Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι μπορώ να κάνω;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Εδώ κ αρκετούς μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί αλλά επειδή έχω αστατο κύκλο... Δεν έχουμε δει τίποτα... Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τις πιθανότητες σύλληψης κ πως καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στις γονιμες μέρες... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα ptit.

Οταν λες αστατος τι εννοεις; Εχει τοσο μεγαλες αποκλεισεις καθε μηνα που δεν σε βοηθαει να τον περιορισεις σε Χ μερες;

Για να βρεις τις γονιμες μερες σου το ιδανικο θα ηταν να γνωριζεις την διαρκεια του κυκλου σου.

Τα τεστ ωορρηξιας βοηθανε, αλλα στην περιπτωση αυτη θα πρεπει να τα ξεκινησεις απο νωρις για να μην την χασεις

Αναλογα τι εννοεις αστατο κυκλο.δ εχεις συμπτωματα ωορρηξιας;τα τεστακια ειναι μια λυση αλλα πρεπει να ξεκινησεις απο νωρις για πολλες μερες σε πρωτη φαση.η παρακολουθηση ωορρηξιας σε γυναικολογο.γενικα μια επισκεψη στο γιατρο σου ειναι καλη ιδεα να κανεις κ καποες ορμονολογικες.να ελεγχθεις για πολυκυστικες κ θυροειδη.κ σεξ μερα παρα μερα απο το τελος της περιοδου μεχρι την επομενη

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Εδώ κ αρκετούς μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί αλλά επειδή έχω αστατο κύκλο... Δεν έχουμε δει τίποτα... Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τις πιθανότητες σύλληψης κ πως καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στις γονιμες μέρες... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

καλησπερα ptit !οταν λες αρκετους μηνες ποσους?γτ κ εγω με αστατο κυκλο και προσπαθουμε 4 που δεν ειναι κ πολλοι οπως λεει ο γιατρος μου!τα τεστακια θα βοηθησουν να εντοπισεις ωορρηξια...στην περιπτωση μας θελουν τσεκαρισμα απο σχετικα νωρις στο κυκλο κ μεχρι να δεις θετικο...εγω πρωτο μηνα τα εκανα...ξεκινησα μαλλον αργα γτ με κυκλο ως τωρα 35 ημερων εκανε μια τουμπα στις 29 μερες....κ ετσι εχασα τις γονιμες...θα σε βοηθησει κ το σωμα σου σε αυτο...θα δεις τα λεγομενα διαφανα υγρα των γονιμων ημερων...κ σιγουρα μια επισκεψη στο γιατρο μας ...βοηθα και μας λυνει πολλες αποριες!καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας!ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε!:D:D

Καλησπερα...αρχικα αφου λες οτι προσπαθειτε καιρο ισως το καλυτερο θα ηταν να πας στον γιατρο σου ωστε να σου πει πως θα κινηθειτε απο εδω κ περα.εγω εμεινα εγγυος τον 3ο μηνα προσπσθειων με τον σντρα μου κ συτο χρησιμοποιωντας τεστ ωοριξιας

Καλησπέρα σας κορίτσια!! Ευχαριστώ που μου απαντησατε τόσο γρήγορα!! Λοιπόν εδώ και δέκα μήνες προσπαθούμε κ τίποτα... :-(έχω πάρει τρεις φορές όχι συνεχόμενες τα τεστ για γονιμες ημέρες (clearblue).. Κ τίποτα... Γενικά ο κύκλος μου μπορεί να είναι άλλοτε 28 άλλοτε 30 κ άλλοτε 34!!!παίρνω κ σίδερο με φυλλικο οξύ που βοηθάει...

Καλησπέρα σας κορίτσια!! Ευχαριστώ που μου απαντησατε τόσο γρήγορα!! Λοιπόν εδώ και δέκα μήνες προσπαθούμε κ τίποτα... :-(έχω πάρει τρεις φορές όχι συνεχόμενες τα τεστ για γονιμες ημέρες (clearblue).. Κ τίποτα... Γενικά ο κύκλος μου μπορεί να είναι άλλοτε 28 άλλοτε 30 κ άλλοτε 34!!!παίρνω κ σίδερο με φυλλικο οξύ που βοηθάει...

Εφοσον πλησιαζεται το χρονο κ αν πιστευεις οτι πετυχαινεται τις γονιμες μια επισκεψη στο γυναικολογο σου θα βοηθησει.ενας ορμονολικος ελεγχος κ παρακολουθηση της ωορρηξιας εστω για ενα μηνα θα ειναι μια ενδειξη πως να κινηθεις.παντως ο κυκλος σου δ ειναι τρελα ασταθης.μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις τεστακια(παρε απο ιντερνετ πιο οικονομικα).κ κανε απο 10η μερα κ για κανα δυο βδομαδες μεχρι να εμφανιστει η ωορρηξια

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!! :-D έκανα τεστ εγκυμοσύνης κ χοριακη την Πέμπτη κ μου βγήκαν θετικά!!!! Απλά η χοριακη μου βγήκε πολύ χαμηλή... 67,2...(τελευταία μου περίοδος 8 Οκτωβρίου)

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι έγκυος!!!!!!!! :-D έκανα τεστ εγκυμοσύνης κ χοριακη την Πέμπτη κ μου βγήκαν θετικά!!!! Απλά η χοριακη μου βγήκε πολύ χαμηλή... 67,2...(τελευταία μου περίοδος 8 Οκτωβρίου)

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!

Ολα καλα να πανε!

συγχαρητηρια κοριτσι μου!υπεροχα νεα!!!ολα θα πανε καλα!:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...