Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονοι περιοδου χωρις περιοδο

Recommended Posts

Να με παλι και γω καθε μηνα να σας ζαλιζω με τις ερωτησεις μου!

Λοιπον σημερα 27η μερα του κυκλου. Πονοι περιοδου απο την 23η μερα και ακομα χωρις περιοδο. Εντονη πιεση κατω χαμηλα στο cervix (δε ξερω πως το λενε ελληνικα)πρησμενο στηθος ,την μια καιγομαι και την αλλη εχω τρεμουλο.(μηπως με τριγυρναει ιωση?) Κυκλος συνηθως ειναι 26-28.

Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχα πολλη ελαφριες κραμπες ισα ισα και ενα βαρος χαμηλα. Τωρα εχω κανονικα συμπτωματα περιοδου. Να κανω τεστ αυριο η τζαμπα κοπος?

Διαφημίσεις

κοριτια εχει συμβει σε καποια 5 μερες καθυστερηση κ 3 αρνητικα τεστ? στην προηγουμενη εγκυμοσυνη που απεβαλα ειχε δειξει αχνη γραμμη 6 μερες πριν καν να εχω καθυστερηση... εχω φρικαρει.... πονακια περιοδου εχω,αδιαθεσια κ αναγουλες σε ακυρες ωρες, στηθος ομως καθολου πρησμενο.... λετε να δειξει κατι αλλο η χοριακη ,ενω εχω 3 αρνητικα τεστ? η να μην κανω κ να περιμενω? ουφ... νευρα..

• 4 years later...

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εδώ και 6 μέρες περίπου έχω πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω αλλά τίποτα. Μετά σκέφτηκα ενδεχόμενο εγκυμοσύνης αλλά πάλι τίποτα έκανα δυο τεστ κ τα δυο αρνητικά (με διαφορά 3 μέρες το ένα από το άλλο . Το τελευταίο το έκανα σήμερα) το θέμα είναι ότι επειδή θηλάζω η περίοδος μου τα έχει παίξει. Είχα πριν 2 μήνες. Όποτε δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκομαι κ ποτέ θα μου έρθει ξανά. Δεν ξέρω τι να υποθέσω ... θα περιμένω άλλες δυο μέρες να δω αν ξανά έρθει πόνος. Φοβάμαι μην είναι κάτι ανησυχητικό. 

Λόγω αποκλειστικού θηλασμού, μου ήρθε περίοδος όταν το παιδί ήταν 13 μηνών (ζωάρα). Κοιλοπονούσα ανά διαστήματα πάνω από δυο μήνες πριν. Άστατες ωορρηξίες; Συσπάσεις; Παρατεταμένο προεμμηνορυσιακό; Ούτε που ασχολήθηκα, ομολογώ. 

Αν ανησυχείς, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον γυναικολόγο;

• Thanks 1

Διαφημίσεις

On 5/3/2021 at 1:55 ΜΜ, Super.mum είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Εδώ και 6 μέρες περίπου έχω πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν. Ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω αλλά τίποτα. Μετά σκέφτηκα ενδεχόμενο εγκυμοσύνης αλλά πάλι τίποτα έκανα δυο τεστ κ τα δυο αρνητικά (με διαφορά 3 μέρες το ένα από το άλλο . Το τελευταίο το έκανα σήμερα) το θέμα είναι ότι επειδή θηλάζω η περίοδος μου τα έχει παίξει. Είχα πριν 2 μήνες. Όποτε δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκομαι κ ποτέ θα μου έρθει ξανά. Δεν ξέρω τι να υποθέσω ... θα περιμένω άλλες δυο μέρες να δω αν ξανά έρθει πόνος. Φοβάμαι μην είναι κάτι ανησυχητικό. 

Έχεις συμπληρώσει εξάμηνο από τον τοκετό; Λόγω του πρόσφατου τοκετού και λόγω θηλασμου, φυσιολογικά είναι αυτά. Εμένα τώρα που χρονισε η μικρή άρχισε να στρώνει η περίοδος. Τι ανησυχείς; Όσο δεν σε επισκέπτεται , καλύτερα δεν είναι;:-P Η καλύτερη φάση ήταν όταν δεν είχα περίοδο, χαχα

πρίν από 52 λεπτά , Annitamik είπε:

Έχεις συμπληρώσει εξάμηνο από τον τοκετό; Λόγω του πρόσφατου τοκετού και λόγω θηλασμου, φυσιολογικά είναι αυτά. Εμένα τώρα που χρονισε η μικρή άρχισε να στρώνει η περίοδος. Τι ανησυχείς; Όσο δεν σε επισκέπτεται , καλύτερα δεν είναι;:-P Η καλύτερη φάση ήταν όταν δεν είχα περίοδο, χαχα

Όχι δεν με πειράζει καθόλου. Καλύτερα δηλαδή όσο δεν έχω χαχα. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι μην είναι κάτι Ανησυχητικό. Αυτό μόνο. Ξέρεις όπως πολύποδας Μήτρας η κάτι άλλο που μπορεί να προκαλεί πόνους περιόδου χωρίς περίοδο. 

2 ώρες πρίν, Super.mum είπε:

Όχι δεν με πειράζει καθόλου. Καλύτερα δηλαδή όσο δεν έχω χαχα. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι μην είναι κάτι Ανησυχητικό. Αυτό μόνο. Ξέρεις όπως πολύποδας Μήτρας η κάτι άλλο που μπορεί να προκαλεί πόνους περιόδου χωρίς περίοδο. 

Αν δεις ότι συνεχίζει δες το με το γιατρό σου , αλλά και μένα πολύ περίεργος ήταν ο κύκλος τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

• Thanks 1

Just now, Annitamik είπε:

Αν δεις ότι συνεχίζει δες το με το γιατρό σου , αλλά και μένα πολύ περίεργος ήταν ο κύκλος τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

Ναι προς το παρών δεν έχω ούτε πόνο ...ναι μάλλον είναι αυτό που λέμε για τον θηλασμό. Θα το δω πως θα πάει. Ευχαριστω πολύ για την απάντηση ! 

• 2 weeks later...
On 6/3/2021 at 11:50 ΜΜ, Super.mum είπε:

Ναι προς το παρών δεν έχω ούτε πόνο ...ναι μάλλον είναι αυτό που λέμε για τον θηλασμό. Θα το δω πως θα πάει. Ευχαριστω πολύ για την απάντηση ! 

Και εγώ αυτό νομίζω που λένε τα κορίτσια γενικά ο πρώτος χρόνος είναι λίγο περίεργος μετα τον τοκετό. Αλλά okay αν δεις ότι συνεχίζει ένα τηλέφωνο στο γυναικολόγο και μία εξέταση και θα σου πει τι είναι. .. 

• Thanks 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, diane2020 είπε:

Και εγώ αυτό νομίζω που λένε τα κορίτσια γενικά ο πρώτος χρόνος είναι λίγο περίεργος μετα τον τοκετό. Αλλά okay αν δεις ότι συνεχίζει ένα τηλέφωνο στο γυναικολόγο και μία εξέταση και θα σου πει τι είναι. .. 

ευχαριστω κορίτσι μου. Δεν έχω άλλους πόνους ... περίεργο .. μάλλον είναι αυτό που λέμε ο πρώτος χρόνος ... να συνέλθει λίγο το σώμα και ο οργανισμός να ξανά πάρει τα πάνω του ... ίσως κ να είχα κρυώσει λίγο ποιος ξέρει