπροτινουν οι γιατροι λογω του οτι ειναι πιο απλη διαδικασια απο την εξωσωματικη. Εγω στα 28 μου εκανα 2 αποτυχιμενες σπερματεγχυσεις με σπερμα δοτη λογω αζωοσπερμιας συζηγου. Οποτε ηταν πολυ καλο και το σπερμα + την επεξεργασια που αναφερεις. Ομως οι πιθανοτητες αυτης της διαδικασιας ειναι μολις 18%-20% στην καλυτερη. Ειναι ελαχιστα πιο καλη απο την φυσικη συληψη. Γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις 1-2 φορες αν το επιθυμεις αλλα τα ποσοστα ειναι αυτα που αναφερω για να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. Καλη επιτυχια!!! :-)

Την σπερματέγχυση οι γιατροί την προτείνουν συνήθως σε περίπτωση που το σπέρμα είναι άριστο. Πράγματι ως μέθοδος δεν έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, όπως το είπε και η Nina88 είναι λίγο πιο καλή από την φυσική σύληψη.

Εφόσον ο γιατρός σου σου την προτείνει δοκίμασε την, όμως για όχι για πολλούς κύκλους.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις.

Καλημερα! Η αληθεια ειναι ο,τι αυτο τοπροτινουν οι γιατροι λογω του οτι ειναι πιο απλη διαδικασια απο την εξωσωματικη. Εγω στα 28 μου εκανα 2 αποτυχιμενες σπερματεγχυσεις με σπερμα δοτη λογω αζωοσπερμιας συζηγου. Οποτε ηταν πολυ καλο και το σπερμα + την επεξεργασια που αναφερεις. Ομως οι πιθανοτητες αυτης της διαδικασιας ειναι μολις 18%-20% στην καλυτερη. Ειναι ελαχιστα πιο καλη απο την φυσικη συληψη. Γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις 1-2 φορες αν το επιθυμεις αλλα τα ποσοστα ειναι αυτα που αναφερω για να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες. Καλη επιτυχια!!! :-)

Καλημερα!Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ετσι λεω & γω..να προσπαθησω & ετσι & μετα βλεπουμε...εσυ εαν επιτρεπεται επειδη ειμαστε συνομηλικες,προτιμησες την εξωσωματικη μετα την σπερματεγχυση?ρωταω επειδη το πριβλημα με το σπερμα αλλαζει στην εξωσωματικη?αχ τι τραβαμε....

• 2 weeks later...
Καλημερα!Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!ετσι λεω & γω..να προσπαθησω & ετσι & μετα βλεπουμε...εσυ εαν επιτρεπεται επειδη ειμαστε συνομηλικες,προτιμησες την εξωσωματικη μετα την σπερματεγχυση?ρωταω επειδη το πριβλημα με το σπερμα αλλαζει στην εξωσωματικη?αχ τι τραβαμε....

Γεια σου και παλι!!!

Ναι η αληθεια ειναι πως ειμαι στην πρωτη εξωσωματικη. Στις επομενες μερες προχωραμε στην εμβρυομεταφορα!! Κοιτα, πρακτικα για να μην χανεις χρονο, γιατι ολες αυτες ειναι πολυ χρονοβορες διαδικασιες και πολυ ευκολα παρατινεται ο χρονος επιτευξεις του στοχου (του μωρου) επειδη τα περασα θα σου προτινα να κλεισεις ενα ραντεβου για επιτροπη εξωσωματικης που θελει ουτος η αλλος 2 μηνες αναμονη και παραλληλα αυτο το διαστημα να δοκιμασεις εαν το επιθυμεις σπερματεγχυσεις.. και ευχομαι να μη χρειαστει να παρεβρεθεις στο ραντεβου της επιτροπης! Απλα για να γλυτωσεις χρονο.

Τωρα τα ποσοστα εξωσωματικης ειναι πολυ καλυτερα εαν προχωρησεις εκει φτανει σχεδον το 50% στην ηλικια μας και αμα κανεις μικρογονιμοποιηση θα επιλεξουν και τα καλυτερα σπερματοζωαρια. Επισης πλεον γινομαι και εγω ανετα γυναικολογος 😋

Διαφημίσεις

On 4/4/2017 at 7:22 ΜΜ, Mairoulaxarala said:

κοριτσια καλησπερα...ειμαι 27 χρονων και ο αντρας μου 35.προσπαθησαμε λοιπον μονοι μας να πετυχουμε το πολυποθητο νινι αλλα ματαια.τιποταα...ετσι πηγαμε σε διαφορους γιατρους,ξεκινησαμε σερπαφαρ..6 κυκλοι.τιποταα παλι.κανουμε λοιπον σαλπιγγογραφια,ηταν οκ.σπερμοδιαγραμμα καλη κινητικοτητα,ομως μονο 3% φυσιολογικες μορφες.ετσ λοιπον τωρα ο γιατρος μου μου προτεινε σε αυτο τον κυκλο να κανουμε κατι διαφορετικο.σπερματεγχυση με χρηση παλι σερπαφαρ βεβαια...οταν τον ρωτησα να μου τεκμηριωσει την επιλογη της σπερματεγχυσης μου ειπε οτι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες μετα την επεξεργασια που θα υποστει το σπερμα να εχουμε καλο αποτελεσμα & δευτερον οτι αφου τοσο καιρο προσπαθουμε χωρις αποτελεσμα ειναι το επομενο πριν την εξωσωματικη,την οποια δε μου προτεινει ακομη λογω ηλικιας...ποια ειναι η γνωμη σας?αξιζει να δοκιμασουμε?προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα νιωθω οτι αν δωσω πανελλαδικες παλι,θ περασω ιατρικη μεταα απο τοσο ψαξιμο...!!!!!!:shock::shock::shock:

καλησπερα χρονια πολλα χριστος ανεστη!!!!! λοιπον το 4% ειναι φυσιολογικο οποτε ναι αν γινει κ η επεξεργασια θα ειναι πολυ καλυτερα....στα λεω γιατι τα ζω 2 χρονια και με μια αποτυχημενη εξωσωματικη!!!!!ομως αλλαξα γιατρο και με την σπερματεγχυση τα καταφεραμε!!!!!!!!!!! πηρα κ γω σερπαφαρ και εκανα κ πρεγκνυλ,και ειχαμε και επαφε μετα για 2 μερες....εμπιστεψου τον γιατρο σου προσευχησου!!!!!!!και ολα θα γινουν.....

28 minutes ago, depyy said:

καλησπερα χρονια πολλα χριστος ανεστη!!!!! λοιπον το 4% ειναι φυσιολογικο οποτε ναι αν γινει κ η επεξεργασια θα ειναι πολυ καλυτερα....στα λεω γιατι τα ζω 2 χρονια και με μια αποτυχημενη εξωσωματικη!!!!!ομως αλλαξα γιατρο και με την σπερματεγχυση τα καταφεραμε!!!!!!!!!!! πηρα κ γω σερπαφαρ και εκανα κ πρεγκνυλ,και ειχαμε και επαφε μετα για 2 μερες....εμπιστεψου τον γιατρο σου προσευχησου!!!!!!!και ολα θα γινουν.....

Χρονια πολλα & σε σενα κοπελα μου!Αληθως ο Κυριος!Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!τι αγωγη ακολουθησες για να κανεις τη σπερματεγχυση?εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη εχω παρει πολλες φορες serpafar χωρις αποτελεσμα,μηοως ξεκινησω κατι ενεσεις altermon αν θυμαμαι καλα...θελω τοσο πολυ ενα μωρο που νομιζω οτι δε θα γινει ποτε...σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου

καλημερα!!!!και γω ακριβως το ιδιο ελεγα οτι δεν θα μεινω εγκυος ποτε.....ομως ειναι συμαντικο να πιστεψεις τον γιατρο σου και να εχει πιστη στον θεο!!!!!εγω εκανα ταμα εφαγα το μηλο απο την αγια ειρηνη,πολλες ισως να μην το πιστευουν κ εγω.....μου εφερναν μηλο κ δεν το ετρωγα ελεγα οταν νιωσω ετοιμη θα το κανω ,κ τωρα το ενιωθα πραγματικα νηστεψα 3 μερες κ το εφαγα,ο γιατρος μου πανο απο ολα πιστευει στον θεο,ειναι πολλα που τωρα δεν θελω να σε κουραζω...λοιπον εγω πηρα 1 φορα σερπαφαρ και μ ειπε αν δεν γινει κατι θα κανουμε ενεσεις αυτες που σου ειπε κ εσενα.....ειχαμε αρχησει αλλες 2 φορες με φυσικο κυκλο αλλα δεν προχωρισαμε για δεν μεγαλωναν τα ωαρια.ναι μην ξανα παρεις σερπαφαρ γτ κανει κακο στο ενδομητριο κ γενικος δεν κανει να παρεις πολλες φορες,κανε τις ενεσεις να εισαι ηρεμη!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....κ να θυμασαι εμεις ειχαμε επαφες την ιδια μερα το βραδυ κ την επομενη εκανα pregnyl και ξανα ειχαμε επαφες κ τσουπ εγινε το θαυμα.......ειναι συμαντικο να παει σε ουρολογο ο ανδρας σου να δει γιατι ειναι 3%. εμενα ειχε 2% φυσιολογικες μορφες,το ψαξαμε και ειχε κιρσοκηλη εκανε την επεμβαση κ πηγε 4% κ με επεξεργασια εφτασε 9% στην εξωσωματικη που ειχαμε κανει,,,,,,,,,τωρα ηταν 4% παλι...παρε και αλλη γνωμη σε αλλο γιατρο αν δεν του εχεις εμπιστοσυνη.......αυτα σε κουρασα με τοσα που εγραψααααα συγνωμη οτι αλλο θελεις στειλε μνμ .......ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!! 

19 minutes ago, depyy said:

καλημερα!!!!και γω ακριβως το ιδιο ελεγα οτι δεν θα μεινω εγκυος ποτε.....ομως ειναι συμαντικο να πιστεψεις τον γιατρο σου και να εχει πιστη στον θεο!!!!!εγω εκανα ταμα εφαγα το μηλο απο την αγια ειρηνη,πολλες ισως να μην το πιστευουν κ εγω.....μου εφερναν μηλο κ δεν το ετρωγα ελεγα οταν νιωσω ετοιμη θα το κανω ,κ τωρα το ενιωθα πραγματικα νηστεψα 3 μερες κ το εφαγα,ο γιατρος μου πανο απο ολα πιστευει στον θεο,ειναι πολλα που τωρα δεν θελω να σε κουραζω...λοιπον εγω πηρα 1 φορα σερπαφαρ και μ ειπε αν δεν γινει κατι θα κανουμε ενεσεις αυτες που σου ειπε κ εσενα.....ειχαμε αρχησει αλλες 2 φορες με φυσικο κυκλο αλλα δεν προχωρισαμε για δεν μεγαλωναν τα ωαρια.ναι μην ξανα παρεις σερπαφαρ γτ κανει κακο στο ενδομητριο κ γενικος δεν κανει να παρεις πολλες φορες,κανε τις ενεσεις να εισαι ηρεμη!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....κ να θυμασαι εμεις ειχαμε επαφες την ιδια μερα το βραδυ κ την επομενη εκανα pregnyl και ξανα ειχαμε επαφες κ τσουπ εγινε το θαυμα.......ειναι συμαντικο να παει σε ουρολογο ο ανδρας σου να δει γιατι ειναι 3%. εμενα ειχε 2% φυσιολογικες μορφες,το ψαξαμε και ειχε κιρσοκηλη εκανε την επεμβαση κ πηγε 4% κ με επεξεργασια εφτασε 9% στην εξωσωματικη που ειχαμε κανει,,,,,,,,,τωρα ηταν 4% παλι...παρε και αλλη γνωμη σε αλλο γιατρο αν δεν του εχεις εμπιστοσυνη.......αυτα σε κουρασα με τοσα που εγραψααααα συγνωμη οτι αλλο θελεις στειλε μνμ .......ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!! 

Αχ & γω το εχω παρει το μηλαρακι της αγιας ειρηνης...ποσο σε καταλαβαινω...μοιαζουμε πολυ.. :smile θα ακολουθησω πιστα τις οδηγιες σου γιατι ειναι σα να σε εστειλε ο θεος να μου δωσεις δυναμη!!!πιστευω πολυ στο θεο αλλα νιωθω κουρασμενη πλεον...εχω κανει 7 κυκλους μ σερπαφαρ,βεβαια δεν προσπαθησαμε συστηματικα ολες αυτες τις φορες λογω δουλειας....θυμασαι ποσο κανουν οι ενεσεις?ειναι ακριβες?ποσες κανεις?μονη σου τις κανεις?σε λιγο θ σε ανακρινω κανονικα με λαμπα & τσιγαρα χιχιχι

χαχαχα!!!!!! δεν ξερω ποσο κανουν,οταν εκανα την εξωσωματικη που δεν πετυχε βεβαια ,τις εκανα μονη μου,σιγουρα δεν θα ειναι τοσες πολλες δεν θα πληρωσεις πολλα,αλλα κ παλι μην σκεφτεσαι αυτο!!!!! εμεις δωσαμε 4000 ευρω για την εξωσωματικη κ δεν πηγε καλα......εκει να δεις πως ενιωθα ελεγα αφου δεν πετυχε με την εξωσωματικη δεν θα κανω ποτε παιδι......το συμαντικο ειναι ο γιατρος σου να μην σε αφηνει να πεφτεις να σε κανει να νιωθεις καλα να μιλατε......εμενα ειναι πια ειναι ο κολλητος μου χαχαχαχαχα τον αγαπω !!!!και φαντασου πηγα τυχαια εντελος για εναν απλο υπερηχο,γτ εγω βλεπεις η κυρια πηγα πηρα κ ειπια τα σερπαφαρ μονη μου μια φορα κ μετα φοβηθηκα μην εχω τιποτα κ ετσι πηγα σε αυτον ηταν της πεθερας μου ο γιατρος....

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Καλησπερα σας. Ξεκινησα σπερματεγχυση με σερπαφαε απο τριτη εως 7 μερα κ απο 4 εως 8 μια αλτερμορ των 75 την ημερα. Το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ξεκινησα την αλτερμον εχω ναυτια ενοχλητικη. Ειχε καποια κατι αναλογο; διαβασα οτι ειναι συμπτωμα υπερδιςγερσης ωοθηκων κ φοβαμαι

• 2 months later...

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Ειμαι καινουρια και αγχωμενη.. Και εμείς 2 χρόνια προσπαθούμε και τίποτα! Έχουμε θεματακι με το σπέρμα! Ξέρετε κάποιο καλό γιατρό που να αναλαμβάνει σπερματεγχυση στη Λάρισα? Μας την πρότειναν σαν πρώτο βήμα, και μάλιστα με ενέσεις! Σε φυσικό κύκλο λέτε οι πιθανότητες είναι τόσο λίγες??