Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ!!!

Recommended Posts

δε ξερω αν θυμαστε τι εχω τραβηξει απο παιδιατρους και λοιπους γιατρους αλλα ανακαλυψα μια που ειναι τελεια!!!

λοιπον πηγαμε τη πρωτη φορα και μου εκανε εντυπωση η γλυκητητα της η ηρεμια της, το χαμογελο της...ο τροπος της με τη μικρη μου....πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματια μου! βοηθαει, εξηγει ΔΕΝ προωθει....

το πιο απιστευτο ομως που με εκανε να στεναχωρηθω που δεν την ηξερα ειναι το εξης: γεννησε η γυναικα του θειου μου (συνομηλικη) και μας ειπαν οτι θα δουμε το παιδι σε δεκα λεπτα...μετα απο εικοσι λεπτα βγαινει μια μαια και μας λεει ολα καλα πανε απλα το μωρο ΘΗΛΑΖΕΙ!!!!

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!! μπραβο σκεφτομαι!! πως κ ετσι? να λοιπον που υπαρχει τετοιο μαιευτηριο!! και μετα βγηκε εκεινη!!!

η παιδιατρος!!! αυτη εβαλε το μωρο κατευθειαν στο στηθος της μαμας!!!

απ΄οτι μου ειπε κ η μαμα τη ρωτησε απλα αν θελει να τη θηλασει και της το εδωσε!

μπραβο χιλια μπραβο σε τετοιους ανθρωπους που με κανουν να ζηλευω!!!

Διαφημίσεις

βασικα μενω ηρακλειο κρητης! εσυ αθηνα δεν εισαι?

δε θελω να πω για το μαιευτηριο! αν θες πες μου να σου στειλω πμ. εγω ηθελα να πω για καποιον που ειμαι σιγουρη. για το μαιευτηριο δεν ειμαι...

Σοφάκι μου μπράβο που βρήκες την κατάλληλη παιδίατρο!!!!!Είναι μεγάλο προβλημα, να μην είσαι ευχαριστημένος και να κάνεις υπομονή!!!!Μπράβο!!!

Όσο για το θηλασμό και το μαιευτήριο, κι εμένα σ'αυτό που γέννησα μετά από λίγη ώρα αφότου γέννησα, μου έδωσαν να θηλάσω το μωρό!Δεν μου είχε κάνει εντύπωση, μια που δεν το είχα πεί εγώ εκ των προτέρων, γιατί το είχα θεωρήσει δεδομένο!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Η ΜΑρια ειναι εκπληκτικος ανθρωπος και κανει μεγαλη προσπαθεια για βοηθεια σε οτι αφορα το θηλασμο στο Ασκλιπειο.Επισης ενημερωνετε μεσω συνδεσμου θηλασμου για οτι χρειαζετε!

Συμμετειχε ενεργα στις εκδηλωσεις για την εβδομαδα μητρικου θηλασμου και εχει εμπειρια θηλασμου που βοηθα στην κατανοηση της μαμας!

.png.png

δε ξερω αν θυμαστε τι εχω τραβηξει απο παιδιατρους και λοιπους γιατρους αλλα ανακαλυψα μια που ειναι τελεια!!!

λοιπον πηγαμε τη πρωτη φορα και μου εκανε εντυπωση η γλυκητητα της η ηρεμια της, το χαμογελο της...ο τροπος της με τη μικρη μου....πιστεψτε με εχουν δει πολλα τα ματια μου! βοηθαει, εξηγει ΔΕΝ προωθει....

το πιο απιστευτο ομως που με εκανε να στεναχωρηθω που δεν την ηξερα ειναι το εξης: γεννησε η γυναικα του θειου μου (συνομηλικη) και μας ειπαν οτι θα δουμε το παιδι σε δεκα λεπτα...μετα απο εικοσι λεπτα βγαινει μια μαια και μας λεει ολα καλα πανε απλα το μωρο ΘΗΛΑΖΕΙ!!!!

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!! μπραβο σκεφτομαι!! πως κ ετσι? να λοιπον που υπαρχει τετοιο μαιευτηριο!! και μετα βγηκε εκεινη!!!

η παιδιατρος!!! αυτη εβαλε το μωρο κατευθειαν στο στηθος της μαμας!!!

απ΄οτι μου ειπε κ η μαμα τη ρωτησε απλα αν θελει να τη θηλασει και της το εδωσε!

μπραβο χιλια μπραβο σε τετοιους ανθρωπους που με κανουν να ζηλευω!!!

sofia_nefeli αυτη ειναι η παιδιατρος που ειδε το μπουμπουκι μου στην κλινικη και με το ομφαλιο λωρο τον εβαλε στο στηθος μου

Και ειναι αυτη που πηγα το μωρο μου πριν 15 μερες

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12457

4

μακαρι να την ειχα γνωρισει πιο πριν....

και χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι..

Κι εγω η χαζη που την ηξερα δεν σκεφτηκα να παω νωριτερα και περασαμε τοσο δυσκολα εγω και το μωρο μου το καλοκαιρι :?

4

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια!!!!

Είμαι κι εγώ από το Ηράκλειο

και πολύ χαίρομαι που βρίσκω

συντοπίτισσες στο forum.

Μου τη σύστησε κι εμένα η σύμβουλος

θηλασμού που μας είδε γιατί αντιμετωπίσαμε

ένα πρόβλημα μετά από λάθος οδηγίες παιδιάτρου.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται να κλείσω

ραντεβού ?

.png.png

soko καλως ηρθες! πρεπει να κλεισεις ραντεβου! φανταζομαι θα σε δει ουτως η αλλως αλλα γιατι να περιμενεις με τις ωρες?

το τηλ ειναι 2810-280870

το ιατρειο της ειναι στην αστορια πανω απο τον οαεδ!

κανε το κοπο να την επισκεφθεις κ θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη!!!

Ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι που σας βρήκα .

Θα σας πω νέα μόλις πάω .Είδα κι έπαθα να βρώ

παιδίατρο θετικό προς τον θηλασμό.

Όλοι με περνάνε για τρελή .Δεν είμαι εγώ καλή μάνα

θέλω το κακό του παιδιού μου που δεν δίνω σκόνη.

.png.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια κι εγώ από Ηράκλειο. Για τη γιατρό αυτή ξέρω κι εγώ τα καλύτερα.Δυστυχώς, όπως έχω ξαναγράψει, όχι και για την κλινική που συνεργάζεται, στην οποία γέννησα. Το παιδί το είδα 2 λεπτά την ώρα που βγήκε, μου το έφεραν μετά από 1 ώρα και μου απαγόρευσαν να το ταίσω εγώ πριν το 3ώρο, όπου εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια με το μπουκάλι παραμάσχαλα δηλώνοντας μου ότι το πρώτο γεύμα θα το δώσει αυτή. Κι εγώ το ζώον, τελείως ανενημέρωτη, είπα από μέσα μου όκ, αφού το λέει έτσι, αυτό είναι καλό για το παιδί.......Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω τα ίδια και συγχύζομαι.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Mamakoula λυπαμαι πολυ για ολα αυτα! κ εγω μια απο τα ιδια! εγω γεννησα στο μητερα βεβαια. παντως επειδη οταν γεννουσε φιλη μου ημουν εκει η συγκεκριμενη παιδιατρος το παιδι το εβαλε κατευθειαν στο στηθος της μαμας! τι να πεις? ισως τελικα η μοναδα πολλες φορες κανει τη διαφορα.

ισως παλι πρεπει να πουμε οχι στα ιδιωτικα μαιευτηρια :roll::roll:

Κορίτσια κι εγώ από Ηράκλειο. Για τη γιατρό αυτή ξέρω κι εγώ τα καλύτερα.Δυστυχώς, όπως έχω ξαναγράψει, όχι και για την κλινική που συνεργάζεται, στην οποία γέννησα. Το παιδί το είδα 2 λεπτά την ώρα που βγήκε, μου το έφεραν μετά από 1 ώρα και μου απαγόρευσαν να το ταίσω εγώ πριν το 3ώρο, όπου εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια με το μπουκάλι παραμάσχαλα δηλώνοντας μου ότι το πρώτο γεύμα θα το δώσει αυτή. Κι εγώ το ζώον, τελείως ανενημέρωτη, είπα από μέσα μου όκ, αφού το λέει έτσι, αυτό είναι καλό για το παιδί.......Τέλος πάντων, επαναλαμβάνω τα ίδια και συγχύζομαι.

Στο τριτο παιδι μου παντως δεν μου αναεφεραν καθολου το θεμα "μπουκαλι" και γεννησαμε σχεδον μαζι... :roll:

Μολις "βγηκε" μου τον εδωσαν αγκαλια,μετα απο 2-3 λεπτα τον πηρε η γιατρος και τον ετοιμασε και τον ειχα αγκαλια οση ωρα με τακτοποιουσε ο γιατρος

Μετα το πηρα μια μαια και ον πηγε στον μπαμπα του(στους αλλους δυο ηταν μεσα σε αυτον δεν τον αφησαν :evil: )

4

Καλή μου ούτε εμένα μου ανέφεραν το θέμα μπουκάλι. Μου το επέβαλαν και εγώ το ζώον ξαναλέω το ανέχτηκα. Όσο για το θέμα θηλασμός και μπουκάλι, μία φίλη μου γέννησε δύο μέρες πριν από μένα στην ίδια κλινική, δεν της έδειξαν κάν τι να κάνει και στο τέλος της έβαλαν και της φωνές αφενός γιατί τί παιδεύεται αφού δεν έχει γάλα με το ζόρι δηλαδή θα κατεβάσει???? και αφετέρου επειδή δεν είχαν κρεβάτια και ήθελαν να την διώξουν την ρωτούσαν 10 φορές τη μέρα αν πήγε τουαλέτα για να φύγει, μέχρι που ήρθε στο δωμάτιο βραχείας που με είχαν δύο μέρες παρακαλώ για να μου ζητήσει συγνώμη κλαίγοντας, επειδή δεν μπορεί να φύγει και την πιέζουν κι εγώ θα έμενα ακόμα στη βραχεία αφού δεν υπήρχε δωμάτιο. Φυσικά εξοργίστηκα με το θράσος τους να φορτώσουν την κοπέλα ενοχές για τις δικές τους μ.......ες και παραλείψεις, και προσπάθησα να της εξηγήσω ότι το γεγονός ότι εγώ ταλαιπωρούμαι δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με εκείνη. να φανταστείτε της είπαν άντε να πας σπίτι σου να βάλουμε τη φίλη σου στο δωμάτιό σου.....Έλεος ξαναλέω.Και πάλι συγχύστηκα....

Αυτο που λες το ακουσα και απο μια γνωστη μου που γεννησε εκει στις 05/07/08,δεν ειχαν δωματια και την πηγαν στον 2ο οροφο

Κι εγω εμεινα στον 4ο στην ανανηψη 25 ωρες γιατι δεν ειχαν διαθεσιμο μονοκλινο και δεν εβαλαν καμια αλλη μεσα και κοιμηθηκε και ο αντρας μου στο δευτερο κρεββατι

Τωρα σχετικα με τον θηλασμο ισως να φταιει η παιδιατρος (η κυρια Τεντου)που απο την αρχη της ειπα αποκλειστικο θηλασμο και μου εδεινε θαρρος σε αντιθεση με τις μαιες που ηταν απλα αδιαφορες(δεν τις ρωτησα τιποτα εξαλου ειχα παρει και τον αερα,το τριτο παιδι μου εφερνα στον κοσμο :P )

Ιουνιο Ιουλιο γινοταν χαμος παντως στην κλινικη :roll:

Ποιο γιατρο ειχες;;;

4

Σήμερα είδα το ποστ μετά από μέρες. Η γιατρός μου είναι η κ. Μπαντουβά με την οποία είμαι απολύτως ικανοποιημένη. Με στήριξε απόλυτα τόσο κατά την εγκυμοσύνη που είχα πολλά προβλήματα, όσο και μετά τον τοκετό (βλ. επιλόχειο καταθλιψη κλπ).Πραγματικά τη λατρεύω και την εμπιστεύομαι απόλυτα. Αυτό με το 2ο όροφο μου το πρότειναν και μένα.Με μία λεπτομέρεια : Στο 2ο είναι το παθολογικό. Φαντάζεσαι σε τί κίνδυνο εκτίθεται ένα νεογέννητο και μία λεχώνα; Εγώ επ' ουδενί λόγω δέχθηκα να μεταφερθώ εκεί.

• 2 years later...

Καλησπέρα μανούλες,

Είμαι καινούργια στο forum και έγκυος (27 εβδομάδων) στο πρωτο μου μωρό :D:D:D:D:D

και ψάχνω πληροφορίες για διάφορα θέματα..

Είμαι και γώ απο Ηράκλειο Κρήτης και θα χρειαστώ αργότερα ένα πολύ καλό παιδίατρο που να ενδιαφέρεται πάνω απ'ολα σαν άνθρωπος για έμενα και το μωράκι μου και επειδή θέλω να θηλάσω αποκλείστηκα θα ήθελα να έχω και βοήθεια-υποστήριξη από κάποιον που γνωρίζει (είμαι 23 χρονών και ευτυχώς υπάρχουν και οι μανούλες του foroum που βοηθάνε με τα θέματα που γράφουν).

Εγώ θα γεννήσω στο Μητέρα η κ.Τέντου είναι μόνο στο Ασκληπιό;;;

Είναι όντως τόσο καλή όσο γράφεται;;

Α! Επίσης ξέχασα να ρωτήσω μήπως γνωρίζεται κάποιον σύμβουλο θηλασμού εδώ στο Ηράκλειο και κάποια καλή μαία;;

uVkHp3.png