Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

basilis2

Recommended Posts

Καλημερα σας εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων και τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα. Πριν απο 10 μερες πηγαμε στο Νοσοκομειο και μειναμε 2 μερες λογω υψηλου πυρετου. Κατα τη διαρκεια της παραμονης μας εκει εγιναν στο παιδι εξετασεις αιματος και ουρων. Οποτε το τρυπησαν 2 φορες για του παρουν αιμα και ουρα. Μολις γυρισαμε σπιτι το παιδι δεν καθεται σε καμμια αλλη αγκαλια παρα μονο της μανας της και λιγο σε εμενα. Αν το πιασει οποισδηποτε αλλος αγκαλια αρχιζει κατευθειαν τα κλαματα με μεγαλη ενταση. Να σημειωσω οτι οταν ειναι στην κουνια ή στο ριλαξ οποιος και να παει απο πανω δεν εχει προβλημα δεν του φοβαται και του γελαει σαν να μην συμβαινει τιποτα αλλα αν το παρει αγκαλια κατευθειαν αρχιζει το κλαμα. Θα ηθελα να ρωτησω ποια πρεπει να ειναι η σταση μας δηλαδη να μην το δινουμε καθολου σε αλλη αγκαλια μεχρι να ηρεμησει ή να το δινουμε σιγα σιγα για να συνηθισει ?

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι αν και είναι πολύ μωράκι ακόμα, εχει πάθει καποιο σοκ!

Ισως πιστευει οτι οποιοσδήποτε άλλος εκτός απο εσας το πάρει αγκαλιά είναι σίγουρα για "κακό"!

Αν ήμουν στη θεση σας θα του έδινα λίγο χρόνο, σεβόμενη τον φόβο της!

Ας απαντήσουν όμως και μαμάδες που είχαν ανάλογες περιπτώσεις με τα παιδάκια τους σε νοσοκομείο!

Ελπίζω να ειναι καλα τωρα η μικρή σας! Περαστικούλια και ..... αγύριστα!

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι να κανουμε να την δινουμε σιγα και σε αλλους για να συνηθισει ή να τις δωσουμε λιγο χρονο ακομα και να ξεκινησουμε μετα τις προσπαθειες?

Το μωρό είναι πολύ μικρό. Μην το πιέζετε και το στεναχωρείτε. Σε λίγο καιρό δεν θα θυμάται τίποτα και θα έιναι όλα όπως πρίν. Προς το παρόν ασ το παίρνει αγκαλίτσα μόνο η μαμά αφού εκεί νιώθει παρηγοριά και ασφάλεια.

Διαφημίσεις