Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνος στην κοιλια απο αντιβιωση;

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα,παίρναμε αντιβιωση απο την πεμπτη το βραδυ(augmentin)αλλα επειδη του φέρνει διάρροια προσέχαμε πολυ τη διατροφή.εχθες το μεσημέρι τη σταματήσαμε οπως ειπε η γιατρός αλλα σημερα παλι διαμαρτύρεται οτι πονάει η κοιλια του.ειναι λογικό να ειναι απο την αντιβιωση ακομα;και εχθες παραπονιόταν..ευχαριστω για το χρονο σας!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα,παίρναμε αντιβιωση απο την πεμπτη το βραδυ(augmentin)αλλα επειδη του φέρνει διάρροια προσέχαμε πολυ τη διατροφή.εχθες το μεσημέρι τη σταματήσαμε οπως ειπε η γιατρός αλλα σημερα παλι διαμαρτύρεται οτι πονάει η κοιλια του.ειναι λογικό να ειναι απο την αντιβιωση ακομα;και εχθες παραπονιόταν..ευχαριστω για το χρονο σας!

Τη συγκεκριμένη αντιβίωση μας είχε πει η γαστρεντερολόγος να μην την πάρουμε. Μάλλον είναι δυνατή για το έντερο. Ρώτα την παιδίατρο να σου πει να πάρεις προβιοτικά. Πρέπει πάντα να παίρνουμε προβιοτικά με την αντιβίωση 2 ώρες μετά την αντιβίωση και τα παιδιά και οι ενήλικες. Η αντιβίωση σκοτώνει τους καλούς οργανισμούς του εντέρου. Ίσως αργήσει μερικές μέρες να στρώσει το έντερο μην ανησυχείς. Να πάρεις όμως προβιοτικά και να μην ξαναδώσεις την augmentin.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ταράχτηκε τοσο το έντερο του που δεν έτρωγε καθόλου,εκανε πολλές διάρροιες οποτε αφυδατωθηκε το παιδι.τωρα ειμαστε στο νοσοκομειο κ περιμένουμε με αγωγή να φτιάξει το εντερακι του.σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας!

Δυστυχώς ταράχτηκε τοσο το έντερο του που δεν έτρωγε καθόλου,εκανε πολλές διάρροιες οποτε αφυδατωθηκε το παιδι.τωρα ειμαστε στο νοσοκομειο κ περιμένουμε με αγωγή να φτιάξει το εντερακι του.σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας!

Αχ το καημενούλη τόσο πολύ το πείραξε. Χρόνια με ευερέθιστο έντερο ξέρω τι θα πει πόνος στην κοιλιά. Πως να αντέξει αυτό μικρό παιδάκι. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή και θέλεις γράψε μας τι αγωγή του έδωσαν. Περαστικά σας και μη στενοχωριέσαι θα περάσει.

Κορίτσια ειμαι να σκάσω.μετραω τα λεπτα μεχρι να ξημερώσει.μετα απο δυο 24ωρα εδω μαλλον αυριο θα βγούμε.μα πως ομως;αφου τρέφεται με ορο.τοσες μερες αρνείται να φάει περα απο δυο τρεις κουταλιές αραιά κ που.παρ ολα τα προβιοτικά κ το ζαντακ η κοιλια του ακομα διαμαρτειρεται οτι πονάει.το γινεται άραγε;καμοια καλυτέρευση;ειναι λογικό;εχω αρχίσει κ φοβαμαι μην του μείνει κουσούρι.κοριτσια κλαίω μονη μου εδω κ λεω αν γυρνούσα το χρονο πίσω δε θα του έδινα ποτε augmentin.το καλο ειναι οτι σταμάτησε η διάρροια χθες το προχθές το πρωι βεβαια δεν ειχε αλλο να βγάλει...μα τι πιστεύετε;αυτα ολα τι δείχνουν;συγνωμη για τα πολλα μου λόγια αλλα φοβαμαι κ εδω δε μου λένε κ πολλα...απλα ειναι σαν να μη γνωρίζω τι ειναι ολο αυτο που περναει το παιδι.

Κορίτσια ειμαι να σκάσω.μετραω τα λεπτα μεχρι να ξημερώσει.μετα απο δυο 24ωρα εδω μαλλον αυριο θα βγούμε.μα πως ομως;αφου τρέφεται με ορο.τοσες μερες αρνείται να φάει περα απο δυο τρεις κουταλιές αραιά κ που.παρ ολα τα προβιοτικά κ το ζαντακ η κοιλια του ακομα διαμαρτειρεται οτι πονάει.το γινεται άραγε;καμοια καλυτέρευση;ειναι λογικό;εχω αρχίσει κ φοβαμαι μην του μείνει κουσούρι.κοριτσια κλαίω μονη μου εδω κ λεω αν γυρνούσα το χρονο πίσω δε θα του έδινα ποτε augmentin.το καλο ειναι οτι σταμάτησε η διάρροια χθες το προχθές το πρωι βεβαια δεν ειχε αλλο να βγάλει...μα τι πιστεύετε;αυτα ολα τι δείχνουν;συγνωμη για τα πολλα μου λόγια αλλα φοβαμαι κ εδω δε μου λένε κ πολλα...απλα ειναι σαν να μη γνωρίζω τι ειναι ολο αυτο που περναει το παιδι.

Το έντερο όταν ταραχτεί δεν στρώνει εύκολα. Το δικό μας πέρασε 1 χρόνος από την γαστρεντερίτιδα που μας χάλασε και τώρα έχουμε δει βελτίωση. Μη σε τρομάζω άλλο το δικό μας πρόβλημα. Δεν θα στρώσει από την μία μέρα στην άλλη ίσως αργήσει λίγο. Πάντως το καλό είναι ότι σταμάτησε η διάρροια. Το έντερο είναι πολύ ταραγμένο τώρα. Κάνε υπομονή σε καμιά βδομάδα πιστεύω ότι θα δεις διαφορά. Έχει ταραχτεί και το παιδί και πρέπει πρώτα να ηρεμήσει το παιδί. Θα πάτε σπίτι και θα ησυχάσει . Τι σας είπαν οι γιατροί?

Καλημερα!βγηκαμε χθες το πρωι,κατι έφαγε στο σπίτι.δε διαμαρτυρήθηκε οτι πονάει.σημερα το πρωι ειπε παλι οτι δε νιώθει κ πολυ καλα.θα δείξει..μου ειπαν αν πονάει πολυ να τον ξαναπαω

Διαφημίσεις

Καλημερα!βγηκαμε χθες το πρωι,κατι έφαγε στο σπίτι.δε διαμαρτυρήθηκε οτι πονάει.σημερα το πρωι ειπε παλι οτι δε νιώθει κ πολυ καλα.θα δείξει..μου ειπαν αν πονάει πολυ να τον ξαναπαω

Θα περάσει και αυτό υπομονή. Περαστικά σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...