Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως να αποφύγετε τη βαρεμάρα των παιδιών σας σε μια εκδρομή με το αυτοκίνητο.


Cathrine1982

Recommended Posts

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας είναι να πάτε μια εκδρομή με το αυτοκίνητο. Θα αντιμετωπίσετε ωστόσο ένα πρόβλημα όταν πάρετε τα παιδιά σας σε εκδρομή με το αυτοκίνητο. Ποιο είναι αυτό; Θα βαρεθούν! Οπότε τι πρέπει να κάνει ένας γονιος για να κρατήσει τα παιδια του ευχαριστημένα κατα τη διαρκεια ενός ταξιδιού με το αυτοκίνητο; Παρακάτω είναι κάποιες συμβουλές.

 

βʼ Κάντε ένα διαλειμμα.

Ένα πολυ μεγάλο ταξίδι μπορεί να είναι δυσάρεστο για εσας και τα παιδια σας. Για να ελαχιστοποιήσετε τα προβλήματα, συνίσταται να σπάσετε ένα μεγάλο ταξίδι σε μικρότερα μερη. Μη φοβάστε να κάνετε διαλειμμα. Μπορείτε να κοιμηθείτε σε ενα ξενοδοχειο ώστε να ξεκουραστείτε. Περιορίστε τον χρόνο σας στον δρόμο σε 5-6 ώρες και μετα κάντε ένα διαλειμμα. Φάτε κάτι ή επισκεφτείτε κάποια ατραξιόν.

βʼ Φτιαξτε ένα προγραμμα καθισματος.

Στην περιπτωση που τα παιδια σας τσακωνονται για καποια συγκεκριμενη θέση στο αυτοκινητο, το καλύτερο πραγμα που εχετε να κανετε ειναι να φτιαξετε ενα προγραμμα καθισματος. Μπορείτε να αλλάζετε θέσεις κάθε λίγες ώρες ώστε όλοι να κάθονται στην θέση που θέλουν. Με αυτόν τον τρόπο όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

βʼ Προσπαθήστε να καθήσετε με τα παιδια στις πισω θέσεις.

Στην περιπτωση που είστε με έναν μόνο ενήλικα, μπορείτε να προσπαθησετε να αλλάζετε θέσεις με αυτόν. Μπορείτε να εναλλασσετε θέσεις διπλα στα παιδια ώστε αυτα να νιωθουν ότι παίρνουν την προσοχή που θέλουν. Όταν το ζευγαρι κάθεται στις μπροστινες θέσεις τα παιδια συνηθως τσακωνονται για προσοχή. Όταν ο γονιος καθεται μαζι τους στις πισω θέσεις μπορεί να παίξει μαζί τους.

βʼ Πάρε μαζι σου μερικά παιχνίδια.

Φυσικά, ο καλύτερος και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος είναι να έχεις μαζι κάποια παιχνίδια. Υπάρχουν πολλα παιχνίδια δρόμου που μπορείς να δοκιμάσεις. Κάνε λίγη έρευνα πριν ξεκινήσεις.

Αν προκειται να πας εκδρομη με το αυτοκινητο με την οικογενεια σου, πρεπει να κανεις περισσότερα απο το να πακεταρεις σωστα το αυτοκινητο σου ( edit admin ) . Αν προκειται να πας εκδρομη με τα παιδια σου πρεπει να βρεις τροπους να τα διασκεδασεις γιατι σιγουρα θα βαρεθούν αν μεινουν κολλημενα στο αυτοκινητο για πολλή ώρα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...