Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!

Recommended Posts

Την Τρίτη 4/11 στις 12.10 το μεσημέρι ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας...Δε θα ξεχάσω το βλέμμα της και τη μυρωδιά της όταν μου την έβαλαν στην αγκαλιά...Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή!!!!Δε θα ξεχάσω τίποτα από εκείνη τη συγκλονιστική ημέρα...Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου μέχρι σήμερα!!!!!!!Δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω...Το όνειρο ζει στη σιωπή...Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλους και όλες....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

Σε είχα στο μυαλό μου τόσες ημέρες!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σας και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Να είναι γερή και καλότυχη!!!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, πες μας όμως περισσότερες λεπτομέρειες :D

Διαφημίσεις

lilouko να σου ζησει και να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

κι εγω δεν φανταζεσαι ποσο ανυπομονω!

καποια στιγμη που θα εχεις χρονο γραψε μας περισσοτερες λεπτομερειες...

rPs2p2.png

Διαφημίσεις

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ...ΗΡΘΑ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΕΣ... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας....να είστε καλά...Τα κοριτσάκαι που είναι να γίνουν μανούλες τους εύχομαι κάααααααθε καλό...Υπομονή.....

Οι "άλλες"...οι παλιές λέω ντε...η παλιοσειρά....Να χαίρεστε τα μπεμπούλια σας και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας...Και όπως έχω απειλήσει κατ'επανάληψη τώρα θα τα λέμε σε άλλη ενότητα!!!!

Όσο για τη γέννα μου ήταν αρκετά εύκολη. Με έπιασαν οι πόνοι ξημερώματα. Γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο(Η ΑΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ Η ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ- που λέει κ το φυστικάκι) μετά από 7 ώρες..(εμένα δε μου φάνηκαν καθόλου...οι απέξω έίχαν φρικάρει)...Άργησαν να μου κάνουν σχετικά την ενεσούλα κ τους κατάλαβα τους πόνους μια χαρά...αλλά ως τελείως τούβλο ντρεπόμουν να πω ότι πονούσα!!!!Ευτυχώς και ο γιατρός μου και η μαία (να είναι καλά οι άνθρωποι) με κατάλαβαν και δε με άφησαν να νιώσω όοοοοοοολο το μεγαλείο των πόνων!!!!Αν και να πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή μήτε κ θυμάμαι πόσο πονούσα...Ούτε κ μπορώ να το περιγράψω...

Ο καλός μου ήταν μαζί μου διαρκώς και μπήκε κ στον τοκετό...Ζήσαμε μαζί το πιο δυνατό συναίσθημα που υπάρχει. Καθένας φυσικά από την πλευρά του..Όταν μου έβαλαν την κόρη μας αγκαλιά θυμάμαι ότι έκλαιγα χωρίς ήχο....Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τόσο έντονο...Τα χέρια μου έτρεμαν και εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει τα ΄ματάκια της...Όταν με κοίταξε....αχ τι να πω;;;;;;Είχα αγκαλιά το πολυτιμότερο πλάσμα στη ζωή μου !!!!!!Νομίζω ότι ένιωσα κατά πολύ αυτό που λέμε "θα σκάσω από ευτυχία".Κοίταξα τον αγαπημένο μου και τον είδα να κλαίει δίπλα μου.Μου χάϊδευε τα μαλλιά τόση ώρα κ εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα!!!!...ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.....

Ελπίζω να μας συμβεί ξανά και ξανά και ξανά.... :D:D:D:D:D

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif