Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Recommended Posts

Αγαπητοί γονείς, καλησπερα.

Ονομάζομαι Κοριννα και, λόγω δουλειάς, μετακομίζω στην Αθήνα μαζί με τα παιδάκια μου- 7 και 4,5 χρονών. Έχουμε ήδη ενοικιάσει διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη, επειδή όμως η μετακόμιση γίνεται μέσα στο καλοκαίρι, δεν πρόλαβα ούτε να κάνω την μετεγγραφή των μικρών, ούτε και να ενημερωθώ καλά καλά για τα σχολεία της περιοχής. Το μόνο που καταλαβαίνω, είναι πως χωροταξικα ανήκουμε στο 4 Δημοτικό. Αν υπάρχουν εδώ γονείς που μένουν στην περιοχή, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να τους γνωρίσω. Έχω μερικές απορίες για το σχολείο, για το Δημοτικό του Αγίου Ανδρέα που, αν έχω καταλάβει σωστά, στεγάζεται στις ίδιες εγκαταστασεις κλπ. . Αν στέλνετε τα παιδάκια σας στα εν λόγω Δημοτικά, μοιραστείτε, παρακαλώ, την γνώμη και τις εμπειρίες σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρώ πολύ να γνωρίσω όσους γονείς μένουν κοντά. Ξεκινάμε από μηδέν εδώ κατω και η κάθε καινούρια γνωριμία θα είναι χαρά για εμάς. Σε αντάλλαγμα προσφέρουμε ευχάριστη παρέα, με πολλά χαμόγελα και ενδιαφερουσες συζητήσεις - μεγάλοι και μικροί.

Με εκτίμηση

Κοριννα

Διαφημίσεις